Kızlar acil bakın

kzlaryrdm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
137
27
48
25
17 eylülde adet oldum 21’inde femara kullanmaya başladım ayın 29’unda yani dün bir tane 24 milimlik yumurta oluşmuş çatlama iğnesi oldum ovülasyon testi de yapıyorum dün pic olmadı ama bu sabah resimdeki gibi doruk gösterdi dün gece değerlendirmiştik doktor bir dolu bir boş şeklinde söyledi bugün değerlendirmem gerekir mi yoksa doktorun soyledigine mi yapayım
IMG_7331.webp

17 eylülde adet oldum 21’inde femara kullanmaya başladım ayın 29’unda yani dün bir tane 24 milimlik yumurta oluşmuş çatlama iğnesi oldum ovülasyon testi de yapıyorum dün pic olmadı ama bu sabah resimdeki gibi doruk gösterdi dün gece değerlendirmiştik doktor bir dolu bir boş şeklinde söyledi bugün değerlendirmem gerekir mi yoksa doktorun soyledigine mi yapayımEki Görüntüle 3309788
Doktorunuzu dinleyin bence zaten spermler 2-3 gün canlı kalıyor sperm kalitesi için gün aşırı öneriyorlar

17 eylülde adet oldum 21’inde femara kullanmaya başladım ayın 29’unda yani dün bir tane 24 milimlik yumurta oluşmuş çatlama iğnesi oldum ovülasyon testi de yapıyorum dün pic olmadı ama bu sabah resimdeki gibi doruk gösterdi dün gece değerlendirmiştik doktor bir dolu bir boş şeklinde söyledi bugün değerlendirmem gerekir mi yoksa doktorun soyledigine mi yapayımEki Görüntüle 3309788
İğneden sonra yaptığın ovulasyon testinin bir anlamı yok çünkü iğne dolayısıyla testin böyle çıkıyor yani bu tamamen iğnenin etkisi gebelik testi yapsan o da pozitif çıkar çünkü iğnenin içinde hormon var

Back
X