kızlar acil bakmanız mümkünmü

dragonsmother

Drogon Rhaegal Viserion
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
177
94
13
37
yarına iftara acil aniden misafirlerim gelıyor dondurucumda koyun eti vardı ama az varmış koyun etı ve dana etını karıstırsam kuru fasulye yapsam nasıl olur sızce?

Eşim koyun etini kokusundan dolayı sevmezdi. bu hafta dondurucudan yanlışlıkla çıkarınca farkettim koyun eti olduğunu buzuda açılmıştı. yıkadıktan sonra tencereye koydum su ekledim ve kaynamaya başlamadan 3-4 defa suyu değiştirdim her defasında yıkayıp tekrar ocağa koydum ve en son suyun rengi berraklaşınca koku falan da gitmişti. hatta eşim yedikten sonra dedim koyun eti olduğunu :) bu şekilde yaptıktan sonra diğer etle karıştırabilirsiniz.

Koyun etine pişerken 2 damla limon damlatırsan kokusu tamamen gider. O zaman dana etiyle karıştırabilirsin sıkıntı olmaz.

Türlü gibi yap koyun etini marine et bu geceden yarın akşama pişir ekstra yemek olsun diğer yemeği dana etinden yap.

kızlar çok teşekkürler... ben o aksam dondurucu da ki dana etini de çıkardım çözülünce kaynamaya aldım oda kokuyordu aynı koyun eti gibi :) meğerse oda koyun eti çıktı kurbanlık etlerden poşetleyip ayırmıstım allahın işimi diyelim :) yahni yaptım misafirlerimde çok begendi çok teşekkürler herkese tekrar ♥♥♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…