- 16 Nisan 2016
- 177
- 94
- 13
- 37
- Konu Sahibi dragonsmother
yarına iftara acil aniden misafirlerim gelıyor dondurucumda koyun eti vardı ama az varmış koyun etı ve dana etını karıstırsam kuru fasulye yapsam nasıl olur sızce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koyun eti daha ağır ya :) olmaz sa dıye korktum teşekkürler :)Bi fark olacağını zannetmiyorum güzelce pişerse afiyetle yenir :)
Valla o açlıkla seni bile yerlerkoyun eti daha ağır ya :) olmaz sa dıye korktum teşekkürler :)
ahaha cok teşekkürler anneciğine de sana da:):)Valla canım üşenmedim anneme sordum güzel olmaz diyor ama sen bilirsin
koyun etı sevıyorlar canım et olsunda onlara :) ben de hiç yiyememKokuyo cnm koyun eti yemeklerde ben sahzen sevmiyorum eger sevmezlerse yiyemeyebilirler
Rica ederim valla bu gece yarısı yemek falan yapcam sandı halini görmen lazımdı :))))ahaha cok teşekkürler anneciğine de sana da:):)
O zmn sorun yok cnm yap gitsin ben kavurmasini severim koyunun da yemeklerini yiyememkoyun etı sevıyorlar canım et olsunda onlara :) ben de hiç yiyemem