• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil beta hcg

Doğru söylüyorsunuz yanlış biliyor olabilirim bir umut işte 😞
Çok geçmiş olsun Allah kucağınızı boş bırakmasın inşAllah 🙏🏻
Ben de o umut için iki günde bir ultrasona gittim iki farklı doktora ama işte inşallah bir sonraki direkt sağlıklı bir gebelik ve bebek olur Allah razı olsun isteyen herkesin 😔🌸🤲🏻

Merhaba lavinia,

merhaba lavinia tekrar test yaptım dün doktor öyle söyle bu seferde 666 çıktı küçücük minacık bi kese gördü doktorum ilaçlarımı kesmemi söyledi büyük ihtimalle boş gebelik dedi 😔 kendiliğinden vücut atar dedide hala ne regl oldum nede bişi anlamadım ya tüp bebekte inanki boş gebeliği ilkkez duyuyorum
Merhaba maalesef bazen herşey yolunca gitse bile boş gebelik gerçekleşebiliyor.. Beta artışlarım hep 2 katı çıkıp düzenli devam etti 5+2 de kese gördüm ama maalesef kese içinde embriyo oluşmadı. 39.700 beta ile boş gebelikten 8.haftada kürtaj oldum.

730 civarında çıkması lazımdı 😞 beta vermeye devam et 1500 lerden önce vajinal ultrason yaptırma ondan sonra mutlaka baktır kese ve yolk saç varmı diye.
666 değerle bi kese görmesi tıbben İMKANSIZ
Bunu çok iyi biliyorum canım çok şaşkınım.
1500 değerle bile vajinal ultrasonda zor gözükürken 666 değerle gördüğü neydi acaba
Ay hiç bilmiyorum ki anlamadım bende.. 666 dan sonra yine test verdim 2 gün sonra bu seferde değerim 1183,34 çıktı.. doktorum ilaçlarımı kullanmamı söyledi çünkü 666 görünce ilacı bırak demişti.. şimdide ilaçlarına tekrar başla dedi hiç bişi anlamadım ben

Merhaba maalesef bazen herşey yolunca gitse bile boş gebelik gerçekleşebiliyor.. Beta artışlarım hep 2 katı çıkıp düzenli devam etti 5+2 de kese gördüm ama maalesef kese içinde embriyo oluşmadı. 39.700 beta ile boş gebelikten 8.haftada kürtaj oldum.
Çok üzüldüm 😔

Ay hiç bilmiyorum ki anlamadım bende.. 666 dan sonra yine test verdim 2 gün sonra bu seferde değerim 1183,34 çıktı.. doktorum ilaçlarımı kullanmamı söyledi çünkü 666 görünce ilacı bırak demişti.. şimdide ilaçlarına tekrar başla dedi hiç bişi anlamadım ben
Oda ne yaptığını bilmiyor desene 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ bence ilaçlarını kullanıp rahmini güçlendirmeye devam et gayet iyi 😘

Oda ne yaptığını bilmiyor desene 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ bence ilaçlarını kullanıp rahmini güçlendirmeye devam et gayet iyi 😘
Rabbim sağlıklı ve hayırlısını versin.. ne heves kaldı içimde nede artık üzüntü bomboş hissiyat içerisindeyim resmen

Sizce haç haftalık ve değeri iyi mi
IMG_0752.webp

Hanımlar merhaba, benimde bi sorum var. Pazartesi günü beta 53 çıktı 1 nisanda 93. Henüz doktora gitmedim kendim takip ediyorum. Herhangi bir kanamam yok sadece regl tarihimden 2-3 gün önce hafif lekelenmem oldu. Artış normal mi sizce? Reglim 5 gün gecikti

Back
X