- 4 Kasım 2017
- 54
- 30
- 8
- Konu Sahibi foreverlove24
-
Konuşmuş kocasıyla sen yanlış düşünüyosun diyomuş öyle bi şey yok falan diyomuş. Sana karşı daha ilgili olucam bundan sonra diyomuş ama aynı devam ediyormuş.Kadın kocasiyla konusmayi denemis mi bu konuda? Esi ne diyor. "Sadece benim istedigim zaman olacak, senin isteklerin olamaz" mi diyor?
Canım valla ben ona Bi kaç öneride bulundum süslen kocan gelmeden makyaj falan yap nebileyim arada gecelik giyip öyle çık adamın karşısına adamlar böyle şeyi severler dedim. Yapıyorum yaptığımda yanaşıyo o zaman diyo ama normal günlük hayatta yanaşmıyo diyo. Çünkü gecelik giyince kocası mecbur hissediyormuş o işi yapmaya.Aynı konu burda yazılıp duruluyor.
Bulunan teorilerden bahsediyim
1. Doğum sonrası erkekler ilişkiden kaçıyor
2.evlendikten sonda kadın kendini salıyor(kilo ,bakımsızlık vs)
3.erkek kadını sevmiyor,beğenmiyor
4.erkeğin iş stresleri ,bunalımları vs. Var
5.erkek kadını aldatıyor
Düşünün bakalım hangisi?
O zaman da adam ona trip atıyormuşArkadasinda o istedigi zaman birlikte olmasin
severek evlendiler daha yeni evliler kadın çok seviyo kocasını tek istediği kocasından ilgi görmekIyi de bunda bu kadar ağlayacak ne var ?
Bu kadar kendini paralayacagina , Yol versin adama ..
Atsin hic onemli degil sadece senin ustediginde olacak diye birsey yok simdide ben istemiyorum desinO zaman da adam ona trip atıyormuş
O zaman adam bir şişme bebek alsin gul gibi yasayip giderler.Arkadasinda üzulmemis olur
Annesine gidecekmiş yakın zamanda 1 hafta falan kalcam diyo belki o zaman özler beni diyo ama bakalımAtsin hic onemli degil sadece senin ustediginde olacak diye birsey yok simdide ben istemiyorum desin
Anlamayan anlamaz acik acik soylesin ben istedigimde boyle yaparsan bende ayni senin yaptigini yapacagim diyeAnnesine gidecekmiş yakın zamanda 1 hafta falan kalcam diyo belki o zaman özler beni diyo ama bakalım
ya ben anlamıyorum bi adam nasıl tepkisiz kalabilir karısının ona yanaşmasına. Bi öpücüğe bile eriyolar hemenAnlamayan anlamaz acik acik soylesin ben istedigimde boyle yaparsan bende ayni senin yaptigini yapacagim diye
Boyle hanzolar yapar ama kesinlikle taviz vermesin onun davrandigi gibi davransinya ben anlamıyorum bi adam nasıl tepkisiz kalabilir karısının ona yanaşmasına. Bi öpücüğe bile eriyolar hemen
bi de bi senede sen ne çabuk sıkıldın kadından sizin şimdi evde her dakika oynaşmanız lazım sizin di mi amaOldu canim beyefendinin gonlu isteyince olsun istemeyince olmasin ben olsam kesinlikle onun davrandigi gibi davranirdim trip atarsa da atsin
erkeklere anlam veremiyorum kibi de bi senede sen ne çabuk sıkıldın kadından sizin şimdi evde her dakika oynaşmanız lazım sizin di mi ama
Canım valla ben ona Bi kaç öneride bulundum süslen kocan gelmeden makyaj falan yap nebileyim arada gecelik giyip öyle çık adamın karşısına adamlar böyle şeyi severler dedim. Yapıyorum yaptığımda yanaşıyo o zaman diyo ama normal günlük hayatta yanaşmıyo diyo. Çünkü gecelik giyince kocası mecbur hissediyormuş o işi yapmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?