Kızlar acil cevap bekliyorum sizden. Siz olsanız napardınız

foreverlove24

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
54
30
8
Merhaba bayanlar.
Çok yakın bi arkadaşımın derdine derman olmak için buraya yazmak istedim. Aslında bi kaç öneride bulundum ben ama hala aynı devam ediyormuş sorunu.
Sorun şu ki eşi onu seks objesi gibi görüyormuş. Yani adamın canı isteyince oluyomuş istemeyince olmuyomuş. Arkadaşım isteyince pek oralı olmuyomuş tv ya da telefonla ilgileniyormuş kadının yüzüne bile bakmıyormuş.
Ben ona sende onun sana yaptığı gibi davran herşeyin onun istediği gibi olmayacağını ona empati yaptırarak öğret dedim. Bi kaç kez denemiş ama yine aynıymış. Kadıncağız ağlamaktan harap oldu kocasının onu artık sevmediğini düşünüyo

Aynı konu burda yazılıp duruluyor.
Bulunan teorilerden bahsediyim
1. Doğum sonrası erkekler ilişkiden kaçıyor
2.evlendikten sonda kadın kendini salıyor(kilo ,bakımsızlık vs)
3.erkek kadını sevmiyor,beğenmiyor
4.erkeğin iş stresleri ,bunalımları vs. Var
5.erkek kadını aldatıyor
Düşünün bakalım hangisi?

Kadın kocasiyla konusmayi denemis mi bu konuda? Esi ne diyor. "Sadece benim istedigim zaman olacak, senin isteklerin olamaz" mi diyor?

Kadın kocasiyla konusmayi denemis mi bu konuda? Esi ne diyor. "Sadece benim istedigim zaman olacak, senin isteklerin olamaz" mi diyor?
Konuşmuş kocasıyla sen yanlış düşünüyosun diyomuş öyle bi şey yok falan diyomuş. Sana karşı daha ilgili olucam bundan sonra diyomuş ama aynı devam ediyormuş.

Canım valla ben ona Bi kaç öneride bulundum süslen kocan gelmeden makyaj falan yap nebileyim arada gecelik giyip öyle çık adamın karşısına adamlar böyle şeyi severler dedim. Yapıyorum yaptığımda yanaşıyo o zaman diyo ama normal günlük hayatta yanaşmıyo diyo. Çünkü gecelik giyince kocası mecbur hissediyormuş o işi yapmaya.

Oldu canim beyefendinin gonlu isteyince olsun istemeyince olmasin ben olsam kesinlikle onun davrandigi gibi davranirdim trip atarsa da atsin

kadın istiyo ki adam 7/24 arkasından ayrılmasın o da öf pöf yapsın. herif geliyomuş işte gecelik giyince. mecbur hissedip hissetmediğini nerden biliyor yaw kadınlar olarak harikayız yemin ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…