Kızlar acil fikir verin

Eslemmm111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
798
91
13
36
Kızlar ben daha öncede konu açmıştım
6 yıllık evliyim altınlarımı nasıl isteyebilirim diye
Bu akşam eşim geldi ve KV kp altınlar için kredi çekcekler dedi
Bizde sıfır otomobil düşünüyoruz
Eşimde altınlar yerine olmazsa arabaya ödemeye yardım etsinler biz ona sayalım onların almaları daha da uzar dedi
Ama nasıl yapsam kabul etmesem altınlarımı beklesem yoksa kabul edersem altınlar arabaya sayılacak siz olsanız ne yapardınız

Altınların değerinde ödeyeceklerse kabul ederdim.

Ama bu taksitli işler biraz yaş. 2 taksit öder, sonra yan çizerlerse daha da kızarsınız.

Sen garantiye al altınlarını versinler. Arabaya yardım edecekler diye aydan aya verirler diye düşünme vermiyorlar sağolsunlar.ben verdim kaynanama sonra ev aldım lazım oldu gremı gramına istemedimki zolanmasınlar verdiğim in para karşılığını istedim onu bile eksik verdiler yani güven olmuyor canım.sen kendini garantiye al

Ama bu taksitli işler biraz yaş. 2 taksit öder, sonra yan çizerlerse daha da kızarsınız.
Evt altınların değerinde ödicekler
Yok kp o konuda güveniyorum yarı yolda bırakmaz

Aynen katılıyorum ki zaten yan çizecekleti garanti. Ah oğlum bu ay cerrmicez ah kızım bu ayda veremıyptum aha bitti gitti işte

Yok. Öderler eşim ay başında gider kapılarına da altınları 6 yıldır bekliyorum ilk defa konuyu açtılar

araba masraf bence ben olsam altın isterim

Hadi ya öylemi yaparlar o zaman daha kötü altınları beklicem krediden vazgeçerler diye korkuyorum

Ben olsam altınlarımı istedim. Arabaya sayılırsa altınların tam değerini biliyor musunuz? Biraz da manevi tarafı oluyor bu altınların.

altınlarımın hepsini koluma takmadan satıp eşimin eline verdim araba aldı her yeri gezdik çok şükür. altınlar başta benim adıma kasaya konulunca kayınvalidecim biraz sinir krizi geçirmişti. arabamız arızalandı satıp parayı kv nin üstüne yaptık babasının arabasını aldık vs vs. ha yine iyiyiz yine mutluyuz. basıp gidiyoruz her yere kimseye de minnetimiz yok. tam tersi onlar minnet duyuyor bize.

ha umrumda mı değil. keşke biraz sizin gibi olabilsem altunlarım diye yol gözlesem ama yok bende öyle bişi.
bu rahatlığım benim cezam.
düğün de istemedim eşya da istemedim. ha enayi değilim. ben altınsız eşyasız yapabilirim ama onlar bensiz yapamaz. bunu da çok iyi bilirim.

bu kadar önemliyse sizin için alın altınlarınızı, ama huzurunuz kadar eder mi bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…