Ya İyi haber mi kötü haber mi bilmiyorum komşuma söyledim onda bir tane test varmış yani bence bozuk C çizgisi bile silik çıktı fotoğrafını yüklemedim bile yani bendeki şans gerçektenBurda regl öncesi kopkoyu ovü görüp regl olan da gördüm gebe olan da. Hatta gebe olan çokça gördüm. Tabii herşeye hazır olarak inşaAllah vardır diyelim. Belirti yaşamadan gebe kalan da çok kişi var ki burda belirti yaşayanların çoğu psikolojik de olabiliyor. Belirtiler aslında ilerleyen haftalarda çıkıyor.
Tebrikler bariz belli gebelik çokk netKızlar yarın regli olan lazım hiçbir belirtim de yok rüya gördüm gece saat 4'te bu ovulasyon testini yaptım 28 günde bir adet oluyorum tekrar yumurtlamıyorumdur diye düşünüyorum, Sizce Hamile miyim?
O zaman test bozuktur. Stres yapma canım nasıl olsa bir iki güne öğrenirsin. Zaten regl gelmezse ihtimal de artar. Hem öğrenmek için de daha sağlıklı bir dönem olur.Ya İyi haber mi kötü haber mi bilmiyorum komşuma söyledim onda bir tane test varmış yani bence bozuk C çizgisi bile silik çıktı fotoğrafını yüklemedim bile yani bendeki şans gerçekten
Ama bu ovulasyon testi daha önce hiç başınıza geldi miTebrikler bariz belli gebelik çokk net
Ya işte beklediğimiz için biraz Stres oldum Neyse dediğin gibi bekleyelim artık Teşekkür ederim destek olduğun içinO zaman test bozuktur. Stres yapma canım nasıl olsa bir iki güne öğrenirsin. Zaten regl gelmezse ihtimal de artar. Hem öğrenmek için de daha sağlıklı bir dönem olur.
Ahh gurbet.. çok iyi anlıyorum seni kimseye bişey diyemiyorsun bileKızlar yazamıyorum yapan Herkese çok teşekkür ederim ailenden uzakta gurbetteyim Sabah sabah bana moral verdiniz Teşekkür ederim
Aynen öyle canım test aldırdım sanırım var gibi ama test markası güvenilir mi bilmiyorum vula life diye bir testAhh gurbet.. çok iyi anlıyorum seni kimseye bişey diyemiyorsun bile
Teste bakar mısın vula life hic kulladin miO zaman test bozuktur. Stres yapma canım nasıl olsa bir iki güne öğrenirsin. Zaten regl gelmezse ihtimal de artar. Hem öğrenmek için de daha sağlıklı bir dönem olur.
Ayy gayet de varAynen öyle canım test aldırdım sanırım var gibi ama test markası güvenilir mi bilmiyorum vula life diye bir test
Daha önce dış gebelik yaşadım korkuyorum İnşallah bu sefer her şey yolunda gider hemen kan verme ihtimalim yok İlk fırsatta vereceğimAyy gayet de varmarkayı ilk defa duydum bilmiyorum kuzum ama kan ver için rahatladın bence
Naptın canımDaha önce dış gebelik yaşadım korkuyorum İnşallah bu sefer her şey yolunda gider hemen kan verme ihtimalim yok İlk fırsatta vereceğim
Canim dün kan verdim pozitif cok şükür, artisi takip etcemNaptın canım
Hayırlı olsun canımCanim dün kan verdim pozitif cok şükür, artisi takip etcem
Teşekkür ederizHayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?