Ay Öyle mi dersin çok heyecanlıyım gurbetteyim ne bir esim dostum yanımda normal bir gebelik testi de yapıp kan vereyim
Kızlar başına gelen var mı bu şekilde bir akıl verinKızlar yarın regli olan lazım hiçbir belirtim de yok rüya gördüm gece saat 4'te bu ovulasyon testini yaptım 28 günde bir adet oluyorum tekrar yumurtlamıyorumdur diye düşünüyorum, Sizce Hamile miyim?
İki seçenek var ya kan vereceksin ya test yaoacaksınYa kimse yok mu başka bir akıl verecek
Kızlar başına gelen var mı bu şekilde bir akıl verin
Canım ya şu an ikisine de ulaşamıyorum O yüzden akıl danışıyorum İnşallah vardır diyelimİki seçenek var ya kan vereceksin ya test yaoacaksın
Kuvvetli ihtimal gebe olabilirsiniz. Gebelik testi ya da kan vermek için hangisi uygunsa yaparsanız ikisinde de çıkar. İnşaAllah vardır hayrlısıylaKızlar yarın regli olan lazım hiçbir belirtim de yok rüya gördüm gece saat 4'te bu ovulasyon testini yaptım 28 günde bir adet oluyorum tekrar yumurtlamıyorumdur diye düşünüyorum, Sizce Hamile miyim?
Ozaman beklemekten başka çaren yok canım Malesef ama burada ovülasyon pik yapmış çok kişi gebe olduğunu öğrendiCanım ya şu an ikisine de ulaşamıyorum O yüzden akıl danışıyorum İnşallah vardır diyelim
Adetiniz düzenliyse tekrardan yumurtladığınızı sanmıyorum ovülasyon testi ile gebelik öğreneni çok okudum burda inşallah vardırCanım ya şu an ikisine de ulaşamıyorum O yüzden akıl danışıyorum İnşallah vardır diyelim
Ay Amin amin amin kızlar Biz de bekliyorduk Bayağıdır umarım dediğiniz gibi olurKuvvetli ihtimal gebe olabilirsiniz. Gebelik testi ya da kan vermek için hangisi uygunsa yaparsanız ikisinde de çıkar. İnşaAllah vardır hayrlısıyla
Ben de sadece burada okudum inanın hiçbir akrabamdan arkadaşımdan duymadım O yüzden yine tekrar buraya sordumAdetiniz düzenliyse tekrardan yumurtladığınızı sanmıyorum ovülasyon testi ile gebelik öğreneni çok okudum burda inşallah vardır
Kızlar yazamıyorum yapan Herkese çok teşekkür ederim ailenden uzakta gurbetteyim Sabah sabah bana moral verdiniz Teşekkür ederimKızlar yarın regli olan lazım hiçbir belirtim de yok rüya gördüm gece saat 4'te bu ovulasyon testini yaptım 28 günde bir adet oluyorum tekrar yumurtlamıyorumdur diye düşünüyorum, Sizce Hamile miyim?
Eşiniz falan akşam gelirken alamaz mı nöbetçi eczaneden öyle bir imkanınız varsa gebelik testi ile deneyinBen de sadece burada okudum inanın hiçbir akrabamdan arkadaşımdan duymadım O yüzden yine tekrar buraya sordum
Bir de hiçbir belirti yok bundan daha çok belirti olduğu zamanlar negatifli gördüm o yüzden tabii yine de her şeye hazır olmaya çalışıyorumKuvvetli ihtimal gebe olabilirsiniz. Gebelik testi ya da kan vermek için hangisi uygunsa yaparsanız ikisinde de çıkar. İnşaAllah vardır hayrlısıyla
Şu an görevdeydi Ben de küçük bir yerdeyim tanıdık merkezden gelen birilerine getirtmeye çalışacağımEşiniz falan akşam gelirken alamaz mı nöbetçi eczaneden öyle bir imkanınız varsa gebelik testi ile deneyin
Nasıl bi yerde yaşıyorsunuzKızlar yazamıyorum yapan Herkese çok teşekkür ederim ailenden uzakta gurbetteyim Sabah sabah bana moral verdiniz Teşekkür ederim
En iyisi öyle yapmakDeğil ovülasyon testlerine erken gebelik testlerine bile güvenmeyin… regliniz. Geçince direkt kan verin
Burda regl öncesi kopkoyu ovü görüp regl olan da gördüm gebe olan da. Hatta gebe olan çokça gördüm. Tabii herşeye hazır olarak inşaAllah vardır diyelim. Belirti yaşamadan gebe kalan da çok kişi var ki burda belirti yaşayanların çoğu psikolojik de olabiliyor. Belirtiler aslında ilerleyen haftalarda çıkıyor.Bir de hiçbir belirti yok bundan daha çok belirti olduğu zamanlar negatifli gördüm o yüzden tabii yine de her şeye hazır olmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?