• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar acil fikirlerinize ihtiyacım var

kuzum kadın kocam ister gaspçı olsun ister darpçı ister katil yeter ki başka kadınla olmasın diyor başka da bir şey demiyor.tabikim boşanmasın da adam başka bir kadının başını yakmasınn :KK45:
Valla o kadarını kendisi bilir artık...

Tamam herkes suç işleebilir ama suçtan suça fark var. Cezadan cezaya fark var. Gerekirse bir ömür de beklenir. Ama adam kaçıyor ve seni de yanıma aldırırım diyorsa, sanmıyorum yurt dışında kafana göre yaşa...

adamın suçu yok adam melekkk adamm dünya iyisiii adam iftiraya uğramışş.hepsi yasa adamlarının suçuymuşşş hemi de yersennnn :KK45:
Masummuş da hep üst sınırdan vermiş de... delil var ki verdi. Yazdigi suçlarla da 22 sene olacagina inanmadim şahsen. Hepsi en üst sınırdan verildiyse de ciddi deliller var. Allah bilir ama 22'yi görünce çocuk alıkoymak geldi aklima. Mügede bir ara cok oluyordu, patır patır ceza aliyorlardi.

Konuyu açan arkadaşın İlk yorumunu okudum sadece ve hayretler içinde kaldım.

Bu nasıl bir akıl tutulması böyle?

Günümüzde adaleti öyle bir hale getirdiler ki, yirmi otuz suç kaydı olan da, cinayet gibi kaza işleyen de, adam yaralayan da falan ve filan da hep dışarıda. Ön kapıdan girip arka kapıdan saliniyorlar aramıza. Eşinizin 22 senelik cezası onaylanmak üzereyse benim aklıma çok çok uçuk şeyler geliyor. Bu ülkede, bu adalet sistemiyle katiller bile almıyor o kadar ceza.

Adamın cezasini yatmaktan kacabilmesine mi kizayim, sizi yanina alıp, mutlu bir hayat hayalleri kurabilmesine mi yoksa sizin adamın işlediği suçtan çok hayatına birilerinin girip girmeyeceğini dert etmenize mi kizayim karar veremedim.

Sizi yanına alsa ne olacak? Bir aileniz yok mu sizin? Size akıl verecek kimse yok mu etrafinizda? Bu nasıl bir midesizlik, suursuzluk? Soyleyecek kelime bulamiyorum.

Merhaba hanımlar benim bir derdim var kafam çok karışık eşim cezaevine girdi 3 sene onu bekledim çok zorluk çektim hem maddi hem manevi neyse çıktı sonunda nefes aldım dedim cezaevine girdiği suçtan 22 sene ceza aldı şuanda cezası onaylanmak üzere içeride yatsa bir dert yatmasa bin dert asla içeri girip yatmam geleceğimiz olmalı diyor kendisi yurt dışına gitti kaçak yolla ben çok üzülüyorum yine kaldım yalnız yanına beni alması 1 sene yi gecik bir süre sürecek bir erkek kadınsız asla duramaz gözüm görmüyor ama gönlümde katlanmiyor kendisine bunu söylediğimde cezaevinde bekledin 1 sene daha bekle diyor ama bu öyle bişey değil ki ben neden kendime komplesk yapıyorum çıkamıyorum bu dusunceden çok seviyorum onu güveniyorum ama gözümün onunde almadığı için gönlüm katlanmiyor psikolojik mi hastalikmi bu düşünce aklımdan silinmiyor sizden yardım istiyorum belki fikirlerinizle biraz içim rahatlar
Acaba ne suç işlemiş olabilir ki bu kadar ceza almış? Gerçi Türkiye'de bir suç işlemeden cezaevinde bulunan yüzbinlerce insan var peşin konuşmamak gerekir

Merhaba hanımlar benim bir derdim var kafam çok karışık eşim cezaevine girdi 3 sene onu bekledim çok zorluk çektim hem maddi hem manevi neyse çıktı sonunda nefes aldım dedim cezaevine girdiği suçtan 22 sene ceza aldı şuanda cezası onaylanmak üzere içeride yatsa bir dert yatmasa bin dert asla içeri girip yatmam geleceğimiz olmalı diyor kendisi yurt dışına gitti kaçak yolla ben çok üzülüyorum yine kaldım yalnız yanına beni alması 1 sene yi gecik bir süre sürecek bir erkek kadınsız asla duramaz gözüm görmüyor ama gönlümde katlanmiyor kendisine bunu söylediğimde cezaevinde bekledin 1 sene daha bekle diyor ama bu öyle bişey değil ki ben neden kendime komplesk yapıyorum çıkamıyorum bu dusunceden çok seviyorum onu güveniyorum ama gözümün onunde almadığı için gönlüm katlanmiyor psikolojik mi hastalikmi bu düşünce aklımdan silinmiyor sizden yardım istiyorum belki fikirlerinizle biraz içim rahatlar
22 sene ceza almıs adam tekin değildir.
Nesine güveniyorsunuz?

Back
X