Gelinlik Modelleri kızlar acil gelinlikçi bulmam gerek :/

mutsuzevli01

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
68
23
8
nisanda düğünüm var istanbul avrupa yakasında oturuyorum ve güzel diken fransız dantelli bir gelinlik istiyorum en fazla 2250 bütçem var kiralık yada satılık farketmez önemli olan dikimi ve kumaşı nereleri önerirsiniz bu konuda

Nisantasi rumeli caddesinde nova Bella var sahibini tanıyorum Mustafa bey
Benim düğünüm Ankara'da olacağından ve Oraya taşınacağımdan mecburen Ankara'dan aldım gelinliği ama İstanbul'da olaydım gözüm kapalı alırdım ordan daha önce 2 arkadaşımı götürmüştüm kendimde denemiştim çok da beğendiğim bir model vardı 4 prova demişti ama şehir dışına cesaret edemedim
Genelde hazır modeller var ama sen ne istersen ona göre de dikiyorlar sahibi birebir dikimle ilgilenir gider dantel kumaşı vs arar getirtir yurtdışından
Gelinlikler iyi kalitedir ve kimsede pek olmayan değişik pahalı dantellerde gördüm orda
Biraz pahalı olabilir bütçene göre ama ödeme kolaylıkları vardı dikmek için dikmezler yani git bir bak istersen hayırlı olsun :)

Fiyatlar cokmu pahalidir ki acaba butcemizi cok zorlamiycak bi gelinlik olmasi lazim yinede cok saol o taraflara gideblrsem ugrarim dediginiz yerede

3000-4000 gibi birşey çıkar ama seçtiğin dantele bağlı ben orda 2016 modasındaki danteli seçmiştim fiyat 5000 e çıkmıştı ama rüya gibi bir gelinlikti keşke Ankara'da olsaydı hiç düşünmezdim ((

Buna benzer bir gelinlik dusnuyorm kismet olursa

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-26-21-47-58.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 141
yani elbette güzel senin zevkin sonuçta ama ben sıkıcı buldum yani 1000 tane gördüm aynı modelden daha farklı akılda kalıcı bir model yok muydu aklında? Kusura bakma ben fikrimi söyledim:))

yakınsa avupa yakası avcılar mekezde bahar gelnlik var uygunduda ve haıka gelınlıkleri..bende ordan kıalamıstımm

Düşünebilirsin bence kabarık olmasa bile o gösterdiğin model çok sönük gecen sene 2 düğüne gittim böle vardı yanı ne bileyim madem diktireceksinn farklı birşeyler kat inş gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…