Testlerinizin fotoğrafını yüklermisiniz koyulaşma adet gecikince oluyor benim bildiğim
Görüntü geldi mi acaba daha yeni üye oldum pek bilmiyrm daTestlerinizin fotoğrafını yüklermisiniz koyulaşma adet gecikince oluyor benim bildiğim
Hayır canımGörüntü geldi mi acaba daha yeni üye oldum pek bilmiyrm da
Testlerinizin fotoğrafını yüklermisiniz koyulaşma adet gecikince oluyor benim bildiğim
Hayır canım
Yorum yazma kısmının alt köşesinde dosya ekle var ordan yapılıyorGörüntü geldi mi acaba daha yeni üye oldum pek bilmiyrm da
Ekledim galiba daha net olan dün yaptığımYorum yazma kısmının alt köşesinde dosya ekle var ordan yapılıyor
Koyu olan yani dünkü iki dk içinde çıktı ama ilk çıktığında bu kadar koyu değildi bekledikçe oldu, alttaki de iki-üç dk içinde çıktıÜstteki kaç dk içinde çizgi çıktı
Alttaki de kaç dk çıktı t tarafı
Kan ver istersen canımKoyu olan yani dünkü iki dk içinde çıktı ama ilk çıktığında bu kadar koyu değildi bekledikçe oldu, alttaki de iki-üç dk içinde çıktı
Henüz beta hcg yeteri kadar yükselmemiş olabilir adetiniz gecikince tekrarlayınKoyu olan yani dünkü iki dk içinde çıktı ama ilk çıktığında bu kadar koyu değildi bekledikçe oldu, alttaki de iki-üç dk içinde çıktı
Bayramdan sonraya ancak randevu aldım o zamana kadar merak edicem acaba değerlerim mi sıkıntılı :/Kan ver istersen canım
Şey diyorlar ya günden güne testin koyulaşması lazım benimki tam tersi olunca tedirgin oldumHenüz beta hcg yeteri kadar yükselmemiş olabilir adetiniz gecikince tekrarlayın
Kişiden kişiye değişebilir o benim tam adet günümde kopkoyu çıktı mesela tedirgin olacak durum yok stres yapmayın regl gecikirse acile gidip kan testiyle netleştirirsinizŞey diyorlar ya günden güne testin koyulaşması lazım benimki tam tersi olunca tedirgin oldum
Kişiden kişiye değişebilir o benim tam adet günümde kopkoyu çıktı mesela tedirgin olacak durum yok stres yapmayın regl gecikirse acile gidip kan testiyle netleştirirsinya
Adet gününde kopkoyu olması normal değil mi ki kusura bakmayın anlamadığım için soruyorumKişiden kişiye değişebilir o benim tam adet günümde kopkoyu çıktı mesela tedirgin olacak durum yok stres yapmayın regl gecikirse acile gidip kan testiyle netleştirirsiniz
Hayır herkesin koyu olmayabiliyor canım kanda ki beta değerin ne kadar yüksek olursa o kadar koyu çıkar yok ne kusuru bizde anlamadığımız şeyleri soruyoruz hep :)Adet gününde kopkoyu olması normal değil mi ki kusura bakmayın anlamadığım için soruyorum
Sizinki de sabahki daha açık gibi duruyor yanlış anlamamışm değil miBen adet olacağım gün öğrenmiştim hamile olduğumu
İlki sabah 10 da yapılmış diğeri akşam 10 da benimde gecikmem olmamıştı
Anladım çok teşekkür ederim cevaplar için :)Hayır herkesin koyu olmayabiliyor canım kanda ki beta değerin ne kadar yüksek olursa o kadar koyu çıkar yok ne kusuru bizde anlamadığımız şeyleri soruyoruz hep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?