Panik olmadı tam tersine sakindi ama birinin kandırma fikri hiç inandırıcı gelmediNe konuştuklarına bağlı. .duymadinizmi konuşmaları tavırları nasıldı?panik oldumu eşiniz?
Ya kız habire işte eşimin ismini söylüyo sen değilmisin saçma sapan konuşuyor benim kızdığım konu sanki eşimin hoşuna gitmiş gibi bide konuşuyor yaiyide zaten kızın sesini duyduğunuza göre yanınızdaymış ne konuştuklarından anlamanız lazım..
İnanamadım ama biraz takip edip öyle ortalığı karıştırcamBiri beni kandırıyor mu ? Dedi ve istedinix vermedi telefonu öyle mi ? Ayak üstü keklemiş sizi ...
Asla suphelendiginizi belli etmeyin. Sakin davranın ve gizlice takipte kalın.Panik olmadı tam tersine sakindi ama birinin kandırma fikri hiç inandırıcı gelmedi
İlk defa eşimden şüphe duyuyorum sizlerden yardım almak istedim yanlış bile yapmak istemiyorumNe yaparsan yap sessizcene yap suphe ettigini belli etme burda kac ornek gorduk adama pat diye beni aldatiyormusun vs gibi sorulae sordu adamlarda tedbirini aldilar telefonu hic gostermediler.
Kesinlikle inanmış gibi yap konuyu kapat . Gizli gizli takip et . Hersey normalmiş gibi davran . Zaten aldatıyorsa patlak verecek .İnanamadım ama biraz takip edip öyle ortalığı karıştırcam
bana işletmişler gibi geldi..Ya kız habire işte eşimin ismini söylüyo sen değilmisin saçma sapan konuşuyor benim kızdığım konu sanki eşimin hoşuna gitmiş gibi bide konuşuyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?