- 19 Eylül 2022
- 33
- 23
- 18
- 29
- Konu Sahibi ogretmen3557
Kızlar 4 senedir bebek istiyoruz adetım 3.aya gıdıyor daha olmadım geçen hafta negatifti bu hafta yaptım silik çıktı sizce var mı gebelik. Ellerim titriyor kan veremeye gideceğim inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik var hayırlı olsunKızlar 4 senedir bebek istiyoruz adetım 3.aya gıdıyor daha olmadım geçen hafta negatifti bu hafta yaptım silik çıktı sizce var mı gebelik. Ellerim titriyor kan veremeye gideceğim inşallah
Bayılacağım şimdi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum Allahım yaaa çok teşekkür ederimGebelik var hayırlı olsun
Daha çok yeni gibi hayirli olsun kan testi yapıp kesinleşdirin.Kızlar 4 senedir bebek istiyoruz adetım 3.aya gıdıyor daha olmadım geçen hafta negatifti bu hafta yaptım silik çıktı sizce var mı gebelik. Ellerim titriyor kan veremeye gideceğim inşallah
Bayılacağım şimdi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum Allahım yaaa çok teşekkür ederim![]()
Eğer olmasaydı bu silik çizgi hiç olmazdı, mutlaka kan ver canım Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşaAllahBayılacağım şimdi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum Allahım yaaa çok teşekkür ederim![]()
Aminnn çok teşekkür ediyorum rabbim dileyen dua eden tüm kardeşlerime nasip eylesin inşallahh şimdi gidiyorum kan vermeye inşallahEğer olmasaydı bu silik çizgi hiç olmazdı, mutlaka kan ver canım Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşaAllah![]()
Amin AminAminnn çok teşekkür ediyorum rabbim dileyen dua eden tüm kardeşlerime nasip eylesin inşallahh şimdi gidiyorum kan vermeye inşallah![]()
Bence var canım belki yeni tutunmaya çalışıyor olabilir, yada geç döllenme olabilir bence kan tahlili ver mutlakaKızlar 4 senedir bebek istiyoruz adetım 3.aya gıdıyor daha olmadım geçen hafta negatifti bu hafta yaptım silik çıktı sizce var mı gebelik. Ellerim titriyor kan veremeye gideceğim inşallah
Ben pcosluyum canım en son 8 ekimde oldum ama yine olamıyorum diye kasık ağrısı yaşıyorum sandım. Göğüs ağrısı şiddetli yaşadım belim de ağrıdı ara ara kaşık ağrılarım oluyor .3 gün önce de su gıbı pembemsi akıntım oldu sonra hemen bitti. Suanlık belirti bunlar ama işte emın olamıyorum ne yaşadığımacanımm hayırlı olsun gebelik varrr. ne gibi belirtiler yaşadın ?
Vereceğim bugün inşallah verınce de yazarımBence var canım belki yeni tutunmaya çalışıyor olabilir, yada geç döllenme olabilir bence kan tahlili ver mutlaka
amin canım en kısa sürede kan ver takip et :)) bana da çok dua et lütfenBen pcosluyum canım en son 8 ekimde oldum ama yine olamıyorum diye kasık ağrısı yaşıyorum sandım. Göğüs ağrısı şiddetli yaşadım belim de ağrıdı ara ara kaşık ağrılarım oluyor .3 gün önce de su gıbı pembemsi akıntım oldu sonra hemen bitti. Suanlık belirti bunlar ama işte emın olamıyorum ne yaşadığımakan verınce netleşir sanki tüm hepsi. Rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah
![]()
İsmen de dua edeceğim inşallah canım Allah razı olsun rabbim sana da nasip etsinamin canım en kısa sürede kan ver takip et :)) bana da çok dua et lütfen![]()
Evet canım maşallah var duruyorKızlar 4 senedir bebek istiyoruz adetım 3.aya gıdıyor daha olmadım geçen hafta negatifti bu hafta yaptım silik çıktı sizce var mı gebelik. Ellerim titriyor kan veremeye gideceğim inşallah
benimde böyleydi testim betam 120 lerde çıktı ertesi günKızlar 4 senedir bebek istiyoruz adetım 3.aya gıdıyor daha olmadım geçen hafta negatifti bu hafta yaptım silik çıktı sizce var mı gebelik. Ellerim titriyor kan veremeye gideceğim inşallah
Bence gebelik var henüz yeni gibi sanki:) iki günde bir kan vererek teyit edinKızlar 4 senedir bebek istiyoruz adetım 3.aya gıdıyor daha olmadım geçen hafta negatifti bu hafta yaptım silik çıktı sizce var mı gebelik. Ellerim titriyor kan veremeye gideceğim inşallah
İnşallah çok teşekkür ediyorumhayırlı olsun bencede var bariz ben burdayım diyor![]()
Kan verdim bakalım yarın ne çıkacak sonuç merakla bekliyorumbenimde böyleydi testim betam 120 lerde çıktı ertesi gün