Kızlar acil sizce gebelik varmı ilk 5.dk sonuç

ogretmen3557

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
33
23
18
29
Kızlar 4 senedir bebek istiyoruz adetım 3.aya gıdıyor daha olmadım geçen hafta negatifti bu hafta yaptım silik çıktı sizce var mı gebelik. Ellerim titriyor kan veremeye gideceğim inşallah

Eklentiler

• IMG_4897.webp
    IMG_4897.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG_4898.webp
    IMG_4898.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG_4896.webp
    IMG_4896.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 120
  • 6F9919A3-32FE-4FB8-A9AC-276651C2BE29.webp
    6F9919A3-32FE-4FB8-A9AC-276651C2BE29.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 127
Kızlar 4 senedir bebek istiyoruz adetım 3.aya gıdıyor daha olmadım geçen hafta negatifti bu hafta yaptım silik çıktı sizce var mı gebelik. Ellerim titriyor kan veremeye gideceğim inşallah
Bence var canım belki yeni tutunmaya çalışıyor olabilir, yada geç döllenme olabilir bence kan tahlili ver mutlaka

canımm hayırlı olsun gebelik varrr. ne gibi belirtiler yaşadın ?
Ben pcosluyum canım en son 8 ekimde oldum ama yine olamıyorum diye kasık ağrısı yaşıyorum sandım. Göğüs ağrısı şiddetli yaşadım belim de ağrıdı ara ara kaşık ağrılarım oluyor .3 gün önce de su gıbı pembemsi akıntım oldu sonra hemen bitti. Suanlık belirti bunlar ama işte emın olamıyorum ne yaşadığıma 🥹🥹 kan verınce netleşir sanki tüm hepsi. Rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah 🤲🏻

Ben pcosluyum canım en son 8 ekimde oldum ama yine olamıyorum diye kasık ağrısı yaşıyorum sandım. Göğüs ağrısı şiddetli yaşadım belim de ağrıdı ara ara kaşık ağrılarım oluyor .3 gün önce de su gıbı pembemsi akıntım oldu sonra hemen bitti. Suanlık belirti bunlar ama işte emın olamıyorum ne yaşadığıma 🥹🥹 kan verınce netleşir sanki tüm hepsi. Rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah 🤲🏻
amin canım en kısa sürede kan ver takip et :)) bana da çok dua et lütfen :KK200:

Bence gebelik var henüz yeni gibi sanki:) iki günde bir kan vererek teyit edin 🥰

Back
X