- 7 Ekim 2023
- 174
- 31
- 18
- 27
- Konu Sahibi MeryemElcin
-
Gercektenmi?yani daha devam edeyim mi?Ben pik göremedim, T çizgisi C kadar koyulmamış hiç
Ilk 15dk degil ilk 1dkika bile olmadan cikti evet labaqoik kullaniyorum15.gündeki ilk 15 dkikadami cikti.. pozitife yakın olmuş ama tam degil gibi degerlendrmeniz iyi olmus ne olur ne olmaz .. kuruma olmuş bende laboquick kullaniyorum .. c ile t ayni renk olunca pozitif.. t cizgisi cdende daha kipkirmizi olursa pik demektir.. umarim hayrli haberleriniz olur
Ilk 15dk degil ilk 1dkika bile olmadan cikti evet labaqoik kullaniyorum
Yani pik degil mi?kafam karistiSiz test yapmaya devam edin hergun aynı saatte olmasina dikkat edin.. belkide gece pik yapti catladi degerlendrmeniz iyi olmus..
Evet pik olmamış devam edin. Belki yumurta yeterli boya ulaşmadan çatlamış olabilir bikaç kez bende yaşadım testle takip ederken aynı anda doktorada gittim 14 mm civarıyken testte aynı sizin gibi olup silindi yeterli boya gelmeden çatladı. Doktorada gittiğim için aynı zamanda teyit etmiş oldumYani pik degil mi?kafam karisti
Hamile kaldiniz mi?Evet pik olmamış devam edin. Belki yumurta yeterli boya ulaşmadan çatlamış olabilir bikaç kez bende yaşadım testle takip ederken aynı anda doktorada gittim 14 mm civarıyken testte aynı sizin gibi olup silindi yeterli boya gelmeden çatladı. Doktorada gittiğim için aynı zamanda teyit etmiş oldum
Stres yapma degerlendrmen iyi olmuş lh hirmonu dalgalanan bir hormon yukarda arkdaşin dedigi dogru bazen yeterli boyuta gelmeden catlayabiliyor senin akinti ne durumda eger yumurta akı uzayan varsa yumurtlama dönemindesindir zaten..Kizlar yaa
2gundur cok akintim var canimStres yapma degerlendrmen iyi olmuş lh hirmonu dalgalanan bir hormon yukarda arkdaşin dedigi dogru bazen yeterli boyuta gelmeden catlayabiliyor senin akinti ne durumda eger yumurta akı uzayan varsa yumurtlama dönemindesindir zaten..
Benim yumurta akı kivaminda akintim basladiginda ovü testine başliyorum 2gun sonrada pik görüyorum...
Ben bir ay hic cift cizgi bile gormedim yumurtlma olmadı sonraki ay gordum mesala ovu testi sadece lh hormonunu ölcuyor yeterli seviyeye geldiginde idrara geciyor .. sen 1gunde 1veya 2gunde bir degerlendrmeni yap gerisi taktiri ilahi stres ypma
15 pik gibi o günlerde kasık ağrısı göğüs hassasiyeti vajinal mukusta farklılık oluştmu öyleyse 15 pik 16 çatlama olmuşGercektenmi?yani daha devam edeyim mi?
Vajinal akintim bu gun 3gundur cok fazla hatta kilotuma da yapisik peynir kivaminda gordum goyus hassasiyeti fark etmedim ama dun iliskiden sonra sol kasiklarimda ara sira kramplar var+3gundur belim adet olacakmisim gibi agriyor15 pik gibi o günlerde kasık ağrısı göğüs hassasiyeti vajinal mukusta farklılık oluştmu öyleyse 15 pik 16 çatlama olmuş
Hayır kalmadım o aylar yeterli boya gelmeden çatladığı için malesef. Daha sonra prowomen diye multivitamin içtim bidaha hiç yaşamadım öyle bi durumHamile kaldiniz mi?
Multi vitaminden sonra kaldiniz mi peki?Hayır kalmadım o aylar yeterli boya gelmeden çatladığı için malesef. Daha sonra prowomen diye multivitamin içtim bidaha hiç yaşamadım öyle bi durum
O zaman testiniz doğru herkes his etmez gerçi ama bu belirtiler yumurtlama hayırlısı olsun inşallahVajinal akintim bu gun 3gundur cok fazla hatta kilotuma da yapisik peynir kivaminda gordum goyus hassasiyeti fark etmedim ama dun iliskiden sonra sol kasiklarimda ara sira kramplar var+3gundur belim adet olacakmisim gibi agriyor
Amin canim en kisa zamanda Rabbim nasip etsin aminO zaman testiniz doğru herkes his etmez gerçi ama bu belirtiler yumurtlama hayırlısı olsun inşallah
Ben 4 kez hamile kaldım en son 5 aylık oğlumu enfeksiyon nedenli erken doğumdan kaybettim malesef. Gebelik düşünüyorsunuz belliki tavsiye ederim prowomeni yumurtlama kalitesini arttırıyor prowomen promotilwomen bir çok marka var hangisini isterseniz alınMulti vitaminden sonra kaldiniz mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?