kızlar acil toplanin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence baska bı ıs bul derım
hem kalıcı bı ıs degıl hem hafta sonu cocugunla gıtmene ızın vermıyorlarmıs baya sıkıntı cıkar ılerde

Az evvel is görüşmesinden geldim. Şuan karar bana bırakıldı. Is ise şu devre mülk satış temsilciliği. Bu konuda hiç tecrubem yok ilk defa bu sektörde çalışıcam.

Şartlarını anlatayım

Sabah 10 akşam 6 buçuk ya da 7
Maaş prim yol yemek sigorta
Buraya kadar tamam
Yalnız haftasonları Adapazarı'nda yapim aşamasında olan devre mülk için Müşteri goturmemiz lazım.

Bir çocuğum var bakımı falan filan hallettim diyelim.

Sizce çalışılacak bi sektör mu ?
Bu işte iyi para var diyorlar ama bide biliyorsunuz başımda psikoloji bozuk bir deli var.

Iftiradan yildim artık şehir dışı işinden sırf bu yüzden tirsiyorum.

Bugün tekrar dönüş yapmam lazım müdür beye.

Siz olsanız ne yapardınız ? Daha once bu işi yapmış olan var mı ? Karar vermem de yardımcı olun ne olur

Yorumları okumadım ama ben ilk mezun olduğum yıl, beş ay bu işi yaptım, hem de çok çok iyi bir oteldi. Çok satış yaptım sadece bir satışımın parasını aldım. Bu İşte çok fena oyunlar dönüyor, hem çalışanı hem müşteriyi kandırıyorlar.

Size tavsiyem çok iyi araştırın.

bence o iş biraz zor canım ama bi başla bakalım şuan için hiç yoktan iyi olabilir senin için . hem denemiş olursun hemde biraz gelir sağlarsın ama maaşın kaç tl ye gelecek sorması ayıp:dondurma:

mesela bız ofıste calısıyorduk telle ıkna yontemını denıyorduk, onay aldıklarımızı haftanın bellı gunu bulundugumuz sehırde bır otele davet edıp orada tesıs hakkında genel bılgılerı verıp satıs kısmına gecıyorduk ve bızı denetleyen ustumuz dedıgımız çalışanlar oluyordu, satış yapıp sözleşmeyi imzalatabilirsek prim alıyorduk ...

kendi devremülkümüzün olduğu şirkette ise dışarda standlarda tanıtım yapan broşur dagıtan elemanlar var...bunlar bırıncı evre...
tesıse gelmeye ıkna ederlerse musterılerı orada tesısı gezdıren gorsel ve sozlu olarak bılgı veren calısanlar var onlarda ıkıncı evre..
son olarak satıs departmanı var , devremulk almak ısteyenler orada sözleşme imzalayıp satış işlemini gerçekleştiriyor bu da son evre..
hepsının kazancı ve yaptıgı iş farklı...

bence o iş biraz zor canım ama bi başla bakalım şuan için hiç yoktan iyi olabilir senin için . hem denemiş olursun hemde biraz gelir sağlarsın ama maaşın kaç tl ye gelecek sorması ayıp:dondurma:

2 dediler ama yol içinde

Kota vardır o tip işlerde. Kotayı dolduramazsanız maaşı da vermeyebilirler. Üç ay kotayı dolduramayanı işten çıkartırlar falan. Bunları bir görüşün öyle karar verin. Ama benim de çok aklıma yatmadı.

mesela bız ofıste calısıyorduk telle ıkna yontemını denıyorduk, onay aldıklarımızı haftanın bellı gunu bulundugumuz sehırde bır otele davet edıp orada tesıs hakkında genel bılgılerı verıp satıs kısmına gecıyorduk ve bızı denetleyen ustumuz dedıgımız çalışanlar oluyordu, satış yapıp sözleşmeyi imzalatabilirsek prim alıyorduk ...

kendi devremülkümüzün olduğu şirkette ise dışarda standlarda tanıtım yapan broşur dagıtan elemanlar var...bunlar bırıncı evre...
tesıse gelmeye ıkna ederlerse musterılerı orada tesısı gezdıren gorsel ve sozlu olarak bılgı veren calısanlar var onlarda ıkıncı evre..
son olarak satıs departmanı var , devremulk almak ısteyenler orada sözleşme imzalayıp satış işlemini gerçekleştiriyor bu da son evre..
hepsının kazancı ve yaptıgı iş farklı...

Bana direk ofiste çalışacaksınız dediler. Ay beynim durdu şimdi

satış üzerinden primle çalışmayacaksanız eğer maaşı sabit ise kabul edin ancak satış üzerinden prim şeklindeyse satış yapamazsanız uğraştığınız ile kalırsınız

dene istersen bi ama zor iş çünkü ikna gerekecek . ben mobilya satıyorum mesela o zor bu kesin daha zordur

Ben bide çok sinirliyim hiç sabrim yoktur. Aliyosan al almıyosan ugrastirma derim diye korkuyorum yani.

2 dediler ama yol içinde
devremülk satışı zor bir iş ama.
çok dil dökmeniz çok ikna edici olmanız lazım.tabiri caizse müşterinin ağzından girip burnundan çıkacaksınız vs.
almaya niyeti olmayanları bile ikna etmeniz beklenecek.
satamadığınızda ise size yükleneceklerdir.
bu detayları da düşünün.

satış üzerinden primle çalışmayacaksanız eğer maaşı sabit ise kabul edin ancak satış üzerinden prim şeklindeyse satış yapamazsanız uğraştığınız ile kalırsınız

Net maaş ve prim de. Haftasonu işi çok kafamı karistiryor

Tecrübe bilgi çevre hiç yok. Şehir Dışı olmasa güzel olurdu aslında. Başvuru formuna evli yazdığım için mudur esiminde görüşünü istedi. Daha sonra sorun cikiyormus. Şimdi ben bu denyoya is böyle desem ohoooo ne laflar yerim kimbilir

canım tecrübe ve müşteri portföyün yoksa sıkıntı::cok dilli ;çenesi kuvvetli arkadaşlarınm bıle tıkandılar bıraktılar:bi de gayrımenkul piyasasında hep eski demirbaş diyebileceğimiz godomanlar var:onlar fırsat vermez:

ve en önemlisi eşinin eline koz verırsın bak cocugunu da ihmal ediyor bırakıp şehir dısına gidiyor ama niye kime sevgılısıne mi dıyecek kadar cirkef bi adam bu::aman diyeyim

Ben bide çok sinirliyim hiç sabrim yoktur. Aliyosan al almıyosan ugrastirma derim diye korkuyorum yani.
bazıları varki insanı çileden çıkarıyor inan. bazen müşteriden o kadar bunalıyorum ki onlar karı koca konuşuyorlar ama ben başka dünyalarda oluyorum sabrımı sınayanlar çok oluyo aferdersin aptal aptal sorular. sonra sorduklarına cvp verirsin ama daha anlamaz aynı şeyleri sorar sorar offf

Net maaş ve prim de. Haftasonu işi çok kafamı karistiryor
firma hangısı ısmını soylersenız sıze en azından guvenılırlıgı konusunda onay verebılırım...

hem çalışan hem müşteri olarak..

Bilge gayrimenkul

Bu tarz bir iş kalıcı olmaz.
Maaşı 2 binmiş üstüne çıkacağını düşünmüyorum.
Prim falan hikaye oluyor genelde.

Aslında kafanı dağıtman açısından çalışman iyi olur.
Çocuğa bakacak varsa çalışman en mantıklısı.

Eşini takma bence.Onun seni aldattığına dair kanıtın vardı ama onun yok.

Bana direk ofiste çalışacaksınız dediler. Ay beynim durdu şimdi

Bu işler zor
Çevren yoksa sıkıntılı bir iş
Genelde kotaları oluyor, kotayı doldurursan maaşa hak kazanıyorsun
Artı kazançlar primden geliyor o da istedikleri düzeyde satış olursa
Maaş alamama durumu çok oluyor o sektörde
Bence biraz sabırlı ol düzgün biraz daha çocuklu hanımlara yönelik bir iş bak
Hafta sonu gezileri falan çok yorucu, hem hafta içi hem hafta sonu çalışma olunca evladına vakit kalmayacak hiç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X