Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az evvel is görüşmesinden geldim. Şuan karar bana bırakıldı. Is ise şu devre mülk satış temsilciliği. Bu konuda hiç tecrubem yok ilk defa bu sektörde çalışıcam.
Şartlarını anlatayım
Sabah 10 akşam 6 buçuk ya da 7
Maaş prim yol yemek sigorta
Buraya kadar tamam
Yalnız haftasonları Adapazarı'nda yapim aşamasında olan devre mülk için Müşteri goturmemiz lazım.
Bir çocuğum var bakımı falan filan hallettim diyelim.
Sizce çalışılacak bi sektör mu ?
Bu işte iyi para var diyorlar ama bide biliyorsunuz başımda psikoloji bozuk bir deli var.
Iftiradan yildim artık şehir dışı işinden sırf bu yüzden tirsiyorum.
Bugün tekrar dönüş yapmam lazım müdür beye.
Siz olsanız ne yapardınız ? Daha once bu işi yapmış olan var mı ? Karar vermem de yardımcı olun ne olur
Hadi ya pek de sevecen yaklasmislardi aslında
bence o iş biraz zor canım ama bi başla bakalım şuan için hiç yoktan iyi olabilir senin için . hem denemiş olursun hemde biraz gelir sağlarsın ama maaşın kaç tl ye gelecek sorması ayıp![]()
dene istersen bi ama zor iş çünkü ikna gerekecek . ben mobilya satıyorum mesela o zor bu kesin daha zordur2 dediler ama yol içinde
mesela bız ofıste calısıyorduk telle ıkna yontemını denıyorduk, onay aldıklarımızı haftanın bellı gunu bulundugumuz sehırde bır otele davet edıp orada tesıs hakkında genel bılgılerı verıp satıs kısmına gecıyorduk ve bızı denetleyen ustumuz dedıgımız çalışanlar oluyordu, satış yapıp sözleşmeyi imzalatabilirsek prim alıyorduk ...
kendi devremülkümüzün olduğu şirkette ise dışarda standlarda tanıtım yapan broşur dagıtan elemanlar var...bunlar bırıncı evre...
tesıse gelmeye ıkna ederlerse musterılerı orada tesısı gezdıren gorsel ve sozlu olarak bılgı veren calısanlar var onlarda ıkıncı evre..
son olarak satıs departmanı var , devremulk almak ısteyenler orada sözleşme imzalayıp satış işlemini gerçekleştiriyor bu da son evre..
hepsının kazancı ve yaptıgı iş farklı...
dene istersen bi ama zor iş çünkü ikna gerekecek . ben mobilya satıyorum mesela o zor bu kesin daha zordur
devremülk satışı zor bir iş ama.2 dediler ama yol içinde
firma hangısı ısmını soylersenız sıze en azından guvenılırlıgı konusunda onay verebılırım...Bana direk ofiste çalışacaksınız dediler. Ay beynim durdu şimdi
satış üzerinden primle çalışmayacaksanız eğer maaşı sabit ise kabul edin ancak satış üzerinden prim şeklindeyse satış yapamazsanız uğraştığınız ile kalırsınız
Tecrübe bilgi çevre hiç yok. Şehir Dışı olmasa güzel olurdu aslında. Başvuru formuna evli yazdığım için mudur esiminde görüşünü istedi. Daha sonra sorun cikiyormus. Şimdi ben bu denyoya is böyle desem ohoooo ne laflar yerim kimbilir
bazıları varki insanı çileden çıkarıyor inan. bazen müşteriden o kadar bunalıyorum ki onlar karı koca konuşuyorlar ama ben başka dünyalarda oluyorum sabrımı sınayanlar çok oluyo aferdersin aptal aptal sorular. sonra sorduklarına cvp verirsin ama daha anlamaz aynı şeyleri sorar sorar offfBen bide çok sinirliyim hiç sabrim yoktur. Aliyosan al almıyosan ugrastirma derim diye korkuyorum yani.
en azından başlayacaksan boşanmak üzere olduğunu söylememeni tavsiye ederim. sonuçta her türlü müşteri ile muhatap olacaksın. ve oğlunu da hafta sonu yanına alabiliyorsan senin için daha iyi olurNet maaş ve prim de. Haftasonu işi çok kafamı karistiryor
satış üzerinden primle çalışmayacaksanız eğer maaşı sabit ise kabul edin ancak satış üzerinden prim şeklindeyse satış yapamazsanız uğraştığınız ile kalırsınız
firma hangısı ısmını soylersenız sıze en azından guvenılırlıgı konusunda onay verebılırım...
hem çalışan hem müşteri olarak..
Bana direk ofiste çalışacaksınız dediler. Ay beynim durdu şimdi