kızlar acil toplanin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
en azından başlayacaksan boşanmak üzere olduğunu söylememeni tavsiye ederim. sonuçta her türlü müşteri ile muhatap olacaksın. ve oğlunu da hafta sonu yanına alabiliyorsan senin için daha iyi olur

Ay valla söyledim ya sonradan bi sorun çıkmasın diye baştan net olayım dedim. Ise girdim falan diyelim dava günleri izin almam gerekir diye söyledim

Hayatinizi o iftiraya gore mi yonlendireceksiniz yani ? Adi ustunde iftira. Gercek dısı...

Eger cocuk acisindan sorun olacaksa kabul etmeyin yoksa da kabul edin derim ben.

Bu işler zor
Çevren yoksa sıkıntılı bir iş
Genelde kotaları oluyor, kotayı doldurursan maaşa hak kazanıyorsun
Artı kazançlar primden geliyor o da istedikleri düzeyde satış olursa
Maaş alamama durumu çok oluyor o sektörde
Bence biraz sabırlı ol düzgün biraz daha çocuklu hanımlara yönelik bir iş bak
Hafta sonu gezileri falan çok yorucu, hem hafta içi hem hafta sonu çalışma olunca evladına vakit kalmayacak hiç

Bence de. Daha başka bi iş bulamıyorum ki ya is kalmamış memlekette

Ay valla söyledim ya sonradan bi sorun çıkmasın diye baştan net olayım dedim. Ise girdim falan diyelim dava günleri izin almam gerekir diye söyledim
o zaman canım en baştan bunun duyulmasını istemiyorum vs diyeblirsin cidden bekarı ile evlisi ile muhatap olacaksın insanların her türlü hali var

canım tecrübe ve müşteri portföyün yoksa sıkıntı::cok dilli ;çenesi kuvvetli arkadaşlarınm bıle tıkandılar bıraktılar:bi de gayrımenkul piyasasında hep eski demirbaş diyebileceğimiz godomanlar var:eek:nlar fırsat vermez:

ve en önemlisi eşinin eline koz verırsın bak cocugunu da ihmal ediyor bırakıp şehir dısına gidiyor ama niye kime sevgılısıne mi dıyecek kadar cirkef bi adam bu::aman diyeyim

Cococum inan tek bu son söylediğin şeyden korkuyorum. Otoparkta basildin diyen adam neler demez ki.

Bence de. Daha başka bi iş bulamıyorum ki ya is kalmamış memlekette

Az sabır, mutlaka çıkacaktır sana uygun bir şeyler
Bu devre mülk işi çok zor, geçenlerde eşimin telefonunu bulmuşlar bir yerden o da beni aramalarını söylemiş ben anlamam bu işlerden demiş. Usandım aramalarından en son arayan kıza bayağı sert konuştum, oda işini yapmaya çalışıyor ama bunaldım günde iki kez aranmaktan, tatsız şeyler yaşayabileceğin bir iş kolu, zaten zor bir dönemden geçiyorsun daha da sinirlerini zorlamana gerek yok bence

Mrb ben Bi kere yol da sadece arayacaklar sizi lütfen destek olun form dolduran diyen kişiye üzülüp formu doldurdum. Sonra beni aradılar ne laçkalıklar ne üçkağıtlar dönüyor anlatamam . Arayan kişi cenazem var şehir dışındayım dememe rağmen eşinizin numarasını verin onla görüşelim dedi.Eşim çalışıyor müsait değil açamaz dedim,o Zaman sizi sürekli rahatsız ederim eşinize bana yazıldığınızı söylerim benimle tanışmak istediğinizi benimle görüştüğünüzü söylerim eşinizi benimle aldattığınızı söylerim diyerek sürekli aradı rahatsız etti şuan tam hatırlayamıyorum ama daha ne pislikler. Cenazeme bile saygı duymadılar onlar yüzünden o kadar nefret ettim ki bu standçılardan ayyy numaramı değiştirmek zorunda kalmıştım eşim çok kızmıştı neden form dolduruyorsun diye . Çok temiz bir iş değil kardeşim çalışanlarına da çok iyi davrandıklarını düşünmüyorum bence az olsun sağlam olsun işin maaşın . Hakkı'nda hayırlısı inşallah

Son düzenleme:
Hayatinizi o iftiraya gore mi yonlendireceksiniz yani ? Adi ustunde iftira. Gercek dısı...

Eger cocuk acisindan sorun olacaksa kabul etmeyin yoksa da kabul edin derim ben.

Karsimdaki profesyonel yalancı

Mrb ben Bi kere yol da sırf sadece arayacaklar sizi lütfen destek olun form dolduran diyen kişiye üzülüp formu doldurdum. Sonra beni aradılar ne laçkalıklar ne üçkağıtlar dönüyor anlatamam . Arayan kişi cenazem var şehir dışındayım dememe rağmen eşinizin numarasını verin onla görüşelim sesi elim çalışıyor müsait değil açamaz dedim o Zaman sizi sürekli rahatsız ederim eşinize bana yazıldığınızı söylerim benimle tanışmak istediğinizi benimle görüştüğünüzü söylerim eşinizi benimle aldattığınızı söylerim diyerek sürekli aradı rahatsız etti şuan tam hatırlayamıyorum ama daha ne pislikler. Cenazeme bile saygı duymadılar onlar yüzünden o kadar nefret ettim ki bu standçılardan ayyy numaramı değiştirmek zorunda kalmıştım eşim çok kızmıştı neden form dolduruyorsun diye . Çok temiz bir iş değil kardeşim çalışanlarına da çok iyi davrandıklarını düşünmüyorum bence az olsun sağlam olsun işin maaşın . Hakkı'nda hayırlısı inşallah

Ayy. Zaten bi iftiraci var başım da bide is yeri böyle çıkarsa vay halime

o yuzden bu ışı kabul etme dıyorum canım....cunku bu adam olmayan seyı ureten bırı.bı de bu iş olsa dusunemıyorum hayal dunyasından neler cıkar..

Daha sağlam işler bakiyim ben o zaman ya

Az sabır, mutlaka çıkacaktır sana uygun bir şeyler
Bu devre mülk işi çok zor, geçenlerde eşimin telefonunu bulmuşlar bir yerden o da beni aramalarını söylemiş ben anlamam bu işlerden demiş. Usandım aramalarından en son arayan kıza bayağı sert konuştum, oda işini yapmaya çalışıyor ama bunaldım günde iki kez aranmaktan, tatsız şeyler yaşayabileceğin bir iş kolu, zaten zor bir dönemden geçiyorsun daha da sinirlerini zorlamana gerek yok bence

Ben öyle milleti arayıp laf anlatamam ki ? Kayinvalidem fasulye yolluyor köyden. Komsularim satın almak istiyor onu bile yapamıyorum. Fikrim değişiyor benim

Pek bir şey çıkmıyor büyük bir firma değilse. Daha böyle oturmalı seni yormayacak bir iş gerek sana. Saatleri belli olan, şehir dışı olmayan. Maaş ne kadar?

Bence sırf bu iftira icin bile dava acabilirsiniz...
Erkekler neden ayrildiklari kadinlara iftira atma egilimindeler ki ?

Çünkü bi türlü kadınların gözünde bir hiç olduklarını kabullenemiyorlar. Karşısında vazgeçmiş bir kadın görünce hirliyorlar

Görüşmeye gider gitmez kabul edilmenin sebebi eleman bulamayışları. Ek olarak o projelerin bazıları tamamlanmıyo ve müşteri temsilcileri sıkıntı yaşıyo. İş aradığım dönemlerde araştırmıştım da.

Daha sağlam işler bakiyim ben o zaman ya

eğitim kurumlarında halkla ilşkiler danısmanlık bakabılırsın.prezentabıl olup az çenen varsa işi kaptın demektır bu pıyasa da....sabıt bı yer olsun ...esnek saatlerı olmasın en azından boşanana kdr...sonrası hayat senın ister hostes ol ıster turızmcı..onu baglamaz..

Pek bir şey çıkmıyor büyük bir firma değilse. Daha böyle oturmalı seni yormayacak bir iş gerek sana. Saatleri belli olan, şehir dışı olmayan. Maaş ne kadar?

2 milyar dediler. Firma 15 yıldır hizmetteymis. Araştırdım falan pek de yorum yok firma hakkında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X