kızlar acil toplanin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben öyle milleti arayıp laf anlatamam ki ? Kayinvalidem fasulye yolluyor köyden. Komsularim satın almak istiyor onu bile yapamıyorum. Fikrim değişiyor benim
O zaman bence de hic bulasma. Satis odakli isler cok zor oluyor. Zorlayabilen ikna etmeye calisabilen bi yapida değilsen yapamiyorsun zaten. Su an iyi güleryüzlü gorunenler bir sure sonra satis yapman icin baski yapıyor olacaklar. Yapamayinca da maasta sorun yasarsin.

eğitim kurumlarında halkla ilşkiler danısmanlık bakabılırsın.prezentabıl olup az çenen varsa işi kaptın demektır bu pıyasa da....sabıt bı yer olsun ...esnek saatlerı olmasın en azından boşanana kdr...sonrası hayat senın ister hostes ol ıster turızmcı..onu baglamaz..

Ben en iyisi gidiyim köye yerlesiyim. 2 inek 3 tavuk. Bahçeme domates biber ekerim oh mis :-)

O zaman bence de hic bulasma. Satis odakli isler cok zor oluyor. Zorlayabilen ikna etmeye calisabilen bi yapida değilsen yapamiyorsun zaten. Su an iyi güleryüzlü gorunenler bir sure sonra satis yapman icin baski yapıyor olacaklar. Yapamayinca da maasta sorun yasarsin.

Ortam da pek hoşuma gitmedi aslında. Bi disiplin yok çayı alan gidiyor sigara içmeye. Biri ben markete gidiyorum diyor. Biri bi köşede sohbette. Kimi mutfakta dedikoduda. Çözemedim bu nasıl is

Görüşmeye gider gitmez kabul edilmenin sebebi eleman bulamayışları. Ek olarak o projelerin bazıları tamamlanmıyo ve müşteri temsilcileri sıkıntı yaşıyo. İş aradığım dönemlerde araştırmıştım da.

Hm. Pek de iyi bi iş değil yani.

Kahvecim kabul etme sakın,senin öküzde bunada bir kulp bulur gene aynılarını yaşatır sana..
İş durumu şehirler arasıymış sen düşün artık gerisini,adam yapacağını gene yapar..

Abla valla patronun metresimi oldun diye de söyler bu

Ortam da pek hoşuma gitmedi aslında. Bi disiplin yok çayı alan gidiyor sigara içmeye. Biri ben markete gidiyorum diyor. Biri bi köşede sohbette. Kimi mutfakta dedikoduda. Çözemedim bu nasıl is
Ben yıllarca çağrı merkezinde hem temsilci olarak çalıştım hem de yöneticilik yaptım canım çağrı merkezlerini bilirim kurumsalını da merdiven altını da. O iş görüşmesindeki bıcır bıcır insanlar satış baskısında canavara dönüşürler, ben bıktım kariyerimi bıraktım ön muhasebe yapıyorum basit, sessiz sakin, sorumluluk yok maaş da aşağı yukarı aynı yani.

Ben yıllarca çağrı merkezinde hem temsilci olarak çalıştım hem de yöneticilik yaptım canım çağrı merkezlerini bilirim kurumsalını da merdiven altını da. O iş görüşmesindeki bıcır bıcır insanlar satış baskısında canavara dönüşürler, ben bıktım kariyerimi bıraktım ön muhasebe yapıyorum basit, sessiz sakin, sorumluluk yok maaş da aşağı yukarı aynı yani.

4 yıllık bitirdim ama sor ne işe yariyo hiç bi halta yaramıyor. Ben böyle düzenin dellendim yine

4 yıllık bitirdim ama sor ne işe yariyo hiç bi halta yaramıyor. Ben böyle düzenin dellendim yine

Benim kızda üni ve master yaptı,büyük bir işyerinde çalıştı,hak etmediği işleri verdiler isyan ederek eve geliyordu artık.
İstifa etti sonra,şimdide işe girdi yine mutsuz yani...

Benim kızda üni ve master yaptı,büyük bir işyerinde çalıştı,hak etmediği işleri verdiler isyan ederek eve geliyordu artık.
İstifa etti sonra,şimdide işe girdi yine mutsuz yani...

Hakedene hakettiği verilseydi böyle olmazdik zaten abla

Ben o tarz bi yerde çalıştım 2 ay dayanabildim. Dedigin gibi disiplin yok bisey yok , satis uzerineydi o iste. Ve cikmak istedigimi soyledigimde yalan dolan vs.lerle son maasimi alamadım. 1 ayım bosa gitti yani. Adı duyulmamis , guvenilirligi belli olmayan yerlerde calismamak icin bi tecrube olmustu bana.

Aynen amaç köle gibi çalıştırıp az para vermek..

Iyi bir uniden mezunum. Seminerler vs desen abla girla. Tecrübe desen az buçuk var. Ama işte böyle merdiven altı is arariz.

Hayat hiç gülmedi bana valla. Bi oğlumu verdi başka da bişey vermedi. Es desen ortada is desen yok bıktım ha

Kahve o işler sürekli olmuyor.
Bir de eşinden dolayı sıkıntı yaşayabilirsin açıkçası.
Boşver diyorum.

Belirli bir işin var mı mesleki bakımdan? Eğer yoksa ve almancan ya da İngilizcen varsa tekstilde ihracat müşteri temsilciliklerine bak diyecektim. Hem maaşlar çok iyi hem iş imkanı çok.

Iyi bir uniden mezunum. Seminerler vs desen abla girla. Tecrübe desen az buçuk var. Ama işte böyle merdiven altı is arariz.

Hayat hiç gülmedi bana valla. Bi oğlumu verdi başka da bişey vermedi. Es desen ortada is desen yok bıktım ha

Kariyer nete bakıyormusun,orasıda iyi en azından düzgün işler bakabilme şansın var orada..

Olsun kahvecim sağlıklı ol ki evladına bakabilesin,iş bir şekilde halledilir nasılsa..
Rabbim sana ve oğluna huzurlu günler nasip etsin,geçecek bu günlerde..

Kariyer nete bakıyormusun,orasıda iyi en azından düzgün işler bakabilme şansın var orada..

Olsun kahvecim sağlıklı ol ki evladına bakabilesin,iş bir şekilde halledilir nasılsa..
Rabbim sana ve oğluna huzurlu günler nasip etsin,geçecek bu günlerde..

Bu işi ordan buldum abla

Az evvel is görüşmesinden geldim. Şuan karar bana bırakıldı. Is ise şu devre mülk satış temsilciliği. Bu konuda hiç tecrubem yok ilk defa bu sektörde çalışıcam.

Şartlarını anlatayım

Sabah 10 akşam 6 buçuk ya da 7
Maaş prim yol yemek sigorta
Buraya kadar tamam
Yalnız haftasonları Adapazarı'nda yapim aşamasında olan devre mülk için Müşteri goturmemiz lazım.

Bir çocuğum var bakımı falan filan hallettim diyelim.

Sizce çalışılacak bi sektör mu ?
Bu işte iyi para var diyorlar ama bide biliyorsunuz başımda psikoloji bozuk bir deli var.

Iftiradan yildim artık şehir dışı işinden sırf bu yüzden tirsiyorum.

Bugün tekrar dönüş yapmam lazım müdür beye.

Siz olsanız ne yapardınız ? Daha once bu işi yapmış olan var mı ? Karar vermem de yardımcı olun ne olur
Gayrimenkul sattım. Satabilirseniz prim alırsınız gayet. Ben o dönem maaşımı 5e katlayacak prim kazanabiliyordum. Ama devremülk konusu muamma. Gayrimenkulden zordur diye tahmin ediyorum. Birde sezonu mudur bilemedim devremulk işinin. Sanki yazın yada ilkbaharda daha çok talep olur gibi geldi bana.
Prim konusunda ne dediler?
Her sattığınızdan prim verecekler mi,yoksa kota var mı? Şu kadar adet satarsan şu kadar prim şeklinde zira kota koymuşlarsa o kota kolay dolmaz onu bilirim. Dolayısıyla maaş ile yetinmek durumunda kalabilirsiniz.
Bunun dışında çalışma saatleri esnek olur bu tip işlerde,yani müşteri gelir tam çıkış saatinde 6da çıkmak yalan olur,bunlarıda göz önünde bulundurun.(satış ofisi olacağını ve orada duracağınızı varsayıyorum hafta içi buna istinaden belirttim)
Çocuğa kim bakacak bilemiyorum ama çocukla gidemezsiniz onu biliyorum,çok yıpratıcı ve yorucu olur sizin açınızdan. Görüşmenizin bölünmemesi gerekir müşterinin dikkatinin dağılmaması yada kalkıp gitmemesi için,dolayısıyla sizin kafanızın rahat olmasi gerek.
Dilerseniz 1 ay deneyin,firmayı tanırsinız,şartlar size uyuyor mu bakarsınız,malın satılabilirliğini,talep var mı yok mu, bunlarıda az çok anlarsınız.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Benim eşim bekarken çok ünlü bir emlak firmasında çalıştı hatta ortaya para koydu ortak oldu diyebilirim.
Şimdi konuyu okudum sordum kendisine hiç bulaşmasın diyor.O hiç para kazanamamış bu işte çok tecrübe gerekli diyor.
Bir de satışlar iyi gitmezse o vaad edilen parayı da vermezler bin dereden su getirirler dedi.
Eğer düzenli geliri veya dükkan sahibi olan(kira derdi olmayan) biri olunursa gelen satış güzel para getirir ama diğer türlü zor diyor.
Ayrıca benim bi arkadaşım da girmişti gene meşhur bi firmaya bu sektörle ilgili 1 2 yıl önce param içerde kaldı alamadım demişti.
Biraz anne tavsiyesi olacak ama daha düzenli ne olduğu belli olan bi işe bakın derim ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X