kızlar acil toplanin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
16.984
28.744
798
Az evvel is görüşmesinden geldim. Şuan karar bana bırakıldı. Is ise şu devre mülk satış temsilciliği. Bu konuda hiç tecrubem yok ilk defa bu sektörde çalışıcam.

Şartlarını anlatayım

Sabah 10 akşam 6 buçuk ya da 7
Maaş prim yol yemek sigorta
Buraya kadar tamam
Yalnız haftasonları Adapazarı'nda yapim aşamasında olan devre mülk için Müşteri goturmemiz lazım.

Bir çocuğum var bakımı falan filan hallettim diyelim.

Sizce çalışılacak bi sektör mu ?
Bu işte iyi para var diyorlar ama bide biliyorsunuz başımda psikoloji bozuk bir deli var.

Iftiradan yildim artık şehir dışı işinden sırf bu yüzden tirsiyorum.

Bugün tekrar dönüş yapmam lazım müdür beye.

Siz olsanız ne yapardınız ? Daha once bu işi yapmış olan var mı ? Karar vermem de yardımcı olun ne olur

Haftasonları çocuğunuzu yanınızda getirebilme imkanınız yok mu? O zaman iftira atamaz en azından.
Böyle bi iş hiç yapmadım ama ex nişanlımın annesi babası yapmıştı bir süre, tabi sizin gibi tam zamanlı değil, sadece müşteri bulduklarında götürüyorlardı, yapılabilir bir iş aslında. Kazancı da başlangıçta olmasa da sonradan yükselebilir. Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah.

Az evvel is görüşmesinden geldim. Şuan karar bana bırakıldı. Is ise şu devre mülk satış temsilciliği. Bu konuda hiç tecrubem yok ilk defa bu sektörde çalışıcam.

Şartlarını anlatayım

Buraya kadar tamam
Yalnız haftasonları Adapazarı'nda yapim aşamasında olan devre mülk için Müşteri goturmemiz lazım.

Bu işte iyi para var diyorlar ama bide biliyorsunuz başımda psikoloji bozuk bir deli var.

Siz olsanız ne yapardınız ? Daha once bu işi yapmış olan var mı ? Karar vermem de yardımcı olun ne olur

eşinin sana attığı iftirayı hatırlıyorum. eğer çok ciddi acil işe ve paraya ihtiyacın yoksa ben dava sonuçlanana kadar şehir dışı gitmeli işe girmemen gerektiğini düşünüyorum. sana iftira atması sorun değil ilerde çocuğuna aptal saptal şeyler söyler bak annen şehirdışına gitti şöyle böyle yaptı felan die çocuğun aklını bulandırır.

Yanı kalıcı bır ış olmaz onu soylıyım

Ama bahsettıgınız yerlere bızde zaman zaman gıttık acaba sartınız su mu olsa,
cocugunuzla gıdebılsenız hafta sonları?
Cunku sıze duzenlı bır ıs lazım.

Maaş ne kadar olacak?

Ben satış işinden hep tırsmışımdır,hele ki gayrimenkul gibi satımı zor olan işlerden...tecrübeniz,çevreniz,bilginiz,bu işe sevginiz varsa başka tabi..

Yanı kalıcı bır ış olmaz onu soylıyım

Ama bahsettıgınız yerlere bızde zaman zaman gıttık acaba sartınız su mu olsa,
cocugunuzla gıdebılsenız hafta sonları?
Cunku sıze duzenlı bır ıs lazım.

Maaş ne kadar olacak?

Çocukla gitmemi kabul etmezler. Hem de 3 saat gidiş 3 saat geliş çocuk için de zor olur. 2 milyar maaş ama daha fazlasını da kazanabilirmisim

Ben satış işinden hep tırsmışımdır,hele ki gayrimenkul gibi satımı zor olan işlerden...tecrübeniz,çevreniz,bilginiz,bu işe sevginiz varsa başka tabi..

Tecrübe bilgi çevre hiç yok. Şehir Dışı olmasa güzel olurdu aslında. Başvuru formuna evli yazdığım için mudur esiminde görüşünü istedi. Daha sonra sorun cikiyormus. Şimdi ben bu denyoya is böyle desem ohoooo ne laflar yerim kimbilir

Benim kızkardeşim çalışmıştı...
Eğer o tarz bir iş ise pek birşey çıkmıyor...
Telefonda görüşüp mü satış yapacaksınız ???

Gayrimenkul işleri genelde sağlam çıkmaz canım bence bosver baska bir iş bakmalısn.

Çocukla gitmemi kabul etmezler. Hem de 3 saat gidiş 3 saat geliş çocuk için de zor olur. 2 milyar maaş ama daha fazlasını da kazanabilirmisim
He tabi prim vaadi.yırtıcan kendini ağız eğicen millete satmak için.satamazsan sana o iki bin tl yi de vermek istemezler zaten.peynir ekmek gibi de satılmaz devremülk..çok pişkin,yırtık,ikna kabiliyeti yuksek,satış yetenegi ve dedigim gibi tecrübe ve çevre...

Kahve su telefon ile arayıp satıs yapmaya calısanlardan mı

Şartlarını anlatayım

Buraya kadar tamam

bu işi yaptım + devremulkumuz de var....
iş sandıgınız kadar basıt degıl , sanslı ısenız ofıste degılsenız dısardakı standlarda tanıtım yapmakla ugrasırsınız.

çoğu kımsenın ilgisini çekmez çünkü devremulk yada devre tatıl dedıgınız olayda aldıgınız mulku senenın bellı tarıhlerınde 1 haftalık yada 15 gunluk evrelerde kullanabılırsınız ve her sene ekstra aıdatı vardır (dolar yada euro uzerınden), tarıhlerı degıstırmek yada ırc uyesı baska bır tesıste konaklamak ıstersenız aylar oncesınden ayarlamanız gerekır... vs vs......
çeneniz iyiyse ve güleryüzlü iseniz, insanları ikna kabiliyetiniz varsa yaparsınız bu işi ama 10 müşteriden maksımum 2 si size okey der...
ugrasmalı iş ama iletişimi seviyorsanız yapılır.

Kahve su telefon ile arayıp satıs yapmaya calısanlardan mı

Ya galiba öyle musteri ariyosun haftaici. Haftasonu ikna ettiğin müşteriyi goturuyosun sonra satış için ikna ediyorsun galiba. Bende tam bilmiyorum ki

Şartlarını anlatayım

Buraya kadar tamam

Bence bir dene. En kötü işten ayrılırsın ne kaybedersin ki...

bu işi yaptım + devremulkumuz de var....
iş sandıgınız kadar basıt degıl , sanslı ısenız ofıste degılsenız dısardakı standlarda tanıtım yapmakla ugrasırsınız.

çoğu kımsenın ilgisini çekmez çünkü devremulk yada devre tatıl dedıgınız olayda aldıgınız mulku senenın bellı tarıhlerınde 1 haftalık yada 15 gunluk evrelerde kullanabılırsınız ve her sene ekstra aıdatı vardır (dolar yada euro uzerınden), tarıhlerı degıstırmek yada ırc uyesı baska bır tesıste konaklamak ıstersenız aylar oncesınden ayarlamanız gerekır... vs vs......
çeneniz iyiyse ve güleryüzlü iseniz, insanları ikna kabiliyetiniz varsa yaparsınız bu işi ama 10 müşteriden maksımum 2 si size okey der...
ugrasmalı iş ama iletişimi seviyorsanız yapılır.

Peki maaş kısmı bana 3000 e kadar kazanabilirsin dediler

Peki maaş kısmı bana 3000 e kadar kazanabilirsin dediler
net maaş+prim olur.

prim için satış yapmanız lazım. ayrıca işinizin sürekliliği için her ay belli bir kotayı doldurmanız gerekir...

firmanın da güvenilir olması önemli, çünkü bu işle uğraşan çok firma var..

net maaş+prim olur.

prim için satış yapmanız lazım. ayrıca işinizin sürekliliği için her ay belli bir kotayı doldurmanız gerekir...

firmanın da güvenilir olması önemli, çünkü bu işle uğraşan çok firma var..

Firma güvenli galiba 15 yıldır bu işi yapiyolarmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X