E eliffg Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2023 6 2 1 25 12 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi eliffg #1 kızlar bu testten kullanan var mı böyle çıktı sizce hamilemiyim doğru mudur yardımcı olub
yagmurcicegii Gırnatacı küpek Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2023 3.893 4.772 53 12 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi eliffg #2 İlk 5 dk içinde çıktıysa evet gebesiniz Olumlu oy 0 Olumsuz oy
E eliffg Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2023 6 2 1 25 12 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi eliffg #3 Adet olmadım ve 3 yagmurcicegii .!.: İlk 5 dk içinde çıktıysa evet gebesiniz Genişletmek için tıkla... Evet ilk cikmadi işte ama yavaş yavaş oldu Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Adet olmadım ve 3 yagmurcicegii .!.: İlk 5 dk içinde çıktıysa evet gebesiniz Genişletmek için tıkla... Evet ilk cikmadi işte ama yavaş yavaş oldu
E eliffg Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2023 6 2 1 25 12 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi eliffg #4 eliffg .!.: Evet ilk cikmadi işte ama yavaş yavaş oldu teşekkürler Genişletmek için tıkla... Olumlu oy 0 Olumsuz oy
yagmurcicegii Gırnatacı küpek Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2023 3.893 4.772 53 12 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi eliffg #5 eliffg .!.: Adet olmadım ve 3 Evet ilk cikmadi işte ama yavaş yavaş oldu Genişletmek için tıkla... Biraz kuruma çizgisinede benzettim tekrarlayın bence testi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
eliffg .!.: Adet olmadım ve 3 Evet ilk cikmadi işte ama yavaş yavaş oldu Genişletmek için tıkla... Biraz kuruma çizgisinede benzettim tekrarlayın bence testi
E eliffg Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2023 6 2 1 25 12 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi eliffg #6 yagmurcicegii .!.: Biraz kuruma çizgisinede benzettim tekrarlayın bence testi Genişletmek için tıkla... Kuruma çizgisi böyle oluyormu bilmiyorum endişeliyim bende bugün kan verdim sonuç yarına cikicak inşallah hamileyimdir Olumlu oy 0 Olumsuz oy
yagmurcicegii .!.: Biraz kuruma çizgisinede benzettim tekrarlayın bence testi Genişletmek için tıkla... Kuruma çizgisi böyle oluyormu bilmiyorum endişeliyim bende bugün kan verdim sonuç yarına cikicak inşallah hamileyimdir
yagmurcicegii Gırnatacı küpek Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2023 3.893 4.772 53 12 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi eliffg #7 eliffg .!.: Kuruma çizgisi böyle oluyormu bilmiyorum endişeliyim bende bugün kan verdim sonuç yarına cikicak inşallah hamileyimdir Genişletmek için tıkla... Keşke kanı acilde falan verseydiniz orada daha çabuk geçiyor neyse bekleyelim bakalım umarım hamilesinizdir Olumlu oy 0 Olumsuz oy
eliffg .!.: Kuruma çizgisi böyle oluyormu bilmiyorum endişeliyim bende bugün kan verdim sonuç yarına cikicak inşallah hamileyimdir Genişletmek için tıkla... Keşke kanı acilde falan verseydiniz orada daha çabuk geçiyor neyse bekleyelim bakalım umarım hamilesinizdir
E eliffg Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2023 6 2 1 25 12 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi eliffg #8 yagmurcicegii .!.: Keşke kanı acilde falan verseydiniz orada daha çabuk geçiyor neyse bekleyelim bakalım umarım hamilesinizdir Genişletmek için tıkla... Sağlık ocağında verdim maalesef hastane biraz uzak bana yarın kaç gibi çıkar ki bı bilginiz var mıdır ? Olumlu oy 0 Olumsuz oy
yagmurcicegii .!.: Keşke kanı acilde falan verseydiniz orada daha çabuk geçiyor neyse bekleyelim bakalım umarım hamilesinizdir Genişletmek için tıkla... Sağlık ocağında verdim maalesef hastane biraz uzak bana yarın kaç gibi çıkar ki bı bilginiz var mıdır ?