Kızlar acil yardım edin nolur :((

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.022
448
İstanbul
Biliyorsunuzdur konumu, boşanma davası sürecindeydim bugün boşanıyorum diye beklerken hakim davayı reddetmiş. Karşı taraf son duruşmaya kadar nafaka ve tazminat vermemek için diretti son duruşmada boşanmak istemiyorum demiş. 1 yılı geçik emeğim resmen boşa gitti. Ben şimdi napacağım? (

Avukatını yok muymuydu?
Konunuzu bilmiyorum anlaşmalı mı boşanacaktınız.
Hemen bir avukatla görüşün.
Umarım burdaki avukat arkadaşlar yol gösterir size

herhangi bir emeğin boşa gitmedi. Hakkında hayırlısı olsun öncelikle. Hakim davayı reddedemez, sadece erteler. O da hayatında 3 ayını alır canım. Eğer istemiyorsan onu , nafakasını da isteme. Ertelenen davada 6 ay birlikte yaşamadığını kanıtlarsan ve bir şey istemezsen uzamaz dava. Belkide eşin ayrılmak istemiyor, seviyordur seni. İyi düşün, ayrılmak lafta kolay. Yaşandıktan sonra çok zor...

yok canım 3 tane bilezik için 2 aylık karısını akşam sokakta bırakan günlerce aramayan adam bu. af dileyeceğine iftiralar atmıştı. tek vazgeçmesinin sebebi nafaka ve tazminat. ben ondan hırsımı alamadığım için nakdi bedel istemiştim başka bir şey için değildi. avukatım davayı reddettiğini söyledi hakimin. bi de tedbir nafakası bağlamış. bugün boşanmayı beklerken şok yaşadım resmen (

nafaka sana mı bağlandı? Eğer paraya önem veriyorsa nafaka ödemek istemeyeceği için belki oda ayrılmak ister.. bende öyle olmuştu.

sıkmamamalısın canını bu kadar her şeyde bir hayır vardır bence mutlaka ayrılmak istiyorsan davanın peşini bırakma eninde sonunda boşanacaksın sevgiler

olurmu oyle şey.tabıkı hakım davayı reddedebılır.reddetmek demek davanın kabul edılmemesı yanı sizlerin dılıyle davayı kaybetmek demektır
oncelıkle gecmış olsun cnm.şu anda yapılabılecek tekşey temyıze gıtmek. onemlı olan neden davan reddedıldı.hıçbırşey ıspatlayamadın mı....yoksa sadece tazmınat talebınmı reddedıldı?

Sabret arkadaşım ve donuna kadar al,ister çatır çatır ye,ister bağışta bulun parayla.
Eşin kendini akıllı sanıyor.
Neler yaşadığını sen bilirsin.

nafaka sana mı bağlandı? Eğer paraya önem veriyorsa nafaka ödemek istemeyeceği için belki oda ayrılmak ister.. bende öyle olmuştu.

evet tedbir nafakası verdi. paraya çok önem veriyo ama nafaka ödememek için boşanmamayı seçti. sanırım tedbir nafakasını beklemiyordu. anlamadım bir şey. avukatla konuştum anlaşarak boşanabilirmişiz. ya da temyize gidecek. temyiz de bi seneyi geçermiş.
anlaşmaktan başka çarem kalmıyor da.. içim soğumuyor. hırsımı alamadım

ıspatları yeterli bulmamış hakim. özellikle psikoloğun raporu yaktı beni. önce onu dinledi. çok taraflı davrandı. bana takılarını verseydin nolcaktı filan dedi. durumu anlattığım halde. sonra da rapora benim anlaşmaya yanaşmadığımı filan yazmış. ona da çok dikkat etmiş hakim. ben şimdi haklarımdan feragat edip anlaşmak zorundayım sanırım

Sabret arkadaşım ve donuna kadar al,ister çatır çatır ye,ister bağışta bulun parayla.
Eşin kendini akıllı sanıyor.
Neler yaşadığını sen bilirsin.

öyle de, olmuyor işte. maaşını da çok düşük gösterdi. bağlanan tedbir nafakası çok komik bi rakam. yani bi yıllık emeğim hiç bi işe yaramadı. yaptıkları yanına kar kaldı

öyle de, olmuyor işte. maaşını da çok düşük gösterdi. bağlanan tedbir nafakası çok komik bi rakam. yani bi yıllık emeğim hiç bi işe yaramadı. yaptıkları yanına kar kaldı

Kalmaz canım kalmaz,ilahi adalet denen bişey var.
Allah öyle bir süründürür ki.....
Pes etme davanın peşini bırakma.

iyi de taraflardan biri evliliği bitirmek istiyorsa diğerinin hatırına dava ertelenmez ki.. sonuçta biri eşiyle evli kalmak istemiyor...bana bu kısım çok saçma geliyor.

nasıl hakim erteleyebiliyor anlamıyorum , erteler felan da. Mutsuz bir eş var neticede :S

saft yapman gereken iki şey var arkadaşım ya talep ettiklerinden vazgecip bir an önce sıyrılıp hayatına devam etmek için anlaşmalı boşanıcaksın yada ömründen bir kaç ayın daha gidecek sinir ve hırsla tam da hatırlamıyorum senin alacakların neydi ziynet eşyaları başka

hayır anlaşmak zorunda değillsin. ne munasebet. temyıze gıt kesınlıkle.avukatın nasıl ıspat edemedı anlayamadım. dava dılekçenı hıç okundun mu

bence de temyize git, benim hakimde dandikti, temyize gittim bozdu geldi, Allahtan ikimizde boşanmayı istedikte kurtuldum pislikten,
temyize git, avukatın iyi savnamadı belkide seni, avukatını da değiştirebilirsin.

şimdi şöyle bir durum var, tazminat ve nafaka isteklerimden vazgeçeyim diyelm hiç bir şey istemeden anlaşmaya yanaşmaya kalksam, bu şimdi nasılsa kozlar onun elinde diye üstüne bir de takıları istemesse ben de bir şey bilmiyorum. o kadar pişkin ve adi insanlar ki. üstüne bir de bunu yapar. gururumu yerle bir edecek üstüne ben bir ton maddi manevi zarara girmişken o karla çıkacak. yediremiyorum.

hayır anlaşmak zorunda değillsin. ne munasebet. temyıze gıt kesınlıkle.avukatın nasıl ıspat edemedı anlayamadım. dava dılekçenı hıç okundun mu

avukatım bi tanıdığın vasıtasıyla davamı aldı, arada hatır var ama çok pasif kaldı. mırın kırın bir dava geçti resmen. haklıyken haksız duruma düştüm neymiş ıspat edememişiz. 100 tl nafaka bağladılar ya ağlayayım mı güleyim mi bilemedim üstüne davayı reddetti. temyize gitsem ordan gelmesi 1 seneyi bulur diyolar üstüne orda da karar bozulmassa bi o kadar daha boşuna beklemiş olacağım. ama dediğim gibi şu an anlaşmaya kalksam kozlar onda diye daha da yüzsüzleşip beni uğruna sokakta bıraktığı takıları da isteyecek.

acaba avukatım mı anlaştı da böyle bişey oldu hiç bilemiyorum yardm edin bana

bence de temyize git, benim hakimde dandikti, temyize gittim bozdu geldi, Allahtan ikimizde boşanmayı istedikte kurtuldum pislikten,
temyize git, avukatın iyi savnamadı belkide seni, avukatını da değiştirebilirsin.

temyiz aşaması ne kadar sürdü cnm bana bi yılı bulur diyolar sırf ilk duruşmanın görülmesi. bir de o boşanmaktan vazgeçti ya temyizde de bozulmassa?

Son düzenleme:
100 tl mı şaka mı buya.kesınlıkle temyıze gıt.ama aynı avukatla ne kadar başarırsın bılemıyorum.
ayrıca temyızde beklesen ne kaybedeceksın kı.....boşanmayımı gecıktırmek ıstemıyorsun......bence gec olsun guç olmasın hakkını ara anlaşma derim

Canim Allah yardimcin olsun.zor bir surec sabret sonu hayra varir insallah ama bence hayatina bir an once yon versen iyi olur uzadikca canin daha cok sikilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…