herhangi bir emeğin boşa gitmedi. Hakkında hayırlısı olsun öncelikle. Hakim davayı reddedemez, sadece erteler. O da hayatında 3 ayını alır canım. Eğer istemiyorsan onu , nafakasını da isteme. Ertelenen davada 6 ay birlikte yaşamadığını kanıtlarsan ve bir şey istemezsen uzamaz dava. Belkide eşin ayrılmak istemiyor, seviyordur seni. İyi düşün, ayrılmak lafta kolay. Yaşandıktan sonra çok zor...
herhangi bir emeğin boşa gitmedi. Hakkında hayırlısı olsun öncelikle. Hakim davayı reddedemez, sadece erteler. O da hayatında 3 ayını alır canım. Eğer istemiyorsan onu , nafakasını da isteme. Ertelenen davada 6 ay birlikte yaşamadığını kanıtlarsan ve bir şey istemezsen uzamaz dava. Belkide eşin ayrılmak istemiyor, seviyordur seni. İyi düşün, ayrılmak lafta kolay. Yaşandıktan sonra çok zor...
yok canım 3 tane bilezik için 2 aylık karısını akşam sokakta bırakan günlerce aramayan adam bu. af dileyeceğine iftiralar atmıştı. tek vazgeçmesinin sebebi nafaka ve tazminat. ben ondan hırsımı alamadığım için nakdi bedel istemiştim başka bir şey için değildi. avukatım davayı reddettiğini söyledi hakimin. bi de tedbir nafakası bağlamış. bugün boşanmayı beklerken şok yaşadım resmen(
nafaka sana mı bağlandı? Eğer paraya önem veriyorsa nafaka ödemek istemeyeceği için belki oda ayrılmak ister.. bende öyle olmuştu.
olurmu oyle şey.tabıkı hakım davayı reddedebılır.reddetmek demek davanın kabul edılmemesı yanı sizlerin dılıyle davayı kaybetmek demektır
oncelıkle gecmış olsun cnm.şu anda yapılabılecek tekşey temyıze gıtmek. onemlı olan neden davan reddedıldı.hıçbırşey ıspatlayamadın mı....yoksa sadece tazmınat talebınmı reddedıldı?
Sabret arkadaşım ve donuna kadar al,ister çatır çatır ye,ister bağışta bulun parayla.
Eşin kendini akıllı sanıyor.
Neler yaşadığını sen bilirsin.
öyle de, olmuyor işte. maaşını da çok düşük gösterdi. bağlanan tedbir nafakası çok komik bi rakam. yani bi yıllık emeğim hiç bi işe yaramadı. yaptıkları yanına kar kaldı
saft yapman gereken iki şey var arkadaşım ya talep ettiklerinden vazgecip bir an önce sıyrılıp hayatına devam etmek için anlaşmalı boşanıcaksın yada ömründen bir kaç ayın daha gidecek sinir ve hırsla tam da hatırlamıyorum senin alacakların neydi ziynet eşyaları başka
hayır anlaşmak zorunda değillsin. ne munasebet. temyıze gıt kesınlıkle.avukatın nasıl ıspat edemedı anlayamadım. dava dılekçenı hıç okundun mu
bence de temyize git, benim hakimde dandikti, temyize gittim bozdu geldi, Allahtan ikimizde boşanmayı istedikte kurtuldum pislikten,
temyize git, avukatın iyi savnamadı belkide seni, avukatını da değiştirebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?