Kızlar acil yardım edinnnn!lütfen!!!!!!!!!!!1

bana göre okusaydı ya da kullancı adını aklında tutsaydı. uykundan uyandırır kavga bile ederdi. sorun ne tam bilmiyorum.

Konuyu anlayamadım açıkçası kimden neden bahsediyorsun canım sen.Kim hakkında ne yazdın
yazdınsa okumuş olmasından neden bu kadar korkuyorsun
korkacaksın neden konuşuyorsun
hakkında konuştuğun birine nasıl arkadaşım diyorsun
valla dostluğun arkadaşlığında çivisi çıkmış
insan birinin arkasından konuşuyorsa yüzüne de konuşabilmeli
konuşamıyorsa birilerinin arkasından insan çenesini tutabilmeli
yani okumuş olasa da olmasa da sen her türlü haksızsın vede asıl dost yada arkadaş sen değilsin.çünkü insan arkadaşım dediği birin ardından konuşmaz.

soracaksan sadece bilgisayarı sen mi kapattın de, zaten bakmış olsa davranışlarından belli edecektir.. ama sen doğruları yazdın sonuçta bu kadar panik yapma gidipte olmayan bişeyi anlatmadın ki sen?okursa onun utanması lazım.

samimi değiliz ve bu evde bi çok şeyi burnumdan getirdi ben evden sorunsuz çıkıp gitmek istiyorum çünkü sevdiğim kişiler de var onların hatrına...

bi de ben öyle herşeyi konuşamam yüze karşı hep alttan alırım dert yanmamın sebebi de bu...

Son düzenleme:

ama beki yarın sabah bakmayı planlıyordur.öyleyse hiç bişe yapamam...herkese ifşa eder...benim kimseye söleyemediğimi sölediğim bi yer burası o yüzden görmelerini istemiyorum

Cekinmeni anlarim ama bu kadar korkmani anlayamam. Bir de gorup gormedigini bilmedigin halde, gormus paranoyasi yaratman bana normal gelmedi. Gorme ihtimali (% 0.1 gibi birsey). O zaman bu dusunceler her zaman aklina gelir ve psikolojik olarak altindan kalkamazsin.

bu kadar çekinilecek durum varsa
daha dikkatli olmalıydın
okumus olsaydı eğer, bu kadar sakin olmazdı şuan o ev
önceki konularına baktım, oradan yola çıkıp bu kadar emin söyluyorum

Son düzenleme:

O kişi birçok şeyi senin burnunda getirmişse sevdiğin kişiler senin yanında olacaktır.
Yalnız önce ne anlatmak istediğini biraz anlaşılır bir dille yazarsan çok sevineceğim valla yazdığın çok şeyden birşey anlamıyoruz yani.
Kız senin neyin oluyorda herşeyi senin burnundan getirebiliyor artı sen buna nasıl izin veriyorsun
nıckın DOKTOROL
Ki sen doktyor falan olmayı düşünüyorsan bu suskunluğun ile sana isteyen istediğini yaptırır.Özgüvenın yerinde olsun.Helede aranızda bir dostluk yoksa sana na hakkı var karışıp herşeyi burnunda getirmeye.
Anlayamadım ama eğer öyle ise hakkında konuşuyor olmandan rahatszı olmasın senden takma okumuşsada evet ben yazdım bu kadar ötesi varmı de gitsinhayır saçını başınımı yolacak senin öyle yaparsa senin elinde kalvyede değil (bize kızlar şimdi elleri ile saçlarımı topladı ne yapmam lazım gibi bir soru gelmesin hani)onun saçında başında olsun ne diyim yani sana bilemedim

psikolojim zaten çok bozuk artık sorun istemiyorum inan ben kendi sorunlarımı bu sene bu evden alıp gitçem o kadar .bi iz bırakmak istemiyorum.

ama beki yarın sabah bakmayı planlıyordur.öyleyse hiç bişe yapamam...herkese ifşa eder...benim kimseye söleyemediğimi sölediğim bi yer burası o yüzden görmelerini istemiyorum

canım haklısın kimse burada yazdıkları bilinsin istemez ama emin olamayız işte görüp görmediğini biz bilemeyiz ki..en kötü site yöneticilerine mesaj at, durumu anlat belki üyeliğini iptal ederler ya da adını değiştirirler ama normalde olmuyor yani öyle isim değiştirmek filan ..yine de şansını denemek istersen dene.

doktorol ben sana neden msj gönderemiyorum ki. ilk defa başıma geldi ilginç:44:

ya kusra bakma bu diğer konuyla alakalı bişey eğer okumadıysan anlamaman normal ben telaştan birden daldım mevzuya...

ya asıl mesele nasıl anlayacağım bakıp bakmayacağını?

ne var sanki bi kerede içinde kopan fırtınaları dışına yansıtabilsen. inan çok rahatlayacaksın. paniklemene gerek yok ki . ailene bi sebepten dolayı yakalanmışsın gibi panik içine girdin. bu insanlar en fazla ne yapabilir sana bağırır çağırır. sende altta kalma.
neyden çekiniyosun, görse bile neler olabilir ki en fazla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…