yurda çıkmam kesinleşti gibi ama biraz daha araştırcam tabi!!ya sınavlarım var bi de bu kızla mı uğraşçam şimdi.....
yok hiç bişey açılmamış ama sayfayı kapatırken bakmış olabilir e doktorol da budur diyip kendi bilg dan bakabilir.çünkü direk fiş çekilmemiş.sabah ne sorayım sen mi kapattın benim bilgsayarı die mi sorayıım,yoksa açık int sayfası var mıydı diye sorayım nası anlarım henüz okumamış olabilir ama okuya da bilir yardım et!!!
Konuyu anlayamadım açıkçası kimden neden bahsediyorsun canım sen.Kim hakkında ne yazdın
yazdınsa okumuş olmasından neden bu kadar korkuyorsun
korkacaksın neden konuşuyorsun
hakkında konuştuğun birine nasıl arkadaşım diyorsun
valla dostluğun arkadaşlığında çivisi çıkmış
insan birinin arkasından konuşuyorsa yüzüne de konuşabilmeli
konuşamıyorsa birilerinin arkasından insan çenesini tutabilmeli
yani okumuş olasa da olmasa da sen her türlü haksızsın vede asıl dost yada arkadaş sen değilsin.çünkü insan arkadaşım dediği birin ardından konuşmaz.
soracaksan sadece bilgisayarı sen mi kapattın de, zaten bakmış olsa davranışlarından belli edecektir.. ama sen doğruları yazdın sonuçta bu kadar panik yapma gidipte olmayan bişeyi anlatmadın ki sen?okursa onun utanması lazım.
samimi değiliz ve bu evde bi çok şeyi burnumdan getirdi ben evden sorunsuz çıkıp gitmek istiyorum çünkü sevdiğim kişiler de var onların hatrına...
bi de ben öyle herşeyi konuşamam yüze karşı hep alttan alırım dert yanmamın sebebi de bu...
samimi değiliz ve bu evde bi çok şeyi burnumdan getirdi ben evden sorunsuz çıkıp gitmek istiyorum çünkü sevdiğim kişiler de var onların hatrına...
bi de ben öyle herşeyi konuşamam yüze karşı hep alttan alırım dert yanmamın sebebi de bu...
Cekinmeni anlarim ama bu kadar korkmani anlayamam. Bir de gorup gormedigini bilmedigin halde, gormus paranoyasi yaratman bana normal gelmedi. Gorme ihtimali (% 0.1 gibi birsey). O zaman bu dusunceler her zaman aklina gelir ve psikolojik olarak altindan kalkamazsin.
ama beki yarın sabah bakmayı planlıyordur.öyleyse hiç bişe yapamam...herkese ifşa eder...benim kimseye söleyemediğimi sölediğim bi yer burası o yüzden görmelerini istemiyorum
bu kadar çekinilecek durum varsa
daha dikkatli olmalıydın
okumus olsaydı eğer, bu kadar sakin olmazdı şuan o ev
önceki konularına baktım, oradan yola çıkıp bu kadar emin söyluyorum
O kişi birçok şeyi senin burnunda getirmişse sevdiğin kişiler senin yanında olacaktır.
Yalnız önce ne anlatmak istediğini biraz anlaşılır bir dille yazarsan çok sevineceğim valla yazdığın çok şeyden birşey anlamıyoruz yani.
Kız senin neyin oluyorda herşeyi senin burnundan getirebiliyor artı sen buna nasıl izin veriyorsun
nıckın DOKTOROL
Ki sen doktyor falan olmayı düşünüyorsan bu suskunluğun ile sana isteyen istediğini yaptırır.Özgüvenın yerinde olsun.Helede aranızda bir dostluk yoksa sana na hakkı var karışıp herşeyi burnunda getirmeye.
Anlayamadım ama eğer öyle ise hakkında konuşuyor olmandan rahatszı olmasın senden takma okumuşsada evet ben yazdım bu kadar ötesi varmı de gitsinhayır saçını başınımı yolacak senin öyle yaparsa senin elinde kalvyede değil (bize kızlar şimdi elleri ile saçlarımı topladı ne yapmam lazım gibi bir soru gelmesin hani)onun saçında başında olsun ne diyim yani sana bilemedim
doktorol ben sana neden msj gönderemiyorum ki. ilk defa başıma geldi ilginç:44:
nasıl yani anlamadım?
ya asıl mesele nasıl anlayacağım bakıp bakmayacağını?
sana özel mesaj gönderilmiyor nedense.bende geçen gün başka bir konun olduğunda gönderecektim çıkmamıştı mesaj linki.
ya asıl mesele nasıl anlayacağım bakıp bakmayacağını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?