Kızlar acil yardım edinnnn!lütfen!!!!!!!!!!!1

yüzlerine karşı bişey sölemiyorum bi de okurlarsa aman allahım kıyamet kopar dernekte. evde olanı anlatıyor die

yüzlerine karşı bişey sölemiyorum bi de okurlarsa aman allahım kıyamet kopar dernekte. evde olanı anlatıyor die

isim vermiyorsun ki. ayrıca onlar kimsenin arkasından konuşmuyor mu sankı?
en azından burada senı ve onları tanıyan yok.
ama onların konustukları oradan oraya yayılıyor. ''dinime söven müslüman olsa'' hesabı yani.

Son düzenleme:

onlar kopartıyorsa sende körükle. bu kadar pısırık olma lütfen. bak ne güzel doktor adayısın ilerde hastaların olacak. hastane ortamında hemşireler vs. senden alt kademede olacaklar. eğer sen şimdiden kendini pısırıklığa mahkum edersen daha çok konu açmak zorunda kalacaksın kimse seni kaile almaz . (yazdığım genel olarak yanlış anlama lütfen mesaj gönderemedim burdan yazayım bi kısmını dedim)

bak canım muhtemelen bakmamıştır o baksaydı hemen yatıp öylece rahat rahat uyumazdı, ama sonra bakar gelir sana niye böyle yaptın derse, sende sakince yüzünüze diyemedim çözüm üretmek için sordum dersin..sonuçta olanları anlattın yani bu kadar çekinme.

hayır da 6 sene burdayım o şahıs benim yazdığımı başkalarına yayar die endişeleniyorum...yapar ortak arkds larımız var

öyle sorarsan şüphe uyandırırsın
durduk yere tribe sokma kızı
''bilgisayarı kim kapattı? '' diye sor. nedenini soran olursa, ''bir şey indiriyordum, unuttum uyuyakalmısım'' de
ne indiriyordun derseler uydur bir şeyler ( pdf kıtap) falan dersin.

kendımden örnek vereyım, bana öyle sorsan dırekt şüphelenir
pc yi takıbe alırdım.

Son düzenleme:
hayır da 6 sene burdayım o şahıs benim yazdığımı başkalarına yayar die endişeleniyorum...yapar ortak arkds larımız var

oyy kuzumm. ortak arkadaşların olsun.6 senede aynı ortamda kal hiiiç sorun değil.

kendimden yola çıkayım (kıyaslama yapmıyorm kesinlikle)
istemediğim bi bölüm okumak zorunda kaldım lisede. 2 yıllıktada devamı geldi. kız meslek liseli çıkışlıyım. bu yüzden lise döneminde çirkindim. kaşlarıma felan bakıyorum hakkatten bi kezbanlık var yani hatta sana foto mu bile atabilirim .(bulabilirsem) neysem. şişkoyumda . kıyafet alışveriş desen zevk denen bişi yoktu bende. hep ablam seçerdi kıyafetlerimi. yolda yürürken hiç bi erkeğin yüzüne bakamaz kıpkırmızı dolaşırdım.asosyal insandım. iki lafı bir araya getiremezdim. arkadaşlarım sevgilileriyle telde konuşurken. imrenirdim. ben telde konuşmaya kalksam nasılsın iyisin günün nasıl geçti byy byy diye hemencik bitiren bi tiptim. küçüklüktende bi pısırık yetiştirilme tarzı var bende. aman bunun evine gitme bişi çalınır kaybolur üstüne kalır diye annem arkadaşlarımın evine göndermezdi. e 2 yıllığı kazandım kümes gibi bi okul (2 senedir yan binada ki kantine girmedim) okulu gezmiyodum sadece ders alacağımız sınıfa gidiyodum. en yakın arklarımda liseden aynı sınıfta olduklarımdı. neyse staj mıtaj derken tipi düzelttik ama şişko bene bi çare bulamadım. şimdi mesleğimi devam ettirsem sabah 7 akşam 7 iş ve sadece görceğim kadınlardı. karma ortama giremiyodum hala staj zamanında. bigün patronuma msj attım ben gelmiyorum işe diye ve gitmedim (sende olan sorun bendede vardı o zaman patronumun yüzüne bişi diyemiyodum panik yapıyodum hep ) o dönemlerde ki sevglim olan şahıs olayına hiç girmeyeyim hala unutamadım yaşattığı acıyı. neyse 2 yıllığı bitirdim sonunda . en yakın arkadaşlarımla küstüm ki hala konuşmuyorum. evde oturarakta çevre yapılmıyor. sonra perakende sektöründe çalışmaya karar verdim. iş görüşmesine gittiğimde adam neden tercih ettin diye sordu. bende sürekli kız ortamında kaldığım için karma ortama alışkın değilim kendimi içine kapanık hissediyorum dedim ve ilgisini çekti bu konu. neyse çalıştığım yerde 2. senem arkadaşlarım hep der 2 yıllığı amelelik yapmak için mi bitirdin diye. ama iyikide girmişim . 2 yılda o kadar şey değişti ki yöneticilerle bile yeri geliyo çatır çatır tartışabiliyorum. tek sorunum kilom kaldı şimdi. iş arkadaşlarım dışında arkadaşım yok bu bi sorun bnm için. iş dışında bişiler yapalım diyoruz üşeniyorum gitmiyorum. hala sosyal değilim ama. yeri geliyo yumruğumu bike atabiliyorum masaya. lütfen sende sıyrıl kabuğundan.

senle aynı kefedeyim bi nevi biz yazarken kendimizi iyi anlatıyoruz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
konu başlığını aklında tuttuysa nette çıkıyo hemen... isim ve konu başlığı değiştirilemez mi sizce?nolur yardım!!!!!!!!!1

Anladıgına emınsen baskasına yaymaması ıcın sıte yonetıcılerı ıle ırtıbata gecebılırsın belkı yardımcı olurlar

peki kızlar kimse burdan e mail adresimize ulaşabilir mi?herangi biri..........

Site yonetimine mesaj at bir defaya mahsus nickini degistirebilirler.Mail adresine ulasamazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…