Kızlar acil yardım hamile miyim?

sinemimsi35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
278
132
103
36
Kızlar yardımınızı beklıyorum gecen ay hastalıgımın 13. Gunu e 2 testı yaptı doktorum kesın olmamakla beraber olask bır gebelıgın bu ay ıcın pek mumkun olmadıgını soyledı hatta gelecek ay klomen kullanmamı ıstedı ama bu ay adetım 5 gun gecıktı hamıle olabılır mıyım kızlr benzer bısey yasayan var mı test yapıp hayalkırıklıgk yasamak ıstemıyorım bı kac gın daha beklemek ıstıyorım yardımınızı ıstıyorummm kızlar

Ben en son Şubat 28 de hastalandım. Gecikme olunca idrar testi yaptım evde bi kaç gün arayla negatif çıktı. Bugün gecikmemin 9. Günüydü doktora gittim ultrasyonda birsey görünmedi kan tahlili istedi gebelik değerleri 0 çıktı. Adet çözdürücu verdi hormon testi yapacakmis akşam bi tane aldım ama hala kararsizim kullanıp kullanmamak arasında sizce ne yapmaliyim

Bende 4 yil tedavi oldum birsktik en son tedaviyi supriz bi sekilde hamile kaldim kafaya takmamak en guzeli hani test yap bence cikmasa bile illa olur mersk etme bende klomen tedavisi gordum.olur insallah dua et guzel aylara girdik.

Bende 4 yil tedavi oldum birsktik en son tedaviyi supriz bi sekilde hamile kaldim kafaya takmamak en guzeli hani test yap bence cikmasa bile illa olur mersk etme bende klomen tedavisi gordum.olur insallah dua et guzel aylara girdik.
Tesekkurler haklısınız dogrusu bu at doktorum bı gebelık beklenıyoruz dıyınce hıc kafaya takmadan bekledım hastalanayım hemn klomene baslıyım dıye bugun 5. Gun gecıkmenın ayrıca yumurta mı duzenkesın dıyede matofın kullanıyorum o mu gecıktırdı dedım ama bu tarz bı yan etkısı yokmus Rabbım herkese dıledıgını versın ınsallah

Ben en son Şubat 28 de hastalandım. Gecikme olunca idrar testi yaptım evde bi kaç gün arayla negatif çıktı. Bugün gecikmemin 9. Günüydü doktora gittim ultrasyonda birsey görünmedi kan tahlili istedi gebelik değerleri 0 çıktı. Adet çözdürücu verdi hormon testi yapacakmis akşam bi tane aldım ama hala kararsizim kullanıp kullanmamak arasında sizce ne yapmaliyim
Canım doktorun kullan dedıyse kullanmalısın bence bende 8 martta hastalanmıstım en son dongulerım 27 gun simdi korkum bebek yoksa bı de duzensızlesme mu olacak eger benzer bı durum yasıyorsak bende doktordan sokturucu ıstemeyı dusunuyorum sızın kullandıgınız hergangı bı ılac var mı adetınızın gecıkmesıne neden olacak

Canım doktorun kullan dedıyse kullanmalısın bence bende 8 martta hastalanmıstım en son dongulerım 27 gun simdi korkum bebek yoksa bı de duzensızlesme mu olacak eger benzer bı durum yasıyorsak bende doktordan sokturucu ıstemeyı dusunuyorum sızın kullandıgınız hergangı bı ılac var mı adetınızın gecıkmesıne neden olacak
Ben hiç bi ilaç kullanmadım gecikmesini sağlayacak hatta ağrılarım oldu yinede kullanmadım dün başladım sokturucuye ilaç bittikten sonra 10 gün içinde regli olursun dedi ama benim şimdiden damla damla sokulmeye başladı. Tam anlamıyla başladığında 2. Günü hormon testi yaptıracam bakalım artik sorun ne öğrenicez

Kızlar yardımınızı beklıyorum gecen ay hastalıgımın 13. Gunu e 2 testı yaptı doktorum kesın olmamakla beraber olask bır gebelıgın bu ay ıcın pek mumkun olmadıgını soyledı hatta gelecek ay klomen kullanmamı ıstedı ama bu ay adetım 5 gun gecıktı hamıle olabılır mıyım kızlr benzer bısey yasayan var mı test yapıp hayalkırıklıgk yasamak ıstemıyorım bı kac gın daha beklemek ıstıyorım yardımınızı ıstıyorummm kızlar
5 gün gecikmen olmuş ben test yap derim inşallah hamilesindir :)

Söktürücü yu sadece 2 gün kullandım bi sabah bi akşam alacak şekilde ve regli başladı bugün ikinci gün yarın hormon testi için doktora gideceğim. Burda okuduklarim hep ilaç icsede sokulmemis yada ilaç bittikten sonra sökülmüş bende neden sadece dört ilacta oldu bi sorun yoktur dimi

Ben yeni uyeyim eşimle 2. Bebis istiyoruz. 1 senedir uğraşıyoruz. Bu ay yumurtlama dönemini boş geçirmedim. Adetime 1 hafta var ama dün gece camasirima kahverengi leke geldi ve suan hala peceteye pembe leke geliyor. Sizce yerlesme kanaması olabilir mi ?

Arkadaslar bugün sabah kan verdim horon testi için saat ikide sonuç alacagim ama doktor izne çıkmış bu hafta yokmuş bende anlamam zaten sonuçtan. Dua edin benim için kötü birsey olmasın

TSH 0.64µIU/mL Estradiol 24pg/mL FSH 6.24mIU/mL LH 5.97mIU/mL Prolaktin 22.52ng/mL kızlar bu değerlerden anlayan varmı normalmidir yardimci olun doktorum izne çıkmış 1 hafta yok ve ben meraktan ölüyorum

Back
X