kizlar acil yardim kizim biberon mamasi icmiyo

aysima81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
1.009
16
116
44
Almanya

kizlar ben kizimi bir ay emzirebildim
once beba diye bir marka kullandim surekli kusuyodu onu icince
neyse bir ay once aptamile gectim.bunuda beyenip icmiyo birkac yudum icip birakiyo
sonradaagliyo acim diye
ne olur yardim
tekrar mamayi deyistirmeyi
dusunuyorum hangisini alicam bilmiyorum

canım benım bir doktor arkadasım var diyorkı bebeginize esema adlı mamayı kullanın mılupa kullanmayın esema dedın mı verır eczane anne sutuyle birebir bir mama bu onu al derım.

canım benım bir doktor arkadasım var diyorkı bebeginize esema adlı mamayı kullanın mılupa kullanmayın esema dedın mı verır eczane anne sutuyle birebir bir mama bu onu al derım.

evet arkadaşıma katılıyorum SMA GOLD (doğumdan itibaren olan) al ama daha vitaminli...
ben kızımda hala kullanıyorum tok tutuyor benim kızımda bu mamaya kadar denemediğimiz kalmadı bağıra çağıra ne günler geçirdik şimdi rahatız dene canım istersen...

damaklı biberon kullan derim ben damaklı biberon memesi olunca memeyide bırakmadı benim oğlum nutrilon mama kullanmıştım bu markanın kusan bebekler için ayrı bir çeşidide var denebilirsin ama kesinlikle damaklı biberon memesi

canım bende aptamıl kullanıyordum suanda lactum kullanıyorum ama sma nın da guzel oldugunu soluyorlar
bıde cnm bıberonla verıyorsan belkı ıstemıyordurer kasıkla vermeyı dene baklım belkı alır o zaman

bende anne sütünü biberonla veriyorum oda kesilmek üzere doktorumuz bebelak tavsiye etti ama benimki almadı hero baby dendeim onuda istemedi dr. deneyeceksiniz diyor.
çok zor bu işya

tatlım bende şimale katılıyorum baştan bende aynı sorunu yaşadım sorun mamada zannettim ama biberon ucundaymış damaklı biberon emziği aldım şimdi çok güzel yiyo mamasını memeyide bırakmadı üstelik

canım belki mamayla değilde biberonla ilgili olabilir sorun .bence biberonunu değiştir.benim kızımda biberon tutmadığı için ben çay kaşığıyla yediriyorum biras zor oluyo ama yapacak başka birşay yok..(

kizlar tek tek yazdiklarinizi okudum benim kizimin biberonu damakli kizlar
yani ondan olamaz sizin sundugunuz
cozum aklima geldi simdiye kadar bayabi
biberon deyistirdim
onerilerinizi can kulagiyla izliyorum
mamayimi deyistiriyim yoksa kasiklami yedireyim bilemedim ne olur onerilerinizi bekliyorum durmuyo cadimya

canım arkadaşım benim yaaa :teselli: bebelac dene bak benim eşim reprezant yaaa o ii biliyor bu tarz şeyleride ve çok önemli birinden bebelağın 1 numara olduğunu duymuş bende onu kullanıyorum çok memnunum sma kullanmıştım ilk 3 ay....a.s.

canim arkadasim iremim guzelim seni gordugume cok sevindim ...yine hizir gibi yetistin guzelim canimya ben almayada yasiyorum burda varmi omama bilmiyorum bugun sizin yazdiginiz bir mamalari not alayimda bi bakinayim ay deliricemya cocucuk ac ac geziniyo......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…