Kızlar acil yardım lütfen.

aleynaileyda01

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
63
1
13
Adana
Çarşamba günü sevdiğimin ailesi ailemle tanışmaya gelecek. Ama biraz kalabalık geliyolar. Bizim hepsini sigdiracak masamiz yok Evimiz de küçük büyük masa da alamayz hemen. Adanaliyim. Annem yerde verelim yemeği diyo ama oldukça modern bi aile. Ne yapcam şimdi ben bi öneriniz var mı? Bi de önce yemek mi verilir kahve mi ne olur ya bi yardım? Ben amcam dayım babam varken hepsine nasıl gidip de hoşgeldiniz diyecegim allasen utanıyorum biraz. Morale çok ihtiyacım var kızlar.

Yerde olmaz tabii ki...Çok kalabalık misafirin masaya sığmadığı durumda,yemek masasına açık büfe gibi masa kurulur.Herkes tabağına yemeğini alıp yerine oturur.Zigon ve sehpalarla idare edersiniz.
Misafirler hepsi birden gelmez,azar azar gelen oldukça,herkes toplanana kadar kahve ikram edersiniz.Hem böylece bütün kahveleri birden yapmamış olursunuz.

Neden bukadar kalabalik geliyorlar ?Benim esimin ailesi geldiginde Esim annesi babasi gelmisti , tanisma sonucta yanj kalabaliga gerek yok..
senin ailen onun ailesi yeterli yani , teyze dayiya gerek yok bu asamada...

ayrica biz tanismaya geldiklerinde yemege davet etmemistik , ikinci geldiklerinde yemege aldik..

Modernler diye kendiniz olmaktan mi cikacaksiniz yani? Imkanlar kisitliysa ne yapacaksiniz ? Madem masaya sigmiyorlar herkesin eline tabaklari verin oturduklari yerde cayla beraber yerler olup biter. Ayrıca kadinlari giriste opersin, erkeklere de kapidan bi hos geldiniz dersin olur biter..

komsunuzda masa varsa isteyemezmısınız diycem de onlar nerede yıyecek ben evlendıgımde esımlerın evınde masa vardı ama sandalye azdı sanırım kalabalık oldugumuz ıcın mı bılmem dalgınlıktan mı yerde butun aılecek yemıstık ama en uygun çözum tanıdık bırınden bulabılırsenız masa sandalye ısteyın bızım akrabalar arası cok olur böyle kalabalık teyzemlerde mevlut okuttugumuzda mısal kıracısından kasık tabak bıle ıstemıstı :) sızın oralarda kosular nasıl bılmem ama en azından bunu sevgılıne de söyleyebılırsın o aılesının yerde yemek yıyıp yemeyecegıne karsı bır yanıt verır sana yemekten önce bıraz ıkramlık biirşeyler sunarsın kahve yemekten sonra yapılır :)

Hepsi birden geliyo çünkü izmirden geliyolar

Yerde olmaz herkes iyi giyinir gelir yere oturmak olmaz...

Bir akrabadan kiz arkadaslarinzdan falan ek masa sandalye alip balkona koyun gelince yemek sererken acar bitince kaldirirsiniz?

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

tanışmaya gelıyorlar hemen neden yemege aldınız kı....bırde nıye çok kalabalık gelıyorlar sonuçta sadece tanışma...
oğlenlık hanı poğaça,borek vs bırşey yapmanız yeterdı herkes tabagına alır yerdı.ama madem yemege gelıyorlar o zaman bır kısım masaya bır kısım yer sofrasına oturacak ...kımın okadar buyuk masası varkı zaten
utanacak bırşey yok cnm rahat ol

Yemek.dediğimiz corbali dolmali aksam yemeği mi yoksa kek poğaça pasta çörek mi?

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Hic komşuluk yok cnm. Yerde yemek ayıp değil değil mi ? :)

Ne teyze dayısı teyze torunu dayı bilmem nesi off darlandm

bende ramazan ayında atlattım bu stresi bizimde yer sorunumuz vardı canım
ben mutfakta ki 8 kişilik masayı küçük bi düzenleme ile oturma odasına aldırdım :)
mecbur kadınlar oturma odasında erkekler salonda ayrı yemek yedi
ama çaylarını içerken meyvelerini yerken herkes salonda oturdu
hoşgeldin deme kısmı çok stresli resmen soğuk terler döktüm
ayrıca isteme olmayacaksa sadece tanışma günüyse kahve yapma bence

Son düzenleme:

Canım ayıp olur mu diye sordum. Bizim açımızdan problem yok

Değil mi ya kahve yapmasam daha iyi :) ayy valla çok dertliyim. Bizim 8 kişilik masamiz yok :) en büyüğü 6 kişilik

Canım ayıp olur mu diye sordum. Bizim açımızdan problem yok

Neden ayip olsun ki? Bence olmaz. Ben koca koca insanlarin eline tabak verilmesini daha ayip buluyorum. Guzelce sofra kurup doyurmak daha da hoslarina gider bence. Bi yer masasi serersiniz yerler. Anlayisli insanlarsa anlarlar..

Değil mi ya kahve yapmasam daha iyi :) ayy valla çok dertliyim. Bizim 8 kişilik masamiz yok :) en büyüğü 6 kişilik

evet evet kahve yapma :)
yer sofrası diyorsun canım ayıp filan olmaz ama elbise yada etek giyen biri sofraya otururken baya zorlanır buda aklında bulunsun:44:
balkon filan genişse biraz çözüm olabilir belki :)

Canımm çok rahatlattı valla bu yazdıkların. Hani uzun yol ya akşama kadar kalacaklar. O yüzden yemek verelim dedik :/ yanlış mı sence? Bi de kadınları başka bi odaya alıp sehpada yesek olmaz mı ? Off cok dertli işler bunlar yaa

evet evet kahve yapma :)
yer sofrası diyorsun canım ayıp filan olmaz ama elbise yada etek giyen biri sofraya otururken baya zorlanır buda aklında bulunsun:44:
balkon filan genişse biraz çözüm olabilir belki :)

İşte diyorum ki acaba kadınlar sehpada yese görgüsuzler demezler inşallah. Sevgilim bi tane alcakgonullu ama ailesini bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…