Kızlar acil yardım lütfen.

Aglanacak ne var onun ayibina terbiyesizligine sen niye sinir bozuyorsun?

Nisanlin belki farkında ayibi kapamaya calisiyor belki de farkinda değil ama sen uzatma konuyu..birak akisina herşey olacagina varir.
Bir abla tüm isi bozamaz bozarsa ben sevgilinin sevgisinden şüphe ederim.. Senin muhattabin sevgilin .. Anne babası da iyilermis bak..

uzme kendini mutlu ol azicik..gün gelecek ay ne takmisim kafaya diye guleceksin jendine

Senin guzel annene de babana da sana da kiyamam, ne kadar naif, ne kadar hossunuz...
Maddiyata gore insan degerlendirecek kalitede insanlarsa inanin onlarin terbiyesizligi olur...
Siz size yakisan sekilde agirlayin yeter...
Masaya gecmek isteyen varsa buyursun bir de yer sofrasi acacagiz dersiniz, dogaclama herkes oturur bir yerlere...
Insanin hamuru, kalbi, vicdani guzel olsun, gerisi hic onemli degil... Sen benim ailemi ya kucumserlerse diye dusunme, gerekirse de kaya gibi dur... Ailesine tapan o sevgilini de su olayi atlatinca azicik yogur, kendine gelsin, sevsin saysin tabii o ayri ama ben bilmem annem bilir ergenliginden ciksin, kocaman adam...

Son düzenleme:
G.tundeki donun markasini da soyledi mi? Hey allahim, sonradan gormeden daha igrenc bir sey var mi acaba? Anne ile babanin alin terinden kocasinin alin terine gecis yapan asalak bir kadinin seni uzmesine izin verme... Hakkiyla, sindire sindire maddiyat elde etmek yerine hazir para yiyenler boyle olur... Su anda artist gorumce modellerinde, o tarz konustugunda uzulmek, bukulmek yerine, yari acir yari dalga gecer modda yuzune bak, cunku durumu ondan farksiz degil...
Sen anne ile babasina ve sevgiline bak, onlarin tavri onemli olan... Anlattigin kadariyla da hos insanlar...
Her zaman kendine guven, kimsenin karsisinda egilip bukulme, saygida kusur etme, kendi yakisan sekilde davran bitti gitti... Hadi gecmis olsun

Kızlar o bana çok iyi davrandı. Annesi babası da öyle. Ama ablası yüzünden biraz duygusuzlastm. Yine de bu yüzden ilişkimi bozmucam. Range ile gelmiş falan filan... ben bunu sormadan söyledi. Bu kendi ayıbı. Sevgilim mütevazı ailesi de maşallah öyle. Sanırım onun sonradan görme tavrının herkes farkinda. Çok sağolun bana moral oldunuz kizlar.

Abla tam bir alakaya maydonoz görmemişliğinde. Senin sorunla onun verdiği cevap ne alaka.

Range le gelince geldiğiniz yol değişiyor mu deseydin sen de :)

Ailesinin iyi olmasına sevindim, her şey gönlünce olsun

Tabii ki uçağı kastettim :) ama Range ile gelmişler Konu sahibi, sen ablasını boşver ailesi ne güzel mütevazıymış. Arabanın markasını söyleyecek kadar basit biri demek ki. Canını sıktığına değmez. Ailen nasıl yorum yaptı sevdiler mi ?

Ayrıca ablası dışında güzel geçtiğine sevindim en zorunu atlattın sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…