Kızlar acil yardım lütfen.

akrabaniz falan yok mu? masa rica etseniz yanyana koysaniz masalari. ya da birini bi odaya birini bi odaya ya da balkona kurarsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hic komşuluk yok cnm. Yerde yemek ayıp değil değil mi ? :)

neden ayıp olsun ki evlendıkten sonra da sıze gelecekler sankı bıdaha gelmeyecekler mi hem erkekler ayrı tarafta yer kadınlar ayrı arkadas daha demın zigon sehpa olayına falan girmiş ama onda daaile sıcaklıgı yasanmaz ben biryere mısafırlıge gıdınceyer sofrasında yemek yerken aile sıcaklıgını hissediyorum daha guzel oluyor sanki yani ben öyle seylere takılmam sen sevgılıne sor bence o daha ıyı bılır onlara göresakınca varmı yokmu dıye

İşte diyorum ki acaba kadınlar sehpada yese görgüsuzler demezler inşallah. Sevgilim bi tane alcakgonullu ama ailesini bilmiyorum ki

çorba ana yemek tarzı şeyler yapacaksanız o hiç sehpada olmaz canım onun için en iyisi sofra olur ister yer sofrası olsun ister masa
ayrıca kendini sıkma bu kadar

İzmirli onlar canım

izmirin neresinden bende ızmırlıyım ona göre değişebilri fikirler ama sofrada yemek yemek ıstemeyen olursa bunu bellı edersende zigon sehpaya koyup ona verebılırsın kı suan gözumde canlandı kayın valıde adayından beklerım belkı bu hareketı

Aynen cnm bildiğimiz akşam yemeği

Hanimlar etek elbise falan giyerse yere oturtmak zor olur..

Kiz arkadasin tanidik kuzen akraba komsu falan hic mi.yok ki?

Bir kismi mutfakta bir kismi odada yer yani yapacak bir şey yok evin kapasitesi neyse o.. Bir dolu insan gelen onlar sonuçta..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

aslında dogru olan erkek arkadasının bukadar kalabalık gelmemesıydı çunku henuz tanışma daha....ama madem yol uzun e illakı akşamada kalırlar o zaman yemeksız olmaz.
valla bence hanımları masaya alın erkeklere oda kuçukse dıger odaya yer sofrası açın koyun ustune bır sini. mısal benım teyzemde çok kalabalık mısafır agırlar gelenı gıdenı çoktur modernde bır kadın.ama oda oyle yapar masa 8 kışı alıyo yerede sinili bır sofra acar gençler cocuklar yere, yaslılar masaya tamamdır işte......hani ıkram olsa al tabaga ver gıtsın ama yemek başka turlu olmaz cnm.bu takılcak bırşey degıl zaten...

yerde olmaz rahat edemeyebilirler ya açık büfe yaptın isteyen alsın tabağına yada siz tabaklara servis yapın oturarak halledin durumu zıgon sehpalarda ıdare edilsin

Herkesin eline tabak hazirla yemek degil de biraz kadinlar gunu gibi olur ama zaten kalabalik ya pek goze batmaz sikma canini bebegim iyi insanlarsa zaten hic sorunsuz gecer :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım tanışmaya ve bu kadar kalabalığa yemek olmaz bu ne mevlüt gibi. Sarma börek poğaça bir çeşit salata ve tatlı. Budur başka bir şey olmaz

İzmirli onlar canım

ben izmirde oturuyorum ve eşimin akrabaları da lüks kişilerdir eşime sordum bu durumu kalabalıksa bizimkiler bile yer sofrasında yemişlerdi ne olmuş ki yer sofrasınadedi ama duruma baglı kalablık birşeyse birşey olmaz dedi yerler

Şu taşınabilir masalardan komşuda felan vardır Ekleyip birbirine üstüne örtü serersen durumu kurtarır Bence yemekten sonra kahve ver Tek tek hoşgeldin demene gerek yok Kapı çaldığında sen de kapıyı açan kişinin yanına git İçeri girerken hoşgeldiniz dersin genel olarak Zaten seninle özellikle durup konuşmak isteyen konuşur Olur biter

Canim içime su serptin. ama hep ayıp olur diyolar.

Annem git herkese tek tek hoşgeldin de diyo valla bunalıma girdim cnm

Canim içime su serptin. ama hep ayıp olur diyolar.

Canım tanışmaya ve bu kadar kalabalığa yemek olmaz bu ne mevlüt gibi. Sarma börek poğaça bir çeşit salata ve tatlı. Budur başka bir şey olmaz

bak aslında bu arkadasın yazdıgı dogru yapmanız gereken bu. ama hanı akşama dğru geleceklerse yol uzun dıyosun e akşama kalırlarsa o zaman yemek gerekır ve inan bana hıçte ayıp olmaz.kımın evınde ıkı tane masa var kı...hadı bı gruubu aldın dığerlerını masaya oturtmak ıçın 1 saatmı beklıceksın...ee ellerınede veremezsın atıştırmalık degılkı yemek bu
ıllede yemek dıyosan dogruusu bu...ayıp olan bırşey yok cnm.....ama akşama durmazlar oglen gelır akşama dogru gıderler dıyosan o zaman borek,sarma,poğaça vs vs hem doğru hem kolay olurdu

Allah eşinden razi olsun valla. ama ayıp olur diyenler gibi düşünürlerse onlar da

Onlar kac kisi gelecek ve sizin aile kac kisi olacak?
Eger toplam 20ye yakinsa kurun yer sofrasini.
Fakat 10kisi icin bu kadar heyecan yapiyorsaniz evde zaten vardir 4-6kisilik masa, bir de yanina portatif masa alin komsudan akrabadan veya ucuz yollu bir yerden, sandalyeye bile gerek yok, bir bolumu uzunlamasina koltuga gelecek sekilde yerlestirirsiniz olur biter.

Fakat kalabalikta bence sulu yemek degil de zigon sehpalar ve buyuk masayi da acik bufe usulu zeytinyaglilar salatalar borek sarma vs yaparsaniz daha rahat olur ama anneniz yoresel yemekler ile yoldan da gelecekleri icin agirlamak istiyor galiba.

Bir de kadinlar erkekler ayri masalarda ve ayri odalarda yapmamaya ozen gosterin bence.
Tabi sizin evinizde normalde o sekilde oturuluyorsa onlar da buna uyarlar o ayri konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…