- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
- Konu Sahibi aleynaileyda01
-
Erkek arkadaşının ailesi nereli ?
Hic komşuluk yok cnm. Yerde yemek ayıp değil değil mi ? :)
İzmirli onlar canım
İşte diyorum ki acaba kadınlar sehpada yese görgüsuzler demezler inşallah. Sevgilim bi tane alcakgonullu ama ailesini bilmiyorum ki
İzmirli onlar canım
Yemek.dediğimiz corbali dolmali aksam yemeği mi yoksa kek poğaça pasta çörek mi?
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
Aynen cnm bildiğimiz akşam yemeği
Canımm çok rahatlattı valla bu yazdıkların. Hani uzun yol ya akşama kadar kalacaklar. O yüzden yemek verelim dedik :/ yanlış mı sence? Bi de kadınları başka bi odaya alıp sehpada yesek olmaz mı ? Off cok dertli işler bunlar yaa
Çarşamba günü sevdiğimin ailesi ailemle tanışmaya gelecek. Ama biraz kalabalık geliyolar. Bizim hepsini sigdiracak masamiz yokEvimiz de küçük büyük masa da alamayz hemen. Adanaliyim. Annem yerde verelim yemeği diyo ama oldukça modern bi aile. Ne yapcam şimdi ben bi öneriniz var mı? Bi de önce yemek mi verilir kahve mi ne olur ya bi yardım? Ben amcam dayım babam varken hepsine nasıl gidip de hoşgeldiniz diyecegim allasen utanıyorum biraz. Morale çok ihtiyacım var kızlar.
Çarşamba günü sevdiğimin ailesi ailemle tanışmaya gelecek. Ama biraz kalabalık geliyolar. Bizim hepsini sigdiracak masamiz yokEvimiz de küçük büyük masa da alamayz hemen. Adanaliyim. Annem yerde verelim yemeği diyo ama oldukça modern bi aile. Ne yapcam şimdi ben bi öneriniz var mı? Bi de önce yemek mi verilir kahve mi ne olur ya bi yardım? Ben amcam dayım babam varken hepsine nasıl gidip de hoşgeldiniz diyecegim allasen utanıyorum biraz. Morale çok ihtiyacım var kızlar.
İzmirli onlar canım
aslında dogru olan erkek arkadasının bukadar kalabalık gelmemesıydı çunku henuz tanışma daha....ama madem yol uzun e illakı akşamada kalırlar o zaman yemeksız olmaz.
valla bence hanımları masaya alın erkeklere oda kuçukse dıger odaya yer sofrası açın koyun ustune bır sini. mısal benım teyzemde çok kalabalık mısafır agırlar gelenı gıdenı çoktur modernde bır kadın.ama oda oyle yapar masa 8 kışı alıyo yerede sinili bır sofra acar gençler cocuklar yere, yaslılar masaya tamamdır işte......hani ıkram olsa al tabaga ver gıtsın ama yemek başka turlu olmaz cnm.bu takılcak bırşey degıl zaten...
Şu taşınabilir masalardan komşuda felan vardır Ekleyip birbirine üstüne örtü serersen durumu kurtarır Bence yemekten sonra kahve ver Tek tek hoşgeldin demene gerek yok Kapı çaldığında sen de kapıyı açan kişinin yanına git İçeri girerken hoşgeldiniz dersin genel olarak Zaten seninle özellikle durup konuşmak isteyen konuşur Olur biter
Canim içime su serptin.ama hep ayıp olur diyolar.
Canım tanışmaya ve bu kadar kalabalığa yemek olmaz bu ne mevlüt gibi. Sarma börek poğaça bir çeşit salata ve tatlı. Budur başka bir şey olmaz
ben izmirde oturuyorum ve eşimin akrabaları da lüks kişilerdir eşime sordum bu durumu kalabalıksa bizimkiler bile yer sofrasında yemişlerdi ne olmuş ki yer sofrasınadedi ama duruma baglı kalablık birşeyse birşey olmaz dedi yerler
Annem git herkese tek tek hoşgeldin de diyovalla bunalıma girdim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?