Kızlar acil yardım lütfen

SelanikMuhaciri

Dünyada her şey kadının eseridir. M.K.ATATÜRK
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
3.587
6.585
158
Arkadaşlar konumdan devam etmeyi uygun gördüm benim geçen ay yani bu konuyu açtığımda gelmesi gereken 13 eylülde adet olmam gerekirken 20 eylülde oldum ve bugün de gittim herşey normal dedi usg de bir problemim yokmuş benden bazı tahliller istedi beta da istedi 0.377 çıktı bata daha 16 gün var kasık Ağrı'sı oluyor tek taraflı birde Folic asit iç dedi ama ben tahlillerimin sonucunu gösteremedim şimdi sizlere soruyorum ki benimle aynı durumu yaşayan oldu mu bata daha 2 hafta var beta hcg çıktı 0.377 yükselir mi beta yı tekrarlayım mı napim kızlar

Son düzenleme:
Ben bu kadar yapabildim bunu böyle görünce sormak istedim Can'ım ya sağol

Eklentiler

• image.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 136
Ben bu kadar yapabildim bunu böyle görünce sormak istedim Can'ım ya sağol
Bence var canım beta değerin baya düşük ama 5 ten yukarı olduğunda gebelik var olmuş olur ama geç döllenme olabilir idrar da var gibi geldi bana Rabbim gönlümüzdekileri nasip etsin inşallah bol dua et ve beta değerini takip et

Amin Can'ım inşallah bende geç döllenmeden umutluyum şimdilik ama beta hcg kesinlikle takipte olacağım bu hafta yine tekrarlayacağım Rabbim tüm isteyenlere versin

Amin Can'ım inşallah bende geç döllenmeden umutluyum şimdilik ama beta hcg kesinlikle takipte olacağım bu hafta yine tekrarlayacağım Rabbim tüm isteyenlere versin
Amin kardeşim Amin inşallah 48 saatten iki katı olması yada %60 artması lazım iki kez düşük yaptım artık herşeyi biliyorum sayılır Rabbim gönlünde olanı nasip etsin

Amin kardeşim Amin inşallah 48 saatten iki katı olması yada %60 artması lazım iki kez düşük yaptım artık herşeyi biliyorum sayılır Rabbim gönlünde olanı nasip etsin
Seni çok iyi anlıyorum benimde bir düşüğüm oldu Can'ım o yüzden çok korkuyorum

Seni çok iyi anlıyorum benimde bir düşüğüm oldu Can'ım o yüzden çok korkuyorum
Korkma bende şuan 6 haftalık hamileyim iki düşükten sonra öyle çok korkuyordum ki doktor Bebeğimiz sağlıklı dedi kesemizi gördük bu hafta kalp atışlarını dinleyeceğim Rabbim sana da nasip etsin yalnız progestan yazdır doktora ve folik asite başla hemen hamile olmasan da onu kullan Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Can'ım ya hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir gebelik ve Melek nasip etsin sana kuzum ya çok sevindim senin adına inşallah hamişimdir hamişlerin duası kabul olurmuş bende burda güzel haberlerimi paylaşırım

Canim hcg artmamis tam tersi dusmus...
Dr lar daha yuksek degerlere gec döllenme ihtimali veriyor...
Adet gecikmesi psikolojikde olabiliyor....

Canim hcg artmamis tam tersi dusmus...
Dr lar daha yuksek degerlere gec döllenme ihtimali veriyor...
Adet gecikmesi psikolojikde olabiliyor....
0.3ve 0.13 Can'ım Nasıl düşme olmuş beni biraz aydınlatırmısın örnek vererek ben tam tersi diye biliyorum

Amin canim amin dualarım bütün bebiş isteyen kardeşlerimle Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Ilk fotodaki testlerin ilkinde cook dilik 2.cizgi var gibi geldi
2.de hic goremedim ama ilkinde hafif var gibi

Bana mi oyle geliyor
ben 2.cizgiyi silik goruyorum
ama o cizginin nezaman ciktigi onemli testin icinde yazan sure icinde mi cikti

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-18-22-22-20.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 52
Artmamış cnm düşmüş değerin. 0.3 0.13den büyüktür. Ama ilk testinde çizgi var da sanki idrarı mı çok damalattın acaba.

Cnm negatife resim duzrnleden gir negatifte belli olur 1.cide cizgi var gibi ikincide yok gibi

Artmamış cnm düşmüş değerin. 0.3 0.13den büyüktür. Ama ilk testinde çizgi var da sanki idrarı mı çok damalattın acaba.
Can'ım Nasıl anlamadım ama bak şimdi 0.3*2=0.6 ve bunu bu şekilde iki katı olarak çarparsak yani 0.6*2=0.12 olarak devam ediyor ve beta hcg 48 saatte 2 katı artma göstermesi gerekmez mi kafam karıştı matematik hesaba göre artmış görünüyor ben mi yanlışım yine kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…