- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.585
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Bence var canım beta değerin baya düşük ama 5 ten yukarı olduğunda gebelik var olmuş olur ama geç döllenme olabilir idrar da var gibi geldi bana Rabbim gönlümüzdekileri nasip etsin inşallah bol dua et ve beta değerini takip etBen bu kadar yapabildim bunu böyle görünce sormak istedim Can'ım ya sağol
Amin Can'ım inşallah bende geç döllenmeden umutluyum şimdilik ama beta hcg kesinlikle takipte olacağım bu hafta yine tekrarlayacağım Rabbim tüm isteyenlere versinBence var canım beta değerin baya düşük ama 5 ten yukarı olduğunda gebelik var olmuş olur ama geç döllenme olabilir idrar da var gibi geldi bana Rabbim gönlümüzdekileri nasip etsin inşallah bol dua et ve beta değerini takip et
Amin kardeşim Amin inşallah 48 saatten iki katı olması yada %60 artması lazım iki kez düşük yaptım artık herşeyi biliyorum sayılır Rabbim gönlünde olanı nasip etsinAmin Can'ım inşallah bende geç döllenmeden umutluyum şimdilik ama beta hcg kesinlikle takipte olacağım bu hafta yine tekrarlayacağım Rabbim tüm isteyenlere versin
Seni çok iyi anlıyorum benimde bir düşüğüm oldu Can'ım o yüzden çok korkuyorumAmin kardeşim Amin inşallah 48 saatten iki katı olması yada %60 artması lazım iki kez düşük yaptım artık herşeyi biliyorum sayılır Rabbim gönlünde olanı nasip etsin
Korkma bende şuan 6 haftalık hamileyim iki düşükten sonra öyle çok korkuyordum ki doktor Bebeğimiz sağlıklı dedi kesemizi gördük bu hafta kalp atışlarını dinleyeceğim Rabbim sana da nasip etsin yalnız progestan yazdır doktora ve folik asite başla hemen hamile olmasan da onu kullan Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahSeni çok iyi anlıyorum benimde bir düşüğüm oldu Can'ım o yüzden çok korkuyorum
Can'ım ya hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir gebelik ve Melek nasip etsin sana kuzum ya çok sevindim senin adına inşallah hamişimdir hamişlerin duası kabul olurmuş bende burda güzel haberlerimi paylaşırımKorkma bende şuan 6 haftalık hamileyim iki düşükten sonra öyle çok korkuyordum ki doktor Bebeğimiz sağlıklı dedi kesemizi gördük bu hafta kalp atışlarını dinleyeceğim Rabbim sana da nasip etsin yalnız progestan yazdır doktora ve folik asite başla hemen hamile olmasan da onu kullan Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Canim hcg artmamis tam tersi dusmus...Selam Kızlar bat 13 eylül dü fakat 5 gün geçikmem var
beta hcg
Bat a 1 hafta 7(eylül) varken baktırdım 0.3 çıktı bat tan 1 gün 14 (eylül) sonra baktırdım 0.13 olmuş iki katı artış mevcut olmuş bende bat 5 gün geçince test yaptım ve testlerden bişey anlamadım yardımcı olur musunuz testlerin üzerinde negatif yapıp oynama yapmayı beceremedim anlayan arkadaşlardan yardım istiyorum
0.3ve 0.13 Can'ım Nasıl düşme olmuş beni biraz aydınlatırmısın örnek vererek ben tam tersi diye biliyorumCanim hcg artmamis tam tersi dusmus...
Dr lar daha yuksek degerlere gec döllenme ihtimali veriyor...
Adet gecikmesi psikolojikde olabiliyor....
Amin canim amin dualarım bütün bebiş isteyen kardeşlerimle Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahCan'ım ya hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir gebelik ve Melek nasip etsin sana kuzum ya çok sevindim senin adına inşallah hamişimdir hamişlerin duası kabul olurmuş bende burda güzel haberlerimi paylaşırım
0.3 yani 0.30 canim ikisi ayni yani 0.30 da 0.13 den buyuk oldugu icin artis degil azalis olmus malesef0.3ve 0.13 Can'ım Nasıl düşme olmuş beni biraz aydınlatırmısın örnek vererek
5 dk içerisinde çıktı o çizgi Can'ım yaBana mi oyle geliyor
ben 2.cizgiyi silik goruyorum
ama o cizginin nezaman ciktigi onemli testin icinde yazan sure icinde mi cikti
Cnm negatife resim duzrnleden gir negatifte belli olur 1.cide cizgi var gibi ikincide yok gibiSelam Kızlar bat 13 eylül dü fakat 5 gün geçikmem var
beta hcg
Bat a 1 hafta 7(eylül) varken baktırdım 0.3 çıktı bat tan 1 gün 14 (eylül) sonra baktırdım 0.13 olmuş iki katı artış mevcut olmuş bende bat 5 gün geçince test yaptım ve testlerden bişey anlamadım yardımcı olur musunuz testlerin üzerinde negatif yapıp oynama yapmayı beceremedim anlayan arkadaşlardan yardım istiyorum
Can'ım Nasıl anlamadım ama bak şimdi 0.3*2=0.6 ve bunu bu şekilde iki katı olarak çarparsak yani 0.6*2=0.12 olarak devam ediyor ve beta hcg 48 saatte 2 katı artma göstermesi gerekmez mi kafam karıştı matematik hesaba göre artmış görünüyor ben mi yanlışım yine kızlarArtmamış cnm düşmüş değerin. 0.3 0.13den büyüktür. Ama ilk testinde çizgi var da sanki idrarı mı çok damalattın acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?