Kızlar acil yardım lütfen

Kızlar siz 0.3 den 0.1 e mi düşmüş diyorsunuz yani sadece 1 in önündeki değer mi baz alınmalı ben anlattıklarınızdan bunu anlamış oldum doğru mudur

cnm öyle değil şöyleanlatayım. matematikte genişleme vardır. bu sayıları 10 la çarpalım her ikisini de

0.3*10=3
0.12*10=1.2

virgül gitsin diye bir daha 10 la çarpalım
3*10=30
1.2*10=12

30, 12 den büyüktür cnm

0,6*2=1,2 dir canım. Senin değer 0,13 yani ne yazık ki düşmüş.. Hayırlısını nasip etsin Allah

Hepinize teşekkür ediyorum şimdik anladım sayenizde ve umudum kalmadı hayırlısı herşeyin o yüzden geçilmeli bat gelecek demektir

Arkadaşlar konumdan devam etmeyi uygun gördüm benim geçen ay yani bu konuyu açtığımda gelmesi gereken 13 eylülde adet olmam gerekirken 20 eylülde oldum ve bugün de gittim herşey normal dedi usg de bir problemim yokmuş benden bazı tahliller istedi beta da istedi 0.377 çıktı bata daha 16 gün var kasık Ağrı'sı oluyor tek taraflı birde Folic asit iç dedi ama ben tahlillerimin sonucunu gösteremedim şimdi sizlere soruyorum ki benimle aynı durumu yaşayan oldu mu bata daha 2 hafta var beta hcg çıktı 0.377 yükselir mi beta yı tekrarlayım mı napim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…