- 5 Aralık 2015
- 714
- 745
- 103
- Konu Sahibi zehra kaya
Yorumları okursa anlayacaktır..
Siz benim tartisabilecegim saygida biri değilsiniz..
Zorlamayın..
Azıcık
Günde yarım saat
Dahi olsa
Okuyun :)
Sevgiler..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya eski adet die diolar ama bende ilk cocugumda on yargılı yaklaştım yapmadım ama çocuk atesleniyo acile gidiyoruz soğuk suyla tampon yapiolar bebeğim agliyo ve saatler sonra atesi düşüyor ama ikinci cocugumda denedim gercekden inanılmaz bir şekilde buz gibi yaptı inanamadim icirmiyoruz sonuçta suya biraz katıp siliyoruz
Siz benim tartisabilecegim saygida biri değilsiniz..
Zorlamayın..
Azıcık
Günde yarım saat
Dahi olsa
Okuyun :)
Sevgiler..
Okumadigimi nerden biliyorsun? Evet sen benimle tartisacagin saygida degilsin cünkü benim seviyeme gelemesin. Oyuzden uzatmayalim ayrica sizin dediginizi baska kimse demedi.sen bildigini uygula arkadasim
Sizde biraz az bilin.
Hadiordan hanim
Hatunlar sakin olun lütfen her anne evladı için en iyisini ister bizde birer doktor değiliz maalesef o yüzden doktorlarımıza güvenip onların tavsiyelerine uymaliyiz. O yüzden lütfen birbirinizi kırıp üzmeyin herkes bildiğini doktorun önerdiğini yapsın bence. Çünkü her doktorun ateş için farklı yöntemi var anladığım kadarıyla.
Niçin hemen sinirleniyorsunuz ama bu da yanlış?Okumadigimi nerden biliyorsun? Evet sen benimle tartisacagin saygida degilsin cünkü benim seviyeme gelemesin. Oyuzden uzatmayalim sen bildigini uygula arkadasim
Sizde biraz az bilin.
Hadiordan hanim
Sanirim size gore hersey yanlis hanimefendi ilaclar cok dogru cozumler sanirim. Ilac kullanin dememi bekliyorsunuz kadin ilac vermek istemedim yazmis oraya. Cogu yerde bu bilgi dogru kabul ediliyor. Siz kabul etmesenizde bende bunu israrla söylüyorum..Niçin hemen sinirleniyorsunuz ama bu da yanlış?
Ben sizin ne uyguladiginizi eleştirmenin
Sirke dediniz
Ben de kötü sonuçlar doğurabilir dedim
Ama siz ısrarla insanları yanlış bilgilendirmeye çalıştınız
Benim takıldığım husus bu..
Bakın benim gibi sizin gibi binlerce kadın bi çözüm bulabilmek için buraya yazıyor
Sizin.cocugunuza bi şey olmamış
Ya buradan görüp sirkeli su yapan bir kadının bebeği aniden havale geçirirse?
Çünkü sirkeli su ateşi düşürür ama dış ateşi düşürür yani çocuğun içi yanmaya devam ediyor ve sizin düştüğünü sandığınız ı ateş aniden yükselip havaleye yol açabilir..
Ben bu yüzden sizin deyiminizle -israrla- söylüyorum..
:)
Sizi anlamaya çalışıyorum yorgunsunuz sanırım ve doğru ifade edemiyorsunuz..Sanirim size gore hersey yanlis hanimefendi ilaclar cok dogru cozumler sanirim. Ilac kullanin dememi bekliyorsunuz kadin ilac vermek istemedim yazmis oraya. Cogu yerde bu bilgi dogru kabul ediliyor. Siz kabul etmesenizde bende bunu israrla söylüyorum..
Ilk yorumlarda burayi kim ringe cevirmek istiyor anlasiliyor. Inanin herkes zor buyutuyor evladini. Bende yanliz biyuttum halada yanlizim. Kimseye birakamam evladimi. Neler yasandi yazmak etmek istemiyorum herkes kendine geleni uygular bu konuda burda kapanir. Sizede iyi gecelerSizi anlamaya çalışıyorum yorgunsunuz sanırım ve doğru ifade edemiyorsunuz..
Bu tartışma ne yazık ki kısır döngü içerisine girmiştir
Ben ne söylersem söyleyeyim siz burayı ring bizi de iki boksör yaptınız altta kalmamak için sadece cabaliyorsunuz
Ama son mesajımda dediğim gibi benim gayem bu değil
Sadece olur da burayı acil yardıma ihtiyaci olan biri okursa doğru bilgilensin istedim
Çünkü ben ilk cocugumda yalnızlıktan ve tecrubesizlikten çok çektim..
Fikir sizin hayat sizin..
Hoşçakalın:)
Bence boşverin yorulmayinSanirim size gore hersey yanlis hanimefendi ilaclar cok dogru cozumler sanirim. Ilac kullanin dememi bekliyorsunuz kadin ilac vermek istemedim yazmis oraya. Cogu yerde bu bilgi dogru kabul ediliyor. Siz kabul etmesenizde bende bunu israrla söylüyorum..
Canım bilmiyordum tabi bu dediklerim benim kizimda oldukça işe yaradı tabi Konu sahibi uygulayıp uygulamama konusunda özgür. Dediğim gibi fitili ben ortadan kesip verirdim doktor önerisi bu dediğim de. Şurubu 1 yasindan önce kesinlikle kullandirmadi doktorumuz.
Kizim yazın viral enfeksiyon geçirdi calpol dolven dönüşümlü verdim ateşi 39 39.5 seyretti doktorumuzu aradığım da çok yükselirse ılık suya sokun çıkartın dedi 3 4 dk kadar çok değil. Yani illa yapsın demiyorum ama ise yaradığı için tavsiye veriyorum.
Aynı şekilde canım insanın evladı söz konusu olunca akan sular duruyor.Elbette fitil zararli degil, yani doktorum söyle anlatti. Fitil elbette etki yapar fakat dozaji cocugun kilosuna göre verilmedigi icin bir ortalama kullaniyor. Ve senin cocugun bu ortalamanin üstünde ve ya altinda olabilir dedi. Benim kizimda mesela surubu sevmedi. Hic bir sekilde agzina almak istemedi. Bizde mesela o neden ile fitil verdik.
Bizdede doktor ilik suyun iyi olmadigini, atesi daha feci geri gelebilcegini yada ates gizlenebilceginden bahs etmisti.
Bende bilemedim tabiki. Bende uzman degilim. Sadece umuyorum ki cocuklarimiz saglikli bir sekilde büyür diye.
Ateş 39u gecmedeyse fitil vermeyn fitil doktorlarin kolaya kaçtığı bı yöntemAynı şekilde canım insanın evladı söz konusu olunca akan sular duruyor.
Doktorlar her konuda farklı yönlendirebilir biz de onlara güveniyoruz Rabbim yardımcımız olsun.
Ben 39.5 larda veriyordum canım 1 yasindan sonra calpol e geçtim. En son viral enfeksiyon geçirdi calpol dolven dönüşümlü verdim. Şimdi doktorum tekrar fitil verdi ne olur ne olmaz diye soğuk havale geçirdik ateşi çok yukselmemesi için riskli gruptaymisiz.Ateş 39u gecmedeyse fitil vermeyn fitil doktorlarin kolaya kaçtığı bı yöntem
benim kızımın aşılarda ateşi olmadı ama 38derecenin üstündeyse doktora götür derim. değilse de ılık duş aldırıp bebeğine sadece atlet giydir, olmadı fitil verebilirsin. aklıma gelen bunlarArkadaşlar bugün oğlumun 6. Ay aşısını yaptırdık şu anda ateşi var ne yapmam gerekiyor daha doğal yöntemler nelerdir şurup vermek istemiyorum