Kizlar acil yardim

Aykilil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
582
419
33
35
Merhabalar. Onceki konularimi bilenleriniz var ama bilmeyenlere ozet gecmek gerekirse. Ben evimden baska bir sehirde calisiyorum. Iki uc hafta once esim hic haz etmedigim bir kiz arkadasiyla ogle yemegi yedi. Buyuk olay cikardim. Kiz cok sirnasik esim de yuz veriyor. Ozetle konu bu. Gecmisi de var bu arada. Sadece bu olaydan gicik degilim. Ayrintili isteyene anlatabilirim yada onceki konumu okuyabilirsiniz.

Simdiki problemim ise esim yarin bir arkadasina iftara davetli. Bundan haberim vardi. Ama biraz once dedi ki persembe de disarda iftar yapacagiz. Ayni kisiler dedi. Nerde dedim. Salaş bir yer sen bilmezsin dedi. Soyle de ogreniyim dedim. Ben de tam bilmiyorum dedi. Nerde eve yakin mi dedim. Onu da bilmiyorum dedi. Neyse sen gidince konusuruz nasil olsa dedim. Konu kapandi.

Icim icimi yiyor. Yine mi o kizla bulusacak. Ben ne yapacagim arkadaslar. Bosuna mi kuruntu yapiyorum. Ne yapabilirim. Lutfen kiymetli fikirlerinizi paylasin benimle.

Kendinizi yemeye gerek yok,
Sessiz kalın. Bırakın adam rengini belli etsin.
Gerekirse bi cinnete bakar herşey.

Haklı da olabilirsiniz, kuruntu da olabilir
Bekleyin, gittiği gün gözlemleyin hareketlerini
Yemeğe gidecekleri yeri bilmemesi bana gerçekçi gelmedi ama :işsiz:

Ama nerden bilecegim kimle gittigini. Icim icimi yiyor yemin ederim.
Açık açık sorun, zaten yalan söylüyorsa anlarsınız. Hoş yalan söylemesi bile cinnet için geçerli bi neden.
Nereye gideceklerini bilmemesi hiç jnandirici gelmedi. Eşinizi en iyi siz tanırsınız. Yalan söyler mi?

Kızdan hazetmediğinizi biliyorsa o kızla yemek yediğini nereden öğrendiniz eşiniz tutup o kızla yemek yedik demez herhaldd dediyse bile saklama gereği.duymadıysa birşey yok demektir.

İftara o kızda gelir diye korkuyorsanız demek ki iş ortamından biri o öbür yemeği de belki iş arkadaşlarıyla yediler başbaşa değil de. Eşiniz aldatacak yapıya sahipse o olmaz başkası olur yani..ama iş ortamı sonuçta o kız var diye gitmemezlik yapamaz ki. zaten şehir dışındasınız mekanı bilseniz ne olacak

Maşallah her gece bir davette beyefendi. Bir art niyeti olmayabilir ve tabi ki eve de kapanmayacak ama bu kadar siz olmadan yemekten yemeğe koşması da sinir bozucu.

Kızdan hazetmediğinizi biliyorsa o kızla yemek yediğini nereden öğrendiniz eşiniz tutup o kızla yemek yedik demez herhaldd dediyse bile saklama gereği.duymadıysa birşey yok demektir.

İftara o kızda gelir diye korkuyorsanız demek ki iş ortamından biri o öbür yemeği de belki iş arkadaşlarıyla yediler başbaşa değil de. Eşiniz aldatacak yapıya sahipse o olmaz başkası olur yani..ama iş ortamı sonuçta o kız var diye gitmemezlik yapamaz ki. zaten şehir dışındasınız mekanı bilseniz ne olacak
O kiz eski is yerinden. Yani bir ortam filan yok. Kizla basbasa bulusmuslardi.

Kafanda romantik iftar mı canlanıyor?

Çek vur kızı olsun bitsin

Pembe yuvanızda yaşarsınız mutlu mutlu.

Tövbeler olsun ya

Ayrıca acil anlayışına laf ettim içimden

siz neden kendinizi yiyorsunuz?
bırakın yapsın ki eger böyle birşey varsa şutlamaya sebebin olur
erkek dediğin ağır olur ya

Kuzum esin niyetli ve iftar yemeğinde bir kadınla flört edebilecegini mi düşünüyorsun :KK64:

Merhabalar. Onceki konularimi bilenleriniz var ama bilmeyenlere ozet gecmek gerekirse. Ben evimden baska bir sehirde calisiyorum. Iki uc hafta once esim hic haz etmedigim bir kiz arkadasiyla ogle yemegi yedi. Buyuk olay cikardim. Kiz cok sirnasik esim de yuz veriyor. Ozetle konu bu. Gecmisi de var bu arada. Sadece bu olaydan gicik degilim. Ayrintili isteyene anlatabilirim yada onceki konumu okuyabilirsiniz.

Simdiki problemim ise esim yarin bir arkadasina iftara davetli. Bundan haberim vardi. Ama biraz once dedi ki persembe de disarda iftar yapacagiz. Ayni kisiler dedi. Nerde dedim. Salaş bir yer sen bilmezsin dedi. Soyle de ogreniyim dedim. Ben de tam bilmiyorum dedi. Nerde eve yakin mi dedim. Onu da bilmiyorum dedi. Neyse sen gidince konusuruz nasil olsa dedim. Konu kapandi.

Icim icimi yiyor. Yine mi o kizla bulusacak. Ben ne yapacagim arkadaslar. Bosuna mi kuruntu yapiyorum. Ne yapabilirim. Lutfen kiymetli fikirlerinizi paylasin benimle.
madem bu kadar içiniz içinizi yiyor perşembe gününe izin ayarlayın sizde gidin oraya süprizzzz özledim seni dersiniz :) oldu bitti... hem yanlış birşey yapmadıysada onu kırmamış olursunuz,yanlış varsa da gözünüzle görmüş olursunuz.

Takip et eğer buluşursa yol o kızı.
Sanirim erkek arkadaslariyla cikacakmis soyledigi gibi. Yeri de soyledi salaş hakikaten. Bakacagim. Keske bir elime gecse de yolsam. Yemin ederim kin nefret doluyum ya. Hickimseye boyle hissetmedim ben.

siz de iftara gidiyoruz arkadaşlarla diyin
eğer kötü niyetliyse kesin arıza çıkaracaktır :kahve:

Eski konularını da biliyorum .
Benden sana tavsiye ;
Düşme şu adamın üstüne bu kadar .Zaten ayrı şehirlerdesiniz. Eğer seni istiyorsa adam gibi sabreder, bekler. Yok bi halt yiyorsa boşarsın gider. Üstlerine düştükçe bi halt sanıyorlar kendilerini. Nerede yiyeceğini bilmiyormuş gizemler vs .. Bırak o seni merak etsin .Bu kadın bu gece nerede? Akşam kimle yedi vs vs ..

Back
X