- 11 Mart 2023
- 118
- 20
- 13
- Konu Sahibi missdefnie
-
Evet canm hayırlı olsun inşallah git kan verKızlar adetim bir gün geçti hcg ve lh bu şekilde çıktı hamile miyim sizce
Çok teşekkür ederimEvet pozitif, kan testi verebilirsiniz.
Çok teşekkürlerEvet canm hayırlı olsun inşallah git kan ver
Amin canım isteyen herkese nasip etsin AllahımRabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Gözün aydın belirtilerin varmiydi nelerdir yazabilirmisin acabaKızlar adetim bir gün geçti hcg ve lh bu şekilde çıktı hamile miyim sizce
Hiçbir belirtim yoktu canım sadece göğüs hassasiyeti oda her adetten önce olduğu kadar başka bir şey hissetmedimGözün aydın belirtilerin varmiydi nelerdir yazabilirmisin acaba
Kızlar kader test aldım negatif çıktıEvet canm hayırlı olsun inşallah git kan ver
Kan verseniz daha iyi olur. Testlerimiz aynı ben silik haliyle kan verdim ve pozitif çıkmıştıKızlar kader test aldım negatif çıktı
Hamilesin canm git kan ver kaset test bozukmuş ondan cikmamisSonradan böyle olmuş
Teşekkür ederim canımHamilesin canm git kan ver kaset test bozukmuş ondan cikmamis
Benimkinde bakarmisinz lütfen 2 gün gecikti ge fofusler çok kötü sert gebelik testi yaptım iki tane kast olan 10 dknolmadan çıktı erken gebelik tstide hemen çıktıHamilesin canm git kan ver kaset test bozukmuş ondan cikmamis
Sizinde cizgi var yeni bi gebelik oldugu icin hafif cikmistir gidip kan verinBenimkinde bakarmisinz lütfen 2 gün gecikti ge fofusler çok kötü sert gebelik testi yaptım iki tane kast olan 10 dknolmadan çıktı erken gebelik tstide hemen çıktı
Canım testim bozuk testlerle uğraşma boşuna kan vermelisin kesin hamilesin benceSonradan böyle olmuş
İkisinde aninda cikmişti ama şimdi baktığımda kaset test bı değişikSizinde cizgi var yeni bi gebelik oldugu icin hafif cikmistir gidip kan verin
Verdim canım sonucu bekliyorumCanım testim bozuk testlerle uğraşma boşuna kan vermelisin kesin hamilesin bence
Çok heyecanlııııVerdim canım sonucu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?