kızlar acil yardım

Hayalyarim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
149
44
48
iyi akşamlar kızlar. biraz araştırma yaptım ama net bir şey bulamadım.
eşim memur iş arkadaşıyla beni aldattı. psikolojım alt üst oldu. adama boşanma, tazminat davası açacağım. kadına da dava acabilir miyim. açarsam hangi davaları açmam lazım.

Öncelikle varsa delil topla, sonra avukata git.. Kadını bilemem.. Belki kadın, eşinin evli olduğunu bile bilmiyordur..
Şimdi böyleleri çok türedi malum.. evli olduğunu saklayanlar, boşanmak üzereyim diyenler...vs. emin olmadan adım atma.

Eşinin donuna kadar al.
Kadına dava açamıyorsan ifşa et.

Evli oldugunu bile bile metresi olmayi kabul ettigini kanitlaya bilirmisiniz?
O zmn bence acabilirsiniz.

Aile huzurunu bozmak aile ici siddete suruklemek bosanmana neden olmak varsa cocuklarinin pskolojisi vs bir suru sebebin var aslinda

Eşinin donuna kadar al.
Kadına dava açamıyorsan ifşa et.
ifşa etmeyi düşündüm ama evli adamla birlikte olan kadının karakter sorunu olduğu için onu etkilemez gibi geliyor yaptıgımla kalırım.

açabilirsiniz

yazılı eşinize kadına ve ailelerine asla hakaret etmeyin
haklıyken haksız duruma düşmeyin

delil toplayın ve delillerden asla kimseye bahsetmeyin avukatınız hariç

Aynı yerde çalışıyorsa bilmeme gibi bir durum imkansıza yakın. Bence açabilir. İyi bir avukat şart.

Analarından emdiği sütü burnundan getir! Askeriyede ahlak dışı(cinsel içerikli konuşmalar) davranıştan meslekten atılan kadın askerlerin olduğunu biliyorum, memuriyette vardır belki.

Aynı yerde çalışıyorsa bilmeme gibi bir durum imkansıza yakın. Bence açabilir. İyi bir avukat şart.
Analarından emdiği sütü burnundan getir! Askeriyede ahlak dışı(cinsel içerikli konuşmalar) davranıştan meslekten atılan kadın askerlerin olduğunu biliyorum, memuriyette vardır belki.
ay insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…