- 12 Mart 2016
- 149
- 44
- 48
- Konu Sahibi Hayalyarim
-
kocamada yapacagım ama o kadına birşey yapmak istiyorum hukuki olarak. kadın memur oluncada mı açılmıyor acabaYeni kanunlara göre kadına açamıyorsun diye biliyorum ben... ama kocana aç süründür
kanıtlarım arkadas düğümüze gelip takı bile taktıEvli oldugunu bile bile metresi olmayi kabul ettigini kanitlaya bilirmisiniz?
O zmn bence acabilirsiniz.
ifşa etmeyi düşündüm ama evli adamla birlikte olan kadının karakter sorunu olduğu için onu etkilemez gibi geliyor yaptıgımla kalırım.Eşinin donuna kadar al.
Kadına dava açamıyorsan ifşa et.
İşyerine rezil olması yeterli.ifşa etmeyi düşündüm ama evli adamla birlikte olan kadının karakter sorunu olduğu için onu etkilemez gibi geliyor yaptıgımla kalırım.
Aynı yerde çalışıyorsa bilmeme gibi bir durum imkansıza yakın. Bence açabilir. İyi bir avukat şart.Öncelikle varsa delil topla, sonra avukata git.. Kadını bilemem.. Belki kadın, eşinin evli olduğunu bile bilmiyordur..
Şimdi böyleleri çok türedi malum.. evli olduğunu saklayanlar, boşanmak üzereyim diyenler...vs. emin olmadan adım atma.
kanıtlarım arkadas düğümüze gelip takı bile taktı
Aynı yerde çalışıyorsa bilmeme gibi bir durum imkansıza yakın. Bence açabilir. İyi bir avukat şart.
ay insallahAnalarından emdiği sütü burnundan getir! Askeriyede ahlak dışı(cinsel içerikli konuşmalar) davranıştan meslekten atılan kadın askerlerin olduğunu biliyorum, memuriyette vardır belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?