- 17 Şubat 2016
- 76
- 60
- 88
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
Canim takvimin neden yok daha once konusmustuk seninle sorun yoktur insallahO kadar yoğun kanama betada yükselmiş inşallah dış değildir canm dış gebelikte okadar yoğun kanama olmaz inşallah tutunuyordur bebişin sabırla beklicen iki gün sonra tekrarla
Yok canım bi sorun yarın kalp atışını duyarız inşallah takvimi yanlışlıkla silmişim bidaha yapmadım senin nasıl gidiyo duydun mu kalp atışınıCanim takvimin neden yok daha once konusmustuk seninle sorun yoktur insallah
Oh sevindim canim bian bisi oldu sandim. Benimde normal iste pek bi belirtim yok bulanti aserme fln yok. Ara ara kasik agrisi oluyor okadar. Benim sali devlette randevum var 6+2 olcaz normalde doktorum ozelde tahliller icin gidicem devlete. belki bi umut duyariz olmazsada cumaya 6+5 te ozeldeki doktorum cagirmisti artik orada duyarim insallah.Yok canım bi sorun yarın kalp atışını duyarız inşallah takvimi yanlışlıkla silmişim bidaha yapmadım senin nasıl gidiyo duydun mu kalp atışını
deOh sevindim canim bian bisi oldu sandim. Benimde normal iste pek bi belirtim yok bulanti aserme fln yok. Ara ara kasik agrisi oluyor okadar. Benim sali devlette randevum var 6+2 olcaz normalde doktorum ozelde tahliller icin gidicem devlete. belki bi umut duyariz olmazsada cumaya 6+5 te ozeldeki doktorum cagirmisti artik orada duyarim insallah.
Ben birazda deneme amacli devlete gitcem canim. Cevremdekiler iki dru cok met etti usg yi cevirip bebisi bile gosteriyomus ozelde ayni sonucta. Birtane kaybim var benim hersey yolundayken ozel super ilgilendi nezamanki bebegim rahatsizlandi hemen devlete gidin dediler. Oyuzden eger memnun kalirsam devlette devam edecegim. 22 haftalik kaybim var zaten riskli gebelik bolumude takip edecek. İnsallah bu bebegimi sagsalim alirim kucagima. Sende bende sagsalim kavusuruz bebeklerimize insallahBen de sağlık ocağında tahlil yaptırdım bi haftadır alımıyorum yok doktor gelmedi YÖK köylere gitti derken artık yarın inşallah alıp kendi doktoruma gitçem benim de özel de doktorum tahlilleri orda yaptır dedi
de
İnşallah Cnm ben ilk doğumum özeldeydi çok memnundum söa doktor çok yoğun çok fazla bekliyoduk şimdi farklı bi özele gidiyorum ama nerde yapcagımı karar veremedim dördüncü aydan sonra kendi doktoruma devam edebilirim rabbim göstersin inşallh o günleriBen birazda deneme amacli devlete gitcem canim. Cevremdekiler iki dru cok met etti usg yi cevirip bebisi bile gosteriyomus ozelde ayni sonucta. Birtane kaybim var benim hersey yolundayken ozel super ilgilendi nezamanki bebegim rahatsizlandi hemen devlete gidin dediler. Oyuzden eger memnun kalirsam devlette devam edecegim. 22 haftalik kaybim var zaten riskli gebelik bolumude takip edecek. İnsallah bu bebegimi sagsalim alirim kucagima. Sende bende sagsalim kavusuruz bebeklerimize insallah
İnsallah canimİnşallah Cnm ben ilk doğumum özeldeydi çok memnundum söa doktor çok yoğun çok fazla bekliyoduk şimdi farklı bi özele gidiyorum ama nerde yapcagımı karar veremedim dördüncü aydan sonra kendi doktoruma devam edebilirim rabbim göstersin inşallh o günleri
Mrb cnm konu gorunce m ettm . Son durum ne ?? M ettmmerhabalar şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkürler sat 19 ekim, 19 kasımda lekeleme oldu adet sandim ama durdu yani kesildi 20 kasimda test yaptırdım 20.50 cıktı sonuç. ertesi sabah adet oldum. yoğun bi şekilde kanamam devam etti gunde 1 paket pet bitirdim resmen. dedim kimyasal gebelik oluyo değerimin düştüğünü görmek için 22 kasımda tekrar test yaptırdım 125 cikti busefer bugün hala kanamam durmadı adetimin 3. günü ne yapmam gerekiyor(
iki gün sonra ölçünüm 260 cikti iki gün sonra da 130 a düştü kimyasal galiba canimMrb cnm konu gorunce m ettm . Son durum ne ?? M ettm
G olsn cnm uzuldum bidahakine ins kndine ii bakiki gün sonra ölçünüm 260 cikti iki gün sonra da 130 a düştü kimyasal galiba canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?