kizlar acil yardıma ihtiyacım var beta hcg değerim yükseliyor ama adetim şuan

Oscarinoasis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
76
60
88
merhabalar şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkürler sat 19 ekim, 19 kasımda lekeleme oldu adet sandim ama durdu yani kesildi 20 kasimda test yaptırdım 20.50 cıktı sonuç. ertesi sabah adet oldum. yoğun bi şekilde kanamam devam etti gunde 1 paket pet bitirdim resmen. dedim kimyasal gebelik oluyo değerimin düştüğünü görmek için 22 kasımda tekrar test yaptırdım 125 cikti busefer bugün hala kanamam durmadı adetimin 3. günü ne yapmam gerekiyor(

Canım doktora gitsene muhtemelen tekrar beta isteyecek ve ultrasonla rahim içine bakar kanamanın sebebine ihmal etme

gittim baktı fakat hiç bişey göremedi ultrasonda tekrar test istedi yarın yaptiracam tek korkum dış gebelik böyle bir durum yaşayan oldu mu ki ?

Korkma belkı tutunmaya calısan bı bebegın vardır dıs gebelık suphesı olsa dktrun bırakmazdı senı

genel bi baktı ultrasonda detaya girmedi meshane rahim hepsi tek görüntüde gözüküyordu yakinlastirmadi çok fazla iki gün sonra testi tekrarla dedi

O kadar yoğun kanama betada yükselmiş inşallah dış değildir canm dış gebelikte okadar yoğun kanama olmaz inşallah tutunuyordur bebişin sabırla beklicen iki gün sonra tekrarla

Tekrarla testi canim. Dis gebelikte okadar kanama olmaz leke gibi siyah kahverengi lekelenme olur

O kadar yoğun kanama betada yükselmiş inşallah dış değildir canm dış gebelikte okadar yoğun kanama olmaz inşallah tutunuyordur bebişin sabırla beklicen iki gün sonra tekrarla
Canim takvimin neden yok daha once konusmustuk seninle sorun yoktur insallah

Canim takvimin neden yok daha once konusmustuk seninle sorun yoktur insallah
Yok canım bi sorun yarın kalp atışını duyarız inşallah takvimi yanlışlıkla silmişim bidaha yapmadım senin nasıl gidiyo duydun mu kalp atışını

Yok canım bi sorun yarın kalp atışını duyarız inşallah takvimi yanlışlıkla silmişim bidaha yapmadım senin nasıl gidiyo duydun mu kalp atışını
Oh sevindim canim bian bisi oldu sandim. Benimde normal iste pek bi belirtim yok bulanti aserme fln yok. Ara ara kasik agrisi oluyor okadar. Benim sali devlette randevum var 6+2 olcaz normalde doktorum ozelde tahliller icin gidicem devlete. belki bi umut duyariz olmazsada cumaya 6+5 te ozeldeki doktorum cagirmisti artik orada duyarim insallah.

Ben de sağlık ocağında tahlil yaptırdım bi haftadır alımıyorum yok doktor gelmedi YÖK köylere gitti derken artık yarın inşallah alıp kendi doktoruma gitçem benim de özel de doktorum tahlilleri orda yaptır dedi
de

Ben birazda deneme amacli devlete gitcem canim. Cevremdekiler iki dru cok met etti usg yi cevirip bebisi bile gosteriyomus ozelde ayni sonucta. Birtane kaybim var benim hersey yolundayken ozel super ilgilendi nezamanki bebegim rahatsizlandi hemen devlete gidin dediler. Oyuzden eger memnun kalirsam devlette devam edecegim. 22 haftalik kaybim var zaten riskli gebelik bolumude takip edecek. İnsallah bu bebegimi sagsalim alirim kucagima. Sende bende sagsalim kavusuruz bebeklerimize insallah

İnşallah Cnm ben ilk doğumum özeldeydi çok memnundum söa doktor çok yoğun çok fazla bekliyoduk şimdi farklı bi özele gidiyorum ama nerde yapcagımı karar veremedim dördüncü aydan sonra kendi doktoruma devam edebilirim rabbim göstersin inşallh o günleri

İnsallah canim

Mrb cnm konu gorunce m ettm . Son durum ne ?? M ettm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…