Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ygs sınavına girmekle başlayablirim o zaman .
valla artık okumak için ne gerekiyorsa yaparım şuandan itibaren
gerekirse sadece ders çalışırım.
kpss ye girme hakkımda var galiba
ygs sınavına girmekle başlayablirim o zaman .
valla artık okumak için ne gerekiyorsa yaparım şuandan itibaren
gerekirse sadece ders çalışırım.
kpss ye girme hakkımda var galiba
Evet KPSS'ye de girebilirsin. Eğer karar verdiysen YGS için şimdiden çalışmaya başla bence.
şuandan itibaren yapacağım tek şey o olacak.
peki kitapları ayrımı ikinci el kitap satan yerlere bakcam yarın kitapları temin edebilirim.
ticaret lisesi bilgisayar programcılığı bölümünden mezun oldum.Çevrende sınava girip kazanan yok mu onların kaynaklarını isteyebilirsin özellikle dershaneye gitmiş olanların. Kütüphanelerde de sınav için konu anlatımlı kitaplar oluyor gidip kütüphanede falan ders çalışabilirsin bir de internette baya konu anlatımlı videolar var onları araştır istersen. Hangi bölümden hazırlanacaksan ona yönelik çalış YGS'de hepsi önemli ama mesela sözelden çalışacaksan sözel konularına daha fazla yüklenmen gerekecek.
ticaret lisesi bilgisayar programcılığı bölümünden mezun oldum.
sayısalım iyi unutmuş olduğum konular yok değil ama telafi ederim.
sözelden girme şansım varmı.
çok geri kaldığım için çok soru soruyorum özür dilerim
Artık katsayı problemi kalktığı için hangi alan çıkışlı olursan ol istediğin alandan girebilirsin ister sözel ister eşit-ağırlık. Ben de senin gibi ticaret lisesi mezunuyum ama bilgisayarla ilgili bir bölüm istemediğim için eşit-ağırlıktan tercih yaptım 2. yılımda kazandım.
Allahım senden ve yardımcı olan arkadaşlarımdan razı olsun gönlüne göre versin...
meslek lisesi mezunları okul başarı notlarıylada 2 yıllık bölümlere yerleşebiliyorlar. tercihler yarın öbürgün birkaç güne kadar bitiyor. sana en yakın yada okuduğun liseye hemen başvur onlar aydınlatır seni belki bu sene bile yerleşebilirsin.