Haklısınız ama insan merak etmeden de yapamıyor net bir sonuç alınca insan daha çok rahatlar ne bileyim tuhaf duygular içindeyimSiz bilirsiniz ne kadar erken öğrenirseniz o kadar stres yaparsınız diye söyledim ben aynısını bende yaşadım çünkü![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız ama insan merak etmeden de yapamıyor net bir sonuç alınca insan daha çok rahatlar ne bileyim tuhaf duygular içindeyimSiz bilirsiniz ne kadar erken öğrenirseniz o kadar stres yaparsınız diye söyledim ben aynısını bende yaşadım çünkü![]()
Benimde böyle çıkmıştı korkma silik muhtemelen daha çok yeniKorkuyorum 7 senedir hep yanılıyorum o yüzden korkuyorum
Arkadaşları dinleyip sabah o çift çıkan testten 1 saat sonra test yaptım onlarda neden çıkmamış olabilir pekiKorkacak bir şey yok değer düşük gibi değil siz kan verin takip edin ona göre ilerlersiniz
Hemen su içip yaptıysanız çıkmaz biraz idrarın beklemesi lazım bende de öyle olduArkadaşları dinleyip sabah o çift çıkan testten 1 saat sonra test yaptım onlarda neden çıkmamış olabilir peki
Büyük ihtimalle var sağlıkla olsun inşaallah ikinci çizgi oluşmuş yaniKızlar adetime daha 4 gün var ve ben adet önce test yaptım tam 5 dk dolduktan sonra baktım bu şekilde çıktı sizce hamilelik var mı böyle olanlar var mı genelde belirti olarak son 1 ay içinde çok uyuyorum ve kasıklarımda batmalar oluyor Eki Görüntüle 3604664
Evet su içmiştim benimde aklıma öyle geldi su içtim diye mi oldu dedim birde çok az yaptım idrarım çok değildi yani çok azdıHemen su içip yaptıysanız çıkmaz biraz idrarın beklemesi lazım bende de öyle oldu
Yanılma payı olur mu diye korkuyorum inşallah yanılma payı yokturBüyük ihtimalle var sağlıkla olsun inşaallah ikinci çizgi oluşmuş yani
Aynen benim de öyle oldu işte ilk pozitif sonra hemen yaptığım negatif çıktıEvet su içmiştim benimde aklıma öyle geldi su içtim diye mi oldu dedim birde çok az yaptım idrarım çok değildi yani çok azdı
Şimdi gidiyorum kan vermeye beklicektim ama bekleyemicem meraktan ölüyorumAynen benim de öyle oldu işte ilk pozitif sonra hemen yaptığım negatif çıktı
Hadi hayırlı haber verirsin inşallahŞimdi gidiyorum kan vermeye beklicektim ama bekleyemicem meraktan ölüyorum
Kan almadılar uzak bir hastaneye git dediler yada pazartesiyi bekle sağlık ocağından ver dediler bende sağlık ocağından vericem pazartesi inşallah salı alırım sonıçlarıHadi hayırlı haber verirsin inşallah
Artmed ise gebelik testi yalancı pozitif veriyorKızlar adetime daha 4 gün var ve ben adet önce test yaptım tam 5 dk dolduktan sonra baktım bu şekilde çıktı sizce hamilelik var mı böyle olanlar var mı genelde belirti olarak son 1 ay içinde çok uyuyorum ve kasıklarımda batmalar oluyor Eki Görüntüle 3604664
Neden almadılar kiKan almadılar uzak bir hastaneye git dediler yada pazartesiyi bekle sağlık ocağından ver dediler bende sağlık ocağından vericem pazartesi inşallah salı alırım sonıçları
Bilmiyorum aslında büyük bir hastane ama işte ya cinslik olduk diye çok var öyle doktorlarNeden almadılar ki
Bende de öyle olmuştu, predictor erken test ile gitgide azalan silik çizgi çıktı.. inşallah hamilesinizdirPeki bu ilk idrarda böyle çıktı ama 1 saat sonraki yaptığım testlerde neden çıkmadı acaba bir fikriniz var mı
İnşallah dediğiniz gibidir yarın gidip kan tahlili vereceğim inşallahBende de öyle olmuştu, predictor erken test ile gitgide azalan silik çizgi çıktı.. inşallah hamilesinizdirAllah isteyen herkese en güzel şekilde, uğraşmadan nasip etsin inşallah
![]()