• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var

Siz bilirsiniz ne kadar erken öğrenirseniz o kadar stres yaparsınız diye söyledim ben aynısını bende yaşadım çünkü ☺️
Haklısınız ama insan merak etmeden de yapamıyor net bir sonuç alınca insan daha çok rahatlar ne bileyim tuhaf duygular içindeyim

Kızlar adetime daha 4 gün var ve ben adet önce test yaptım tam 5 dk dolduktan sonra baktım bu şekilde çıktı sizce hamilelik var mı böyle olanlar var mı genelde belirti olarak son 1 ay içinde çok uyuyorum ve kasıklarımda batmalar oluyor Eki Görüntüle 3604664
Büyük ihtimalle var sağlıkla olsun inşaallah ikinci çizgi oluşmuş yani

Hemen su içip yaptıysanız çıkmaz biraz idrarın beklemesi lazım bende de öyle oldu
Evet su içmiştim benimde aklıma öyle geldi su içtim diye mi oldu dedim birde çok az yaptım idrarım çok değildi yani çok azdı

Kızlar adetime daha 4 gün var ve ben adet önce test yaptım tam 5 dk dolduktan sonra baktım bu şekilde çıktı sizce hamilelik var mı böyle olanlar var mı genelde belirti olarak son 1 ay içinde çok uyuyorum ve kasıklarımda batmalar oluyor Eki Görüntüle 3604664
Artmed ise gebelik testi yalancı pozitif veriyor

selam kızlar adetim 6 gün geçti gecikmemin 1. günü kan verdim 1.09 çoktı halen hastalanmadım ve 2 haftadır sol kasığımda aşırı batma şeklinde ağrım var 1 defasında da açık pembe şeklinde bir kan geldi tırnak ucu kadar yerleşme olabilir mi acaba erken mi verdim ben kanı pozitife dönermi

Peki bu ilk idrarda böyle çıktı ama 1 saat sonraki yaptığım testlerde neden çıkmadı acaba bir fikriniz var mı
Bende de öyle olmuştu, predictor erken test ile gitgide azalan silik çizgi çıktı.. inşallah hamilesinizdir 🙏🏻 Allah isteyen herkese en güzel şekilde, uğraşmadan nasip etsin inşallah 🙏🏻

Bende de öyle olmuştu, predictor erken test ile gitgide azalan silik çizgi çıktı.. inşallah hamilesinizdir 🙏🏻 Allah isteyen herkese en güzel şekilde, uğraşmadan nasip etsin inşallah 🙏🏻
İnşallah dediğiniz gibidir yarın gidip kan tahlili vereceğim inşallah

Back
X