Kızlar acil yardimm lutfennn

Cigdosumm

Minik kızım duru zumra
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
60
31
3
Selam ben 7 haftalık gebeyim ve düşük riskim olduğundan dolayı dr ilişkiyi kesinlikle yasakladı. Ama dün gece eşimle biraz öpme sevme oldu diyim ve onun çok acayip ama evlendigimizden belli arkayA yani makata karşı bir ilgisi var hep ordan istiyordu bende onun ne kadar günah ve haram olduğunu defalarca söyledim araştırıp okuttum ama hala anlamıyor dün gece ise sadece surtucem dedi ama birden ordan sokuverdi çok canım yandığı halde geri çekilmedi ama ben sabaha kadar uyumDim bebeğe zararı olurmu acaba çok endişeliyim

Son düzenleme:
Yahu günahı bırakta,düşük tehliken varken neden böyle aykırı şeyler yapıyorsunuz, karnındakini düşün günahını değil

midem bulandı okurken.burayı ergenlerde okuyor.konunuzu cinsellik bölümüne açın.bu ne ya

Yok tutamadım kendimi yazıcam,kardeşim doktor ilişki yasak demiş ha oradan girmiş bebeği sarsmış ha öte yerden,tövbe tövbe,ilk haftalar düşük tehlikesi olanlara değil ilişki,uzanıp raftan bir tabak bile almayın deniliyor yani daha nasıl anlatayım,siz gelmiş burada günahmı değilmi onun derdindesiniz,birde ama birşey olmuyormuş diye savunuyorsunuz yaptığınızı ,zaten konu acaba bebeğe zararı olmuşmudur değil sizin açınızdan ,pardon yani

pis herif, insan eşine o dönemde kıyamaz,
bir kere piskolojik olarak istemez birlikteliği, bebeği düşünerek
nasıl bir nefsi varsa..
konuşarak anlayacaksa konuşmayı dene yok anlamayacaksa, sert bir şekilde istemediğini dile getir.

Selam ben 7 haftalık gebeyim ve düşük riskim olduğundan dolayı dr ilişkiyi kesinlikle yasakladı. Ama dün gece eşimle biraz öpme sevme oldu diyim ve onun çok acayip ama evlendigimizden belli arkayA yani makata karşı bir ilgisi var hep ordan istiyordu bende onun ne kadar günah ve haram olduğunu defalarca söyledim araştırıp okuttum ama hala anlamıyor dün gece ise sadece surtucem dedi ama birden ordan sokuverdi çok canım yandığı halde geri çekilmedi ama ben sabaha kadar uyumDim yaptığı şeyin günahını nasıl uzerimden atarim diye düşünüp durdum ve esim hala istiyor akillanmiyor ne yapmam lazım
:oha:
kesinlikte tekrarına müsaade etme.
seni buna zorlamaya hakkı yok.
insanlık dışı bir muamele bu.

arkadaşlar ben mi yanlış yorumluyorum ya. aile içi tecavüz bu bildiğin. hala bebek diyor yok düşük tehlikesi yok diyo günah bilmem ne diyo. kescem şimdi kendimi. istemediğiniz bi birliktelik yaşıyosunuz, hem de anal yoldan. tecavüz bunun adı.

Kimse kusura bakmasın bu olayda düşünülecek en son şey günah olup olmadığı.

Çoğu erkeğin kalçaya ilgisi olduğu bilinen bir gerçek.
Çiftler karşılıklı olarak isterse,istediği gibi ilişkide yaşayabilir buraya kadar bir sıkıntı yok gözümde.

Ama asıl sorun şu ki,rızasız bir birliktelik var ve bu tecavüz.
Daha önce gebe bir kadın eşini dava etmişti bu konudan dolayı.
Eşinde olsa sen istemeden istemediğin bir şeyi yapma hakkına sahip değil.
Asıl ilgilenmen gereken şey bu.

Çocuk konusunda da hassas olduğunuzu düşünmüyorum. Düşük riski taşıyan çiftler genelde korkudan birbirine yaklaşamaz bile,şurdan yapalım bir şey olmaz demezler.

Günahından önce adama istemediğim bir şeyi nasıl yaparsın diye hesap sorman gerek! Küsermiş,küserse küssün hayvan herif

Ne kaba bir anlatim. Sokuverdi filan..

Bebege bisey olur mu?
esim anal iliski istiyor nasil vacgeciririm?

Hangisi sizin derdiniz?

Konu gerçekse çok iğrenç. Adamda bildiğin sapık potansiyeli var, karısı olman olayı meşrulaştırmaz

arkadaşlar ben mi yanlış yorumluyorum ya. aile içi tecavüz bu bildiğin. hala bebek diyor yok düşük tehlikesi yok diyo günah bilmem ne diyo. kescem şimdi kendimi. istemediğiniz bi birliktelik yaşıyosunuz, hem de anal yoldan. tecavüz bunun adı.

Daha yeni yazdım.
Hamile bir kadın anal yoldan eşi tarafından tecavüze uğradığı için eşinden şikayetçi olup boşanma davası açmıştı.
Eşinin onun izni olmadan bedenine dokunamayacağının bilincinde bir kadınmış demekki.

Bu arkadaşımızda günahında hala olayın.
Diyanete bağlanalım şurdan.

Bilmiyorum ama ben bu adamı nasıl vazgecirticem onu düşünüyorum birşey söyleyince de alınıyor kusuyor

Küssün

Iki kişi isteyince bence her şey olur da sen istemeyince bunu yapmamalı

Küssün işte birkaç hafta aklı başına gelsin

Bu durumda da tek derdiniz günah mı yani

Bir sürü günahımız var bu da onlardan biri olur da eşinizin kendi taleplerini hem de düşük tehlikesi olan birine uygulama yöntemi cidden çok kötü

Hamilesiniz olan olmuş ama bundan sonrası için canınızı sıkmayın ki karnınızdaki de gerilmesin

Back
X