Bildiğim kadarıyla düşük tehlikesi olsa bile arkadan yapınca birşey farketmiyor.
Ee yani??
Sonuçta bir arkadaşın dediği gibi tecavüz bu..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiğim kadarıyla düşük tehlikesi olsa bile arkadan yapınca birşey farketmiyor.
Topa tutulucam ama, ilk mesajlarında cinsellik yazan üyelere inanmıyorum.
Bu konuya inandım mı? HAYIR.
Sadece yeni uye oldugu icin degil anlatim olarak da bana pek inandirici gelmedi. Seninle ayni fikirdeyim.Topa tutulucam ama, ilk mesajlarında cinsellik yazan üyelere inanmıyorum.
Bu konuya inandım mı? HAYIR.
Daha yeni yazdım.
Hamile bir kadın anal yoldan eşi tarafından tecavüze uğradığı için eşinden şikayetçi olup boşanma davası açmıştı.
Eşinin onun izni olmadan bedenine dokunamayacağının bilincinde bir kadınmış demekki.
Bu arkadaşımızda günahında hala olayın.
Diyanete bağlanalım şurdan.
Selam ben 7 haftalık gebeyim ve düşük riskim olduğundan dolayı dr ilişkiyi kesinlikle yasakladı. Ama dün gece eşimle biraz öpme sevme oldu diyim ve onun çok acayip ama evlendigimizden belli arkayA yani makata karşı bir ilgisi var hep ordan istiyordu bende onun ne kadar günah ve haram olduğunu defalarca söyledim araştırıp okuttum ama hala anlamıyor dün gece ise sadece surtucem dedi ama birden ordan sokuverdi çok canım yandığı halde geri çekilmedi ama ben sabaha kadar uyumDim yaptığı şeyin günahını nasıl uzerimden atarim diye düşünüp durdum ve esim hala istiyor akillanmiyor ne yapmam lazım