Kızlar acil yardımmm

Meltemylmz44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
13
1
86
27
Oğlum 2 yaşında bugun sabah kustu 3 defa kustu doktora götürdüm serum taktı bir kaç saat rahatlattı fakat saat başı su içtikce emdikce kusuyor salgın dan ötürü mü sizce ne dersiniz sadece kusma başka bişey yok yemek yemiyo da emip su içtikten sonra hepsini geri kuusuyor

Oğlum 2 yaşında bugun sabah kustu 3 defa kustu doktora götürdüm serum taktı bir kaç saat rahatlattı fakat saat başı su içtikce emdikce kusuyor salgın dan ötürü mü sizce ne dersiniz sadece kusma başka bişey yok yemek yemiyo da emip su içtikten sonra hepsini geri kuusuyor
Aynısı benim kızada olmuştu. Su içse kusuyordu. Serum takmışlardı.
1-2 gün sonra geçiyor.

Aynısı oğlumda oldu sonra ishalde başladı. Serum biraz rahatlamıştı ama devam etti Doktor ilaç verdi kullandım ama yine de Bi kaç gün sürdü malesef. Kan testi yaptırın Bi temiz çıkarsa Bi kaç güne geçer

Bizimde aynı dün ne yese kustu akşam biraz düzeldi midesi serumdan sonra. Bugun hiç bişey olmamış gibi gayet iyidi 😀

Aynısını 10 gün önce kızımda yaşadım. Sabah uyandi halsizlik vardı. Su içip anında geri çıkarıyordu. Acilde Serum takıldı. Kusmaması için ilaç verildi. Kendine geldi. Gittiğimizde kan değerleri de kotulesmisti. Kontrol kan değerleri iyi geldi. İshal başlamadı. Ertesi gün yine kontrol kan verdik. Sonra geçti. Başka ilaç falan kullanmadık

Back
X