Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba 3 idiots filminin türkçe dublajlısını arıyorum günlendir mükemmel bir film ama birde türkçe dublajlı izlemek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..
Neden dublajlı izlemek istiyorsun ki?
Bu filmlerin orijinalini izlemek çok daha güzel çünkü o seslenişlerini, ses tonlarını olduğu gibi duyman daha iyi olur.
Dublaj konusunda çok yardımcı olamam maalesef ama orijinal izlemeni, izletmeni kesinlikle öneririm.
Neden dublajlı izlemek istiyorsun ki?
Bu filmlerin orijinalini izlemek çok daha güzel çünkü o seslenişlerini, ses tonlarını olduğu gibi duyman daha iyi olur.
Dublaj konusunda çok yardımcı olamam maalesef ama orijinal izlemeni, izletmeni kesinlikle öneririm.
Çok tşk ederim canım bnde baktım bulamadım o yüzden buraya bi yazıyım dedim. Napalım artık altyazılıya alışsınlar o zaman zaten herkese öyle bir anlatıyorumki meraktan kesin izlerler