Haklısın biz ek gıdaya zor geçtik zaten de tekrar biberona düşkün olursa diye korkum çünkü inatçı bide kesinlikle reddediyo morarana kadar ağlıyo yememek içinBebekler hastalandiginda pek yemezler canım
Bizim gibi düşün bizde hastalaninca yemiyor
Biraz toparlaninca yiyecektir üzülme
Aç kalmazlar
Haklısın biz ek gıdaya zor geçtik zaten de tekrar biberona düşkün olursa diye korkum çünkü inatçı bide kesinlikle reddediyo morarana kadar ağlıyo yememek için
Bende saatlerdir ağlayıp helak ediyorum kendimi normalde zor geçmiş olsakta yiyordu bulgur makarna fasulye pırasa bile yer ıspanak asla hayır demek yani aklınıza ne gelirse ama 2 gündür inanın zıvanadan çıktı varsa yoksa devam sütü cicibebe irmikli ballı mama başka bişey kesinlikle yemiyo he bide yumurtaAh ah yemeyen çocuk zor
Benım oğlum 3 yaşında o da aynı agliyo tabağı görünce
Ama doktorumuz bütün vitaminlerini alıyo dedi
Nerden aliyosa usteleme yani kesinlikle aç biraktirmazlar kendilerini
Süt mama meyve derken aliyolarmis
Gönül istiyor hepsini yesinler ama olmuyor işte
İnş canım ya inş dediğin gibi olur çünkü ne onu üzmek nede kendimi yıpratmak istemiyorum.. Zaten inat zorlayınca iyice inatlaşıyo bu sefer mamada yemezse diye korkumdan gidemiyorum üstüne ama şu 2 günde baya bi yıprandım eşimde bırak yerse yesin yemezse aç yatacak mecbur diyo e ben anneyim gönlüm razı gelmiyı aç olduğunu bilsem uyku girmiyı gözüme bilemedim öyle işteSakın inatlaşma bebeğinle. Üzülen sen olursun bırak yemesin biberonla mama ver. Sıvı başka şeyleri de sık sık bardakla vermeyi dene. Hatta pipetten içebiliyorsa renkli pipetler alıp onlarla ayran süt meyve suyu gibi şeyler ver. Zaten vücut hasta olunca sindirim sistemini minimumda çalıştırıp hastalıkla savaşmayı tercih ediyor bu nedenle de iştah gidiyor. İyileşince yer merak etme annesi.
Daha ne yesin annesi hasta çocuk yine iyi yiyor zorlama çocuğu daha çok hasta edersin yumurta bile yiyormuş istem dışı güldüm inankiBende saatlerdir ağlayıp helak ediyorum kendimi normalde zor geçmiş olsakta yiyordu bulgur makarna fasulye pırasa bile yer ıspanak asla hayır demek yani aklınıza ne gelirse ama 2 gündür inanın zıvanadan çıktı varsa yoksa devam sütü cicibebe irmikli ballı mama başka bişey kesinlikle yemiyo he bide yumurta
Bende saatlerdir ağlayıp helak ediyorum kendimi normalde zor geçmiş olsakta yiyordu bulgur makarna fasulye pırasa bile yer ıspanak asla hayır demek yani aklınıza ne gelirse ama 2 gündür inanın zıvanadan çıktı varsa yoksa devam sütü cicibebe irmikli ballı mama başka bişey kesinlikle yemiyo he bide yumurta
Ya ne bilim her zman yediklerini yemeyince huzursuzlandım hastayken bu kadar yemesi bile iyi yani gerçektn mi??Daha ne yesin annesi hasta çocuk yine iyi yiyor zorlama çocuğu daha çok hasta edersin yumurta bile yiyormuş istem dışı güldüm inanki
Şimdi içim biraz daha rahat etti çok sağolun teşekkür ederim:))Çocuk zaten bu saydiklarinizdan protein alıyo
Boşuna hirpalamayin kendinizi
Ya ne bilim her zman yediklerini yemeyince huzursuzlandım hastayken bu kadar yemesi bile iyi yani gerçektn mi??
Ya kıyamam o zaman ben akışına bırakayım istediği zaman istediğini yedireyim inş normale döner yemeyen çocuk hakikaten zormuş ya..Ben oğlumu o kadar çok biktirdimki bebekken herseyi zorla yedirdim
Şimdi çocuk yemeklerden tiksiniyo resmen
Annemde midesi küçülür sürekli bişeyler ver dedi sanırım o kafamı karıştırdı biraz derken sanırım oğluşun mideyi karıştırdım ben biraz:))Herhalde yani maşallah bebegine
Sen ne kadar dovunursen dovun benim Karnım tok anne diyodur eminim :)))
Ya kıyamam o zaman ben akışına bırakayım istediği zaman istediğini yedireyim inş normale döner yemeyen çocuk hakikaten zormuş ya..
Annemde midesi küçülür sürekli bişeyler ver dedi sanırım o kafamı karıştırdı biraz derken sanırım oğluşun mideyi karıştırdım ben biraz:))
Canım ya Rabbim seninde yardımcın olsun inşEvet ilk annelik cahillik oluyo
Lütfen yaptığım hatayı sen Yapma
Şimdi Karnım açıktı demesini çok istiyorum
Ama yok yemiyo çocuk
Zorlama tatlım lütfen gerçekten aç kalmazlar
Canım ya Rabbim seninde yardımcın olsun inş
Ben vermeden benimkide hiç açlığını belli etmez ablamlar nasılsa acıkacak ağlayınca verirsin diyolar ama ben hiç acıktım diye ağladığını bilmem:)) şimdi normalde koca insan gibi bi tabak bulguru makarnayı yiyen çocuk yemeyince kafam karışmıştı ama içim rahatladı sayenizde hakikaten çok teşekkür ederim..
Mamayı bi sabah veriyordum bide gece ama şimdi gündüz bişey yemediği için gündüzde mama istiyo bende yine bçyle devaö etmek isterse diye korkuyorum yni şöyle 2 gündür sadece şu şekilde besleniyoŞöyle düşün her bebeğin midesi kendi yumruğu kadardır. .
Saatler belirle kendine o saatler de doyur karnını
Çokta mamaya yüklenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?