Bebek Beslenmesi Kızlar acil yardımmm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Mamayı bi sabah veriyordum bide gece ama şimdi gündüz bişey yemediği için gündüzde mama istiyo bende yine bçyle devaö etmek isterse diye korkuyorum yni şöyle 2 gündür sadece şu şekilde besleniyo
Sabah 8 devam sütü irmikli mama cicibebe karıştırıyorum bi biberonda onu içiyor.. 11 gibi yumurta yiyor haşlanmış.. Arada az meyve suyu içiyor 4 te tekrar mama istiyor yine cicibebe devam sütü ve irmikli mama karışık sonra 7 gibi sadece kuru ekmek istiyo ağlıyo onu yemek için gecede 11 de yine karışık mama yiyo uyuyor.. Önceden sadece sabah mamasını yer kahvaltı yapr 2 gibi çorba içer 4 gibi meyve suyu içrr 7 de normal yemek yer 11 dede mamasını yer yatardı yemiyor öyle diye üzgnüm

Ay Kıyamam sana canım benim ya..
Şu tabloda bebeğin gayet iyi besleniyor merak etme
Hem yavaş yavaş büyüyor artık kendi bunyesinin farkına varıyor
Seni yonlendirmek isteyebilir.
Korkma gerçekten iyi yiyor maşallah
Biraz daha duzelsin corbasini yine ver ama saatlere takılma çok da fazla yeter ki yesin

Yaaaa çok teşekkür ederim gerçektn içime su serptiniz.. İlgi ve alakanız için minnettarım mutlaka dediklerinizi uygulayacağım..

Mesela çok üzülüyorsan yemek saatlerini eğlenceli hale getir
Mesela kahvaltı tabagini süsle
Çorba icirirken şarkılar söyle
Her bi kaşık yediginde onu odullendir vs vs
Ben denedim benim oglumda etki etmiyor ama senin bebeğin belki böyle hoşlanır.

Mesela çok üzülüyorsan yemek saatlerini eğlenceli hale getir
Mesela kahvaltı tabagini süsle
Çorba icirirken şarkılar söyle
Her bi kaşık yediginde onu odullendir vs vs
Ben denedim benim oglumda etki etmiyor ama senin bebeğin belki böyle hoşlanır.
Mutlaka deneyeceğim hepsini

Yaaaa çok teşekkür ederim gerçektn içime su serptiniz.. İlgi ve alakanız için minnettarım mutlaka dediklerinizi uygulayacağım..

Rica ederim canım seni anlıyorum bende senin gibi çok evhamliydim ama belli bi aydan sonra hooop anne dur artık diyorlar :) yeni nesil fena fena :)

Rica ederim canım seni anlıyorum bende senin gibi çok evhamliydim ama belli bi aydan sonra hooop anne dur artık diyorlar :) yeni nesil fena fena :)
Aynen gerçektn elimi ayağıma dolaştırıyor zaten tecrübesizim kimim kimsem de yok ailem de eşimin aileside başka şehirde yeterince zor durumum oğluşumda inat yaparak böyle yaparak iyice zorlaştırıyor durumu:)

Aynen gerçektn elimi ayağıma dolaştırıyor zaten tecrübesizim kimim kimsem de yok ailem de eşimin aileside başka şehirde yeterince zor durumum oğluşumda inat yaparak böyle yaparak iyice zorlaştırıyor durumu:)

Ayy erkek annesimisiiin ah ahh erkek bebekler inat kızlar daha uyumlu benim gozlemlerim :)

Aynen eşimde inatçı oğlumda sanırım babasına benziyor canımdan beziyorum bazen:)). Alay ediyo resmen benle ya küçücük aklından neler geçiyo kestirmek imkansız:))

Bunlar iyi günlerin keyfini çıkar :)

seni yanıltmıyım ama katılmıyorum, kızımı büyütürken ve çevremde edindiğim tecrübemle öğrendiğim kapatıyor.

Back
X