- 4 Ağustos 2016
- 28
- 14
- 8
- 29
- Konu Sahibi Emotiin2708
-
Uçuk salgını varmış. Bende de devasa bi tane var su an. Bir haftadır ne yaptıysam geçmedi. Eczaneden zov... alın en iyisi o.
kremi var bi tane, eczateye sor söyler, 2 güne bırakmıyor
Tamam canım teşekkür ederimEczaneden krem al, bikaç güne geçer sık sık sürersen.
Ay geçmiş olsun canım uçuğu çeken bilir berbat birşey(
6 gün var gelmesine ama uçuk çabuk iyileşmiyor. Tamam öyle yapayım kabuk bağlasın yeter ki iltihaplı iltihaplı gezmek istemiyorumHaftaya gelecek ama durum aciiiiil
Uçuk çıktıktan sonra ne sürsen de hemencik geçmiyor malesef, uçukla çok başettim uçuk hapı kullanıyorum çıkacağını hissettiğim zaman içiyorum bir dahaki ne öyle yap.
Kremi almışsın zaten uygula, ama kabuk bağladıktan sonra sürme yarayı yumuşatıyo daha geç iyileşiyor deri.
eczaneden krem al ve sarımsak da sürebilirsin antibiyotik özelliği var ikiye kesipKızlar sevgilimle aylar sonra baş başa vakit geçireceğiz farklı şehirlerdeyiz önümüzdeki hafta yanıma gelecek ama benim uçuğum çıktı bildiğiniz çabuk geçiren bir çözüm var mı
İltihaplı hali devam ediyorsa uçuk hapını tavsiye ederim eczane direkt veriyor mu bilmiyorum ben doktora yazdırıyorum.6 gün var gelmesine ama uçuk çabuk iyileşmiyor. Tamam öyle yapayım kabuk bağlasın yeter ki iltihaplı iltihaplı gezmek istemiyorum
İnşallah teşekkür ederimeczaneye uçuk kremi diyorsun. 2 tane gösteriyor. ince küçük değilde, dudak kremine benzeyeni alıyorsun. birde uçuğun ıslanmamasına özen gösteriyorsun. haftaya hiçbirşey kalmaz.
Onların bağışıklık sistemini güçsüzlestirdigini duymuştum sankiİltihaplı hali devam ediyorsa uçuk hapını tavsiye ederim eczane direkt veriyor mu bilmiyorum ben doktora yazdırıyorum.
Alakası yok. Öyle olsa doktorum yazmazdı. Sen bilirsin yinedeOnların bağışıklık sistemini güçsüzlestirdigini duymuştum sanki
Gece sarimsak surdum ve şuan yanık gibi oldu etrafı yine de inşallah iyi gelireczaneden krem al ve sarımsak da sürebilirsin antibiyotik özelliği var ikiye kesip
Alakası yok. Öyle olsa doktorum yazmazdı. Sen bilirsin yinede
Bi keresinde geç kaldım içmek için dudağım büyüdü günde 1 tane içtim 3. Gün kabuk bağladıÇok iyi o zaman onu içtiğinde kaç günde iyileşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?