kızlar acil yardımmmm:)

begom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
130
2
46
İstanbul
Evet ben ameliyat olmaya karar verdim fakat doktor konusunda tam karar veremedim nazım çerkeşle görüştüm onayladı gibi bi kez daha görüşüp ameliyat günü belirleyecektik ama aklıma emre ilhan takıldı bu cumarteside onunla görüşücem sizden ricam nazım çerkeşe olmuş olanlar biraz beni bilgilendirir mi ?Bi de emre ilhanı merak ediyorum o nasıl fotoğraflarla daha da aydınlatırsan sevinirim şimdiden teşekkürler:) Genel sorum da şu emre ilhan mı?nazım çerkeş mi?

kesinlikle Emre İlhan derim görüşmen iyi olur canlı örnekleri de görürsün o zaman ne demek istediğimi anlarsın çünkü çok güzel hepsi ben ilk görüşmemde kontrole gelenleri görünce ağzım açık kalmıştı bu kadar güzel burun olabilir mi diye:) ... Nazım bey biraz fazla sivri yapıyo burunları hande yener mesela :/

Kesinlikle Emre Ilhan diyorum! Onunlada konus, sonra kararini ver. Birde resimlere bak, hastalarinin, ne demek istedigimi anlarsin. Allah yardimcin olsun, bizlerde senin gibiydik. Ben doktor ismi gordukce, kafam allak bullak oluyordu, o kadar doktor var ki, hangisine gidecegini sasiriyorsun. Seni anliyoruz :)

Doğru söylüyosun aslında hem de büyük bıraktı aslında ya kemik var onu alıcam diyo daha bi şey demiyor bildiğin uzun kalıyor

Gerçekten çok sağolun yararlı bi site ve herkes faydalı yorumlar yapıyor emre ilhan hastaları çok memnun ve mutlular bu beni ona çekiyor gerçekten:)

Tabiki emre ilhan:) benim gibi takintili ve memnuniyetsiz birini bile mutlu etti burnumda hic bir sorun yok mukemmel bir doktor emre bey:)

Acaba istanbulda devlet hastanesinde olup memnun kalan var mıdır ? Devlette hiç adı bilinen bi doktor biliyo musunuz ?

var diyolar ama ben güvenemedim ya içime sinsin adı belli bi doktor olsun istedim yaptırıyosun birine sonra yapamıyor bi daha yeniden ...

Peki kaç yaşındasın acaba ? Kaç yaşında ameliyatboldun ?? Ben 17 yaşındayım kemerli bi burnum var büyük yani (( ve tek taraftan nefes alamıyorum yani sağlık sorunuda var.

Peki kaç yaşındasın acaba ? Kaç yaşında ameliyatboldun ?? Ben 17 yaşındayım kemerli bi burnum var büyük yani (( ve tek taraftan nefes alamıyorum yani sağlık sorunuda var.

yok daha olmadım 19 .Emre ilhan'a olucam gibi görünüyor sorun kemik eğriliği benimde tek taraflı nefes prroblemim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…