kizlar acil yorum ! !!

bilemedimbenoni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2012
47
2
48
İstanbul
Simdi bebeklerim , benim yaklasik 1 yildir birlikte oldugum biri var. Benim yaşım 26 oglumuzun 33. Adam evlilik mevzusu yapiyodu vs ama ben daha once nisan attim diye korkuyodum. Tam ufak ufak alismaya başlamıştım ya aslinda evlenebilirim falan diyodum ki cok sinir bozucu sşeyler olmaya basladi. Bu arkadas bana para muhabbeti uapmaya basladi. Ilk başlarda yemek vs ben de ooduyodum bu da benden olsun diye, gitgide azalttim bunu malum bayaniz bi yanimiz diyo ki yaninda erkek var odesin kadin ligini bil ;-b neyse kizlar bu durum gecen hafta beni dumur edecek bi noktaya geldi. Adam bana saka yolku dedi ki bundan sonraaa beraberrrrr yok oyle hep ben hep ben bu adam bana isim fazlaca yoruu oldugu ve arada of pof eettiğim icin güzelim isi birak ben sana bakarım diyen adam.. neyse biz gecen ay tatil vs yaptik ben kendi payima duseni ödedim borc gordugum icin , bana normaldr verme vs diyen adam parayi verirken su da vardi bu da vardi demeye basladi.. en son az once para biriktirmek vs konusuyouz sen biriktirirsen ben de biriktiririm dedi ben bize harcamaktan biriktiremiyorum gibi bisey dedi. E dedim basla biriktirmeye birak sigarayi basla madem sigarani maliyeti senin maliyetinin yaninda keske kayda deger bi rakam olsa ya getirdi... eline hesap makinesini alip bak senin bana haziranda maliyetun 2,400 dedi yahu.. adam resmen bunudedi goya gulerek sakasina.. asla oyle bisey yok o ayri tatil vs de katti belli ki ama bunu dillendirmesi cok cirkin valla beb su anda seni terkediyorum dedim kalktim yanindan.. ne diyonuz bakem bu duruma. .

bir bayanla para muhabbeti yapanacak kadar alçalan adam :44: HEMEN ORDAN UZAKLAŞIN

Degil mi degil mi... bi konusayim diyorum ne yapmaya çalıştığını anlamak amaçlı, derdi ne, paraya cok ihtiyaci var da bana mi soyleyemiyo vs.. ama sonuc belli zaten,, bitecek

Tuhaf gerçekten bence cimri bir adam seni mutlu edemez. ne kadar tutumlu bir kadın olsa da hiç bir kadın cimri bir adamla yapamaz. Tercih senin elbette

cimriyse olmaz canım hayatın boyunca herşeyde sıkıntı çıkartır sonrada ben cimri değilim tutumluyum der :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dun aldim karsima konustum kizlar.. dedim ben anlayamıyorum seni , bana yaptığın harcamalar gozune mi batiyo senin diye.. guzelim sacmalama lutfen nerden çıkartıyosun diyo,, dedim bana dediklerin ortda,, baska ne anlayabilirim. Bana diyor ki paşam,, ben para konusu yapmayi sevmiyoum ama sen bana gelip para biriktirmekten bahsederej kendin actin konuyu. Sen birikim yapacaksin ok ama ben yapamiyorum cunku bize harciyorum.. anladigim kadariyla yarin obur gun vay senin paran yok vs mevzusu olursa diye aklınca simdiden sebebini aciklamaya çalışıyo ama oturmadi bende tabii ki.. dedim bi de bana isi birak mevzusu yapiosun sakasina da olsa , ben para kazanırken bunlari duyuyosam bi de calismasam neler olacak kim bilir. Bu sefer ona kizdi, ayni sey degil birisi ihtiyac durumu digeri parayi sevdigin icin harcamama durumu. Sen parayi cok seviyosun ben senin parayi bu kadar sevme olayina karsiyim vs.. dedi . Dedim parayi sevmek degil biriktirmek zorundaym, tek basima yasayan bi hatunum ihtiyacim vs olsa kimseye dilenmek istemiyorum.. Bunun adi parayi sevmek degil kendini güvende hissetmek.. senin parani yemek gibi bi derdim olsa tatil vs geri odemezdim sana dedim. . Oturmadi kafamda, bitircem inceltip

canım öncelikle konunu yanlış yere açmışsın

2.si bende senin gibi başlamıştım ilişkiye, çok umursamadım. sonrasındaaa.. eski konuma bi göz at istersen, "düğünümü kendim yaptım.." sonuç ayrıldım...

neyse ki sen benden önce ayılmışsın

insanlar bir ilişkiye başlarken ortak bir hayata adım atarlar yeni bir sayfa açarlar.hiç bir erkek bir bayanın hiçbir bayan erkeğin masraflarını karşılamak "zorunda değil" henüz sevgili olan bir çift ne kadar harcayabilir nerde harcayabilir yemek,sinema,kahve... bunlar ne kadar tutabilir?o an kimin parasal durumu iyiyse bunu o ödeyebilir bence.sorun şurda her iki taraf da eşit gelire sahipse ve taraflardan biri diğerinin "sırtından geçinmeye" başladıysa ya da yapılan harcamalar diğerinin gözüne sokulmaya başlandıysa.siz zaten harcamalara ortak olmuş ve birçok bayanın yaptığı gibi "o erkek o ödesin" dememişsiniz ama beyefendi bu nezaketinizi anlayamamış hatta kabalaşmak istemiyorum ama ince hesaplar peşine düşüp kafanızda soru işaretleri bırakmış.şeffaf olmakta fayda var,duygularınızı uygun bir dille aktarıp karşı tarafın takındığı tutuma göre hareket edin bence.eğer konuşmanıza rağmen hala içiniz rahat etmiyor durum değişmiyorsa ilişkinizi gözden geçirin zira ortak bir tatil bile bu denli sorun olduysa ortak bir hayat ortak bir evlilik?

oooo hooooo canım sen cık bu işin içinden...ne o oyle ayıp etmıs bence sen simdiden bu lafları duyuyorsan evlenınce düşünemıyorum..tatlım iti düşün

Arkana bakmadan kaç derim. Şaka yapmışmış bir insanın fikri neyse zikri de odur. İnsan hiç sevdiğine cimrilik yapar mı yav

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hiç sevmem bu tür adamları ben çalışmıyorum ama çalışsam bile senin paran benm param diye bişeymi olur bir yola giriyosunuz daha başından para bahsi eden adama adam demem ben sen benmle evleniyosan benm herşeyimi karşılamak zorundasın kusura bakma be adam....
uzaklaş o adamdan daha gençsin canm boşver

okurken sinirlerim fırladı benim yıllar önce bi sevgilim olmuştu.ayyynneeeeen bunun gibiydi.bunun gibiler zamanla insanın psikolojisini de bozmaya başlıyorlar.yemin ediyorum ondan ayrıldıktan sonra 'dünya varmış,neden çok daha önce ayrılmamışım!' demiştim.arkadaşlarım bile 'bu ne kızım böyle' diyorlardı...şuan harika bir adamla evliyim.
hemen ondan uzaklaş.ardına bile bakma. emin ol zaman geçtikçe çok daha sinir bozucu olacak.kurtar kendini

ne derse desin sakınnnn inanma zaten iyice saçmalamış anladığım kadarıyla.bence de kesinlikle bitirmelisin.

Oha diyorum cus diyorum resmen. Iki senedir erkek arkadasim var durumu cok iyi degil ama gece gunduz calisir ne istersem alir istemesemde alir. Bu zamana kadar nereye gidersek gidelim bir kurus dahi cikarmadi cebimden. Ayrica ben ona hediye filan aldigimdada üzülür neden aliyorsun kendine alsaydin falan der. Be

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben ona bir hediye aldigimda hemen ustune o bi kac tane alip beni mahcup eder yani. Para muhabbeti yapan erkekten hayir gelmez ki sen gayet paylasimci bir bayan arkadasimizmissin tebrik ediyorum seni o arkadas bole bir kizi bulmusta bunuyor terbiyesiz. Bu arada ben ogrenci oldugum icin erkek arkadasim bu yuzden bu kadar ustume dusuyor olabilir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En iyisini yapmissin bir iliskide konusulmasi gereken son mevzu paradir yani hele erkeklerin konusmasi daha cok itici bisey sonucda beraberlik bu sen ben olayi kalkms olmali 😷😷😷

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…