kızlar acil yorumm...

bu durumda herşey olabilir.. sanane yazmasaydin yetkilinin nosunu yazmam bile olay olabilir eşimi tanıyorum..
Sizi bu kadar kıskanan bir eş seminere gitmenize izin verdiyse iş için birisi ile yazismanizida anlayışla karşılamak zorunda..
Güvenmiyorsa konuşmalarınız onunla bu sorunu..

haklısınız onu demek yürek ister ama nedense içime bi kurt düştü, iyikide buraya yazdım yaa
Eşinden korktuğun için böylesin bence
Yoksa her slm naber tanışalım mı diyen, sonrasında eşine bilgi geçmez yani

Eşine ne diyecek 'karını çok beğendim yürümek istiyorum mu?' Zaten yazsa eşin sana ne diyebilir?
Hiç bir şey yapamaz. En fazla başka hesaptan ulaşmaya çalışır o zaman da eşine gösterir 'face den ciddiye almayıp engellemiştim daha önce' dersin.

Hımmm madem tanıyosun eşini, yazmasaydın cidden
Ben en baş bekarsın filan sandım, yani istemem yan cebime diye ceavaplıyosun diye düşünüyodum ki sonu öyle gelmedi

Seni arayana kadar yetkiliyi bulabilirdi istese, amacı belli aslında
böyle bi hatayı nasıl yaptım anlamiyorum zaten yazmamam gerekirdi ama ben oldum olası hep yardımcı olan bi tipimdir düşmanımın bile işi düşse illa halledicem keşke banane diyip silseydim ya off:(

böyle bi hatayı nasıl yaptım anlamiyorum zaten yazmamam gerekirdi ama ben oldum olası hep yardımcı olan bi tipimdir düşmanımın bile işi düşse illa halledicem keşke banane diyip silseydim ya off:KK43:
Sana ne demeden de engelleyebilirsin
Yani bundan sonrakileri öyle yapabilirsin artık
Hangi bakış vs uzatmak yersiz yani bence, kıskanılacak bi durum değil ama gerekli de değil

Eşine ne diyecek 'karını çok beğendim yürümek istiyorum mu?' Zaten yazsa eşin sana ne diyebilir?
Hiç bir şey yapamaz. En fazla başka hesaptan ulaşmaya çalışır o zaman da eşine gösterir 'face den ciddiye almayıp engellemiştim daha önce' dersin.
ne bileyim işte iftira atar diye korktum bi an, yazismalari da sildim üstelik nolur nolmaz diye..

Niye yazsın canım şansını denemiş yüz bulamamış .Bence okdarını yapmaz

evet o da seni kaybetmekten çok korkuyorum falan diyor ona kalsa avucundan dışarı çıkarmaz, diğer konumda da demiştim kiskancliklari bunaltıcı diye
Avucundan çıkarmaz mı :D
Belli zaten ilk kez bi yere çıktığın
Kendini iki kelam yazdın diye suçluyosun hatta

Abartıyosunuz
Asıl bu kadar baskıyla kaçırılır elden, seviyosa gevşetsin biraz kafesi

eşim çünkü abartir diye korktum, yani alt tarafı karım yardımcı olmuş nevarki demez. o adamı bulur belki hapse bile girer Allah korusun

adamı bulup yanındaki iki arkadaşı ile birlikte komalık ederse kk size sahip çıkar merak etmeyin.

bence abartıyosunuz biraz. hiç konusunu açmayın.

Avucundan çıkarmaz mı :D
Belli zaten ilk kez bi yere çıktığın
Kendini iki kelam yazdın diye suçluyosun hatta

Abartıyosunuz
Asıl bu kadar baskıyla kaçırılır elden, seviyosa gevşetsin biraz kafesi
haklısınız ya nediyim beni bu hale getirdi işte, hayatimda hiç bukadar baskı görmemiştim

Back
X