• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar acil !!

siirdelisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
407
64
73
Kizlar askerimden 3 hafta olacak haber alamiyorum elimde sadece tugay komutanliginin telefon numarasi var cok merak ediyorum onu.askerligi kibrista yapiyorrr.ne yapacagimi sasirmiss durumdayim.tugay komutanligi arasam bi dert aramasamm bi dertt.meraktan olcem:( (adminler lutfen konumu tasimayin)

Ben ulaşamayınca arıyordum telefona veriyorlardı hemen . Insan çok merak ediyor anlıyorum sizi . Kısa dönemdi ama baya stres yaşamıştım

arayın merak ediyorsanız 3 hafta cok uzun bir sure ya bide kıbrıs hani dogu olsa daga falan operasyona cıkıyorlardır diycemde kıbrıs rahattır bildigim kadarıyla

Ben ulaşamayınca arıyordum telefona veriyorlardı hemen . Insan çok merak ediyor anlıyorum sizi . Kısa dönemdi ama baya stres yaşamıştım
Canim benim cevap icin cok sagol,sen taburunu falan biliyor muydun ben sadece tugayi biliyorum malesef henuz konusamadigimiz icin ogrenemedim:(

Canim benim cevap icin cok sagol,sen taburunu falan biliyor muydun ben sadece tugayi biliyorum malesef henuz konusamadigimiz icin ogrenemedim:KK43:
Yok hiç bilmiyordum valla arıyordum adını soyadını söylüyordum geliyordu hemen ay aklima o günler geldi :)

saat kacta ariyodun cnm?
Gündüz, akşam saatleri hiç farketmiyodu. Sorunda yaşamadı orda hiç telefon yüzünden .
Hatta bi kere komutan mi ne yanındaymış telefon var sana demişler nişanlıma komutan gülmüş git bak demiş: )

Arkadaşım Şırnak ya karakolda idi zamanın birinde

Sevgilim vs de değil arkadaş

Onu bile arardık biz karakol numarasından

Gündüz, akşam saatleri hiç farketmiyodu. Sorunda yaşamadı orda hiç telefon yüzünden .
Hatta bi kere komutan mi ne yanındaymış telefon var sana demişler nişanlıma komutan gülmüş git bak demiş: )
Biz nisanli degiliz sorun yaparlarmiki korkuyorumda acikcasi

Aynisi mi?hayir buraya sadece aldatildigimizda mi yazicaz nasil bi mantiksizlik bu?askerdeki bu kisiyi merak etmek size onemli gelmiyo anlasilan.birdaha sakin yazma baska postlara git
Size soracak değilim, emir verecek son kişi bile değilsiniz. Devam niteliğinde konu açmak yasak.

Back
X