Merhaba canim ilk adetini kacinci gunde oldun kurtajdan sonraki ilk adetini ben 42.gun olmustum ilk 2 adetim normal gelmişti sonra benimde adetimde azalma meydana geldi ama birkac doktora sordum adet duzenli oluyosan sorun degil dedi ama bende kafaya takiyorumkızlar merhaba. ocak ayında bos gebelık dolaysıyla kurtaj oldum . ondan oncesınde ve bekarken adetım 1 gun sasmazdı. hep 12 si en gec 13 . ve 6 gun surerdı. belki 5.
kurtajdan sonra
24 ü - 17 - 13 - diye boyle aralıklarla devam edıyor normalmı sızce ? 7 ay gectı ben kurtaj olalı . 4 gun suruyor cok az kanamam gelıyor. bitiyor. ilk gun cok sadece. o kadar. ? doktora mı gıdeytım yoksa korkulcak bısey yokmudur ?
Adetin kac gun suruyor peki benim 3 4 gun suruyo hep ya 28 ya 30.gun adet olurumbende 41. gün oldum canımm tam. bende taktım ama arkadasım tıp okuyor ona sordum. eğer iki adet arasnda 25 gün varsa sorunsuzmus. 29-30-31 e kadar . gecıkme yıok bende hep erken. bu ay yıne erken oldu ama hesapladım 25 gün de bir oluyorumm diye. bakalım diğer ayda kafama takarsam gıdecegım doktoraaa.
Ya ben niye az oluyo iste onu kafaya takiyorhm 21 35 gun arayla adet gormek normal 2 ve 7 gun adet surmesi normal biliyorumda niye azaldi buna kafam takildi bazi kadinlar kurtajdan hic etkilenmiyor meselabenuım 5 gun suruyor onceden 6 ydı . senın bısey yok kı canım zaten nıormal olan 25 den - 30 a falan kadarmıs
Yok canim benim bos gebelik değildi suan 4.gunumdeyim damla damlada olsa birkac bisey geliyo yarin tamamen biter heralde kiz belki normalde biz kafaya cok taktik ama ben diger adet donemimde bi doktora gidip hormonlarima baktircam benim enson prolaktin yuksekti belki sendede oyle bisey olmus olabilirevet ama bız etkılenen kısmındayız galıba senınle . senınde mı bos gebelıktı ?
Aynen canim ben 4 5 defa ultrasona girdim kistimde yok cok şükür ya belki hormonlardan boyle oldu hic emin degilimkisanırım gıdıcem bende . taktım mı takıyorum oyle bir yapım var. en azından ıcım rahatlar :)
belkıde . hersey olabılır kıst yoksa sorun yok ultrasında cıkardı zaten ne varsa.Aynen canim ben 4 5 defa ultrasona girdim kistimde yok cok şükür ya belki hormonlardan boyle oldu hic emin degilimki
Ben onumuzdeki ay adet donemime randevu alicam endokrinden sende oyle yap bakalim ayin kacinda regl oluyosunbelkıde . hersey olabılır kıst yoksa sorun yok ultrasında cıkardı zaten ne varsa.
bi yapıyım bakalım ben kendı doktoruma gıdecegım hem sorun varmı baksın bi. en azndna ıcımız rahay olmus olurBen onumuzdeki ay adet donemime randevu alicam endokrinden sende oyle yap bakalim ayin kacinda regl oluyosun
Kurtajdan sonra hic gitmemismiydin canim kontrole ben hemen gitmedim meselabi yapıyım bakalım ben kendı doktoruma gıdecegım hem sorun varmı baksın bi. en azndna ıcımız rahay olmus olur
Git git kafan rahatlar hormonlarina baktir ayni ben gibi canim insallah bisey yoktur haberleselimgittim. cogu kez hemde. 2 adeetten snra ust uste. ama işte adet ıcın gıdıcem sımdıde canım
Gittinmi doktora merak ettim ne oldubu hafta gıdıcem canım haberederım :))
Ohhhhh cok sevindim ultrasona mi girdin ay az anlatsana adetlerin niye oyle olmusss:)canım gıttım. kuruntu yapıyorsun cocuk yapmaya basla dene. folık asıd de verdım dedi . hıc bır sorun yok cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?