Awox sanırımBen görüyorum çizgiyitestin markası ne
Güvenilir bi marka. Ve gayet pembe bi çizgi. Hayırlı olsunAwox sanırım
İnşallah teşekkür ederimGüvenilir bi marka. Ve gayet pembe bi çizgi. Hayırlı olsun
inşallahEvet pozitif
Benimde böyle çıktı kan verdim pozitif bence sizinde pozitifEki Görüntüle 3661155 Adete 3 gün var 2 gün önce testim çok silikti bugün böyle çıktı ilk 10 dakka içinde var mı sizce
Frelly marka yaptım bende diğer markalardanda yaptım prodoctor vs eğer çizgi 3. Dakikada beliriyorsa ve pembe ise gri değilse vardırFreely marka yalancı pozitif veriyor diyorlar siz ne düşünüyorsunuz bende freely yaptım da
Bende 2 defa yalancı pozıtıf verdı canımFreely marka yalancı pozitif veriyor diyorlar siz ne düşünüyorsunuz bende freely yaptım da
Böyle canım direk çıktı anında bi de kaset test buFrelly marka yaptım bende diğer markalardanda yaptım prodoctor vs eğer çizgi 3. Dakikada beliriyorsa ve pembe ise gri değilse vardır
Benimde böyleydi canım kaset testti 9.günde çıkmıştıBöyle canım direk çıktı anında bi de kaset test bu
Yumurtalama günü leke geldi o yüzden olduysa o gün oldu diye düşünüyorum benimde 8. GünBenimde böyleydi canım kaset testti 9.günde çıkmıştı
Ben dün verdim kanı. Kan vermeden birgün öncede test yaptım koyulaşmayı takip etmek adınaYumurtalama günü leke geldi o yüzden olduysa o gün oldu diye düşünüyorum benimde 8. Günsiz ne zaman kan verdiniz
Adete kaç gün kala kan vermiş oldunuz ve kaç çıktı ya biraz heyecanlandım kusura bakmayın darlamıyorumdur umarımBen dün verdim kanı. Kan vermeden birgün öncede test yaptım koyulaşmayı takip etmek adına
Estağfurullah. Adetime bir gün vardı transferiminde 12.günüydü 248 çıktıAdete kaç gün kala kan vermiş oldunuz ve kaç çıktı ya biraz heyecanlandım kusura bakmayın darlamıyorumdur umarım
Oh oh maşallah sağlıkla büyüsün yavrucakEstağfurullah. Adetime bir gün vardı transferiminde 12.günüydü 248 çıktı
Aminn. Allah razı olsun canım. Test yap koyulaşma takip et at yine beraberce bakarızOh oh maşallah sağlıkla büyüsün yavrucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?